psiulka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To że jesteś chora... no nie mam wątpliwości :evil_lol: SŁucham, twórz!! :evil_lol: :crazyeye: To Ty też?! :crazyeye: On jest taaaaki bossski :loveu: http://i10.tinypic.com/67p43t4.jpg Tylko nie jedz/pij nic jak bedziesz to czytala^^ A na co? :lol: Nie mam natchnienia :obrazic: NIE WIEDZIAŁAŚ?! :-o Masz to zdjęcie w powiększeniu? :iloveyou: :mdleje: Dobsz :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] I ostrzegam - jesli przeczytasz streszczenie 7 to nie pisz mi nic z fabuły, nie chce wiedzieć NIC z wydarzeń tomu 7. Chce sie dowiedzieć dopiero w takcie czytania ;) A ja przez takich ludzi już się dowiedziałam niektórych rzeczy :cool1: [quote name=':: FiGa ::'] Prze :diabloti: Chcesz zdjęcie całej mojej rodzinki? :diabloti: Od razu mówię że obciachowate :evil_lol: Ja chcę :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Cześć! :diabloti: Gdzie jesteście?! :placz: Chcemy foty...:evil_lol: pzdr.:razz: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Figa nas znowu olewa:placz: Bo przestane Cię kochać:placz: Chyba ze dasz fotkę Rudej:evil_lol: i Rodzinki:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Figa nas znowu olewa:placz: Bo przestane Cię kochać:placz: Chyba ze dasz fotkę Rudej:evil_lol: i Rodzinki:evil_lol: Jestem ZA!!!! :evil_lol: dajesz fotki, albo Cie zniekochamy :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Jestem ZA!!!! :evil_lol: dajesz fotki, albo Cie zniekochamy :evil_lol: jestem jak najbardziej ZA:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hejka Sylwus i jak bedzie z tymi fotkami:mad: zdaze obejrzec przed wyjazdem Quote
emdziolek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Heja!! Wpadliśmy nadrobić zaległości:loveu: Pytacie czemu WPADLIŚMY bo już nie dwie kobitki ale dwie kobitki i piesek NAlu:loveu: Jeżeli chcecie poczytać zapraszam na mój wątek:) A co u Łaciatej pięnej damy??:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czeeeść kochana :* Widzę, że zakopane odwiedziłaś :D ja też byłam w tym roku ale na giewont nie dotarłam :( widziałam go jedynie z Gubałówki z jakiegoś urządzenia co przybliża :D ehe... ale do Zakopanego nie mam zamiaru wiecej jechać.. . :/ Ps. Cudowne zdjecia :loveu: Quote
emdziolek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Ps. Cudowne zdjecia :loveu: :diabloti:Ba, a kiedy nie były piękne:evil_lol: EloŁ doopy:loveu: Wstawać:evil_lol: Co wy jeszcze w tych łóżkach robita?:diabloti: Hę?:razz: Quote
Rybka_39 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witam z rana moja imienniczkę i Figulca:multi::multi: Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Czeeeeść małpo wredna! znowu byłaś na dogo i tu nie zajrzałaś :mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Bry :cool3: :: FiGa :: napisał(a):Wprowadziłyście już kliker/nakretkę {:evil_lol:}? Probowałyście targetować? My też stawiamy pierwsze kroczki :oops: Przykro mi - Duecik pojechał juz do domciu :eviltong: Wiem :B-fly: Dziekuję :loveu: Tzn. nakrętkę już dawno, teraz się przerzucamy na normalny kliker kupiony na wystawie :razz: My własnie przygodę z klikerem zaczęłyśmy od targetowania...:eviltong: Meee :placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Przepraszam Was majmocniej, nikogo nie olewam :eviltong: Dogo mi zamula więc na nim prawie wcale nie siedze, proste :eviltong: Mam zdjęcia Figowej i Czabulca, ale musze poczekać az dogo łaskawie wróci do normalności ;) Pozdrawiamy wszystkich :bye: Quote
Szarik Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Acha, no więc ok :) A jaką masz przeglądarkę, mi zamula na Operze, ale na Explorerze jest całkiem ok! Pozdrawiamy również! Quote
Tina.Sara Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 na mozilli też mi w miare dobrze chodzi :eviltong: a na explorerze nie :cool3: buziaki :buzi: Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 No ja myśle... a właśnie chciałam Cie spytać o fotki Czabiego :) to czekam aż dogo powróci do normalności ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Heloł :) Czekam z niecierpliwością na te nowe fotki :) Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 oj to dogo chodzi tragicznie...:angryy: :angryy: ale mi sie jakos udalo wstawic zdjecia wiec mam nadzieje ze Tobie tez sie uda:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Udało mi się jakoś uporac z muleniem dogomanii i jestem ;) Czarna_Owieczka napisał(a):A Twoja babula rusza sie jak mój Cezar na co dzień (chodzi tu o dni chłodniejsze) ale Cezary swoje latka ma ;)No ona w końcu tez swoje ma :evil_lol: Za 2 miechy stuknie jej 5 lat, jak ten czas leeeeeci... :( Sznaucerka-Balbina napisał(a):Koteczek, kwiatuszek:loveu: Chcę:evil_lol: Żmijuniu:loveu: Ja też Misiu:cool3:Buhahahah :evil_lol: To zaraz specjalnie dla Was- moich fanek dam obciachowate zdjęcie z caaałą moją rodzinką :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Cześć :lol: Aaaaale nagadane!!! Hmm. A TO TO CO????? A TO?? I co, kto miał racje :eviltong:I ja miałam racje i Ty ją miałaś :evilbat: Ale wiekszosci nie chce sie cofać do tyłu i patrzą tylko na ostatnią stronę, co się potwierdza gdy czytasz kolejne komentarze :eviltong: Czarna_Owieczka napisał(a):Hej figowe :loveu: Coś pogaduchy ucichły, śpicie ? :cool3: (a później sie do rana siedzi) :lol: ja bym nie miała nic przeciwko :evil_lol:Była u nas kuzyneczka [przywiozła swoje agresy :loveu:] i do tego dogo muliło i gdy miałam chwilke czasu nie mogłam sie na nie dostć :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Słoneczko teraz to Księżycku[SIZE=2]Daj fotki rudej!! Bo jakoś jej dawno nie byłoDobra, bedą :lol: Specjalnie dla Ciebie najdroższa :diabloti: [quote name='Helga_psiaki']i z nad rzeki też:cool3:też też :cool3: [quote name='Pianka']A ja chciałam fotki Misia:siara: [quote name='psiulka']A na co? Nie mam natchnienia NIE WIEDZIAŁAŚ?! Masz to zdjęcie w powiększeniu? Dobsz :evil_lol: A ja przez takich ludzi już się dowiedziałam niektórych rzeczy :cool1:Na głowę :eviltong: Ach no tak, natchnienie - podobnie jak wewnętrzne oko - nie jest na zawołanie :eviltong: A skąd miałam wiedzieć? Nie mówiłas mi :mad: Nie maaaaaam :placz: Ale zrobie wszysko by je dorwać :cool3: Przeczytałaś? :razz: Ja bym wypatroszyła :mad: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć! Gdzie jesteście?! Chcemy foty... pzdr.Cześć ;) Dziś jakies dam ;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa nas znowu olewa:placz: Bo przestane Cię kochać Chyba ze dasz fotkę Rudej i RodzinkiNIEEEEEEE!!! :placz: Nie zrobisz mi tegoooo! :placz: [quote name='agaciaaa']Jestem ZA!!!! :evil_lol: dajesz fotki, albo Cie zniekochamy :evil_lol:Kolejna, wredna:placz: [quote name='Helga_psiaki']jestem jak najbardziej ZA:evil_lol:Ide się zabić :placz: [quote name='Tina.Sara']czesć kochane :loveu: foty.... :mad:Ooooo jedna mądra :loveu: :eviltong: [quote name='Marta_Ares']Hejka Sylwus i jak bedzie z tymi fotkami:mad: zdaze obejrzec przed wyjazdemJuz CI sie raczej nie uda :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='emdziolek']Heja!! Wpadliśmy nadrobić zaległości Pytacie czemu WPADLIŚMY bo już nie dwie kobitki ale dwie kobitki i piesek NAlu Jeżeli chcecie poczytać zapraszam na mój wątek A co u Łaciatej pięnej damy??Byłam, widziałam i zazdroszczę rodzicielki :loveu: U łaciatej wszystko ok ;) [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść kochana :* Widzę, że zakopane odwiedziłaś ja też byłam w tym roku ale na giewont nie dotarłam widziałam go jedynie z Gubałówki z jakiegoś urządzenia co przybliża ehe... ale do Zakopanego nie mam zamiaru wiecej jechać.. . :/ Ps. Cudowne zdjecia Witaj mielonko :calus: A Giewontu żałuj :loveu: A to dlaczego nie masz zamiaru? :hmmmm: Mi się bardzo bardzo podobało, mieliśmy świetny domek niedaleko Zakopanego, wszystko było na +, tylko te korki na zakopiance... :roll: [quote name='emdziolek'] :diabloti:Ba, a kiedy nie były piękne EloŁ doopyWstawaćCo wy jeszcze w tych łóżkach robita?:diabloti: Hę? Ostatnio wracam z rolek w okolicach 3-4 nad ranem, nie mam czasu na dogo :evilbat:, a wtedy jeździ się najlepiej, trzeba tylko na policje uważać :mad: Choć wczoraj :D kiedy zobaczyłyśmy z daleka że jadą to osrane ze strachu zwiałyśmy na przystanek. Oni zajechali, zatrzymali się i miły :loveu:, młody :loveu:, przystojny:loveu: pan zapytał nas dlaczego nie jestesmy na dyskotece [u nas na stadionie 3 razy w tyg je organizują :watpliwy:], to my mu na to że ktoś woli się pobujac wśród naje*anej młodzieży a ktoś woli pojeździć na co pan sie rozesmiał i powiedział żebyśmy tylko uważały na samochody :diabloti: Teraz wiemy że dużego samochodu policyjnego bac sie nie trzeba bo jeżdzą nim mili panowie :loveu: [quote name='agaciaaa']Czeeeeść małpo wredna! znowu byłaś na dogo i tu nie zajrzałaś A jakoś taaaak :oops: [quote name='Cambel'] Tzn. nakrętkę już dawno, teraz się przerzucamy na normalny kliker kupiony na wystawie My własnie przygodę z klikerem zaczęłyśmy od targetowania...My teraz klikamy na kontakt, Figowa to pies zacofany w rozwoju :mad: [quote name='Szarik']Acha, no więc ok :) A jaką masz przeglądarkę, mi zamula na Operze, ale na Explorerze jest całkiem ok! Pozdrawiamy również!Mi tez całkiem ok chodzi w IE ;) [quote name='Tina.Sara']na mozilli też mi w miare dobrze chodzi :eviltong: a na explorerze nie :cool3: buziaki :buzi::buzi: [quote name='agaciaaa']No ja myśle... a właśnie chciałam Cie spytać o fotki Czabiego :) to czekam aż dogo powróci do normalności ;)Zaraz będzie i Czabi ;) Cudnie się usmiechał gdy robiłam te fotki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 To może najpierw tą obciachowata fote dam, będzie ostatnim postem na tej stronie :eviltong: Quote
Recommended Posts