Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To że jesteś chora... no nie mam wątpliwości :evil_lol:

SŁucham, twórz!! :evil_lol:

:crazyeye: To Ty też?! :crazyeye:
On jest taaaaki bossski :loveu:
http://i10.tinypic.com/67p43t4.jpg

Tylko nie jedz/pij nic jak bedziesz to czytala^^

A na co? :lol:
Nie mam natchnienia :obrazic:
NIE WIEDZIAŁAŚ?! :-o
Masz to zdjęcie w powiększeniu? :iloveyou: :mdleje:

Dobsz :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']
I ostrzegam - jesli przeczytasz streszczenie 7 to nie pisz mi nic z fabuły, nie chce wiedzieć NIC z wydarzeń tomu 7. Chce sie dowiedzieć dopiero w takcie czytania ;)

A ja przez takich ludzi już się dowiedziałam niektórych rzeczy :cool1:

[quote name=':: FiGa ::']
Prze :diabloti: Chcesz zdjęcie całej mojej rodzinki? :diabloti: Od razu mówię że obciachowate :evil_lol:

Ja chcę :multi:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Figa nas znowu olewa:placz:

Bo przestane Cię kochać:placz: Chyba ze dasz fotkę Rudej:evil_lol: i Rodzinki:evil_lol:

Jestem ZA!!!! :evil_lol: dajesz fotki, albo Cie zniekochamy :evil_lol:

Posted

Heja!!
Wpadliśmy nadrobić zaległości:loveu:
Pytacie czemu WPADLIŚMY
bo już nie dwie kobitki ale dwie kobitki i piesek NAlu:loveu:
Jeżeli chcecie poczytać zapraszam na mój wątek:)

A co u Łaciatej pięnej damy??:loveu:

Posted

Czeeeść kochana :*
Widzę, że zakopane odwiedziłaś :D ja też byłam w tym roku ale na giewont nie dotarłam :( widziałam go jedynie z Gubałówki z jakiegoś urządzenia co przybliża :D ehe...
ale do Zakopanego nie mam zamiaru wiecej jechać.. . :/

Ps. Cudowne zdjecia :loveu:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']

Ps. Cudowne zdjecia :loveu:

:diabloti:Ba, a kiedy nie były piękne:evil_lol:
EloŁ doopy:loveu: Wstawać:evil_lol: Co wy jeszcze w tych łóżkach robita?:diabloti: Hę?:razz:

Posted

Bry :cool3:

:: FiGa :: napisał(a):
Wprowadziłyście już kliker/nakretkę {:evil_lol:}? Probowałyście targetować? My też stawiamy pierwsze kroczki :oops:

Przykro mi - Duecik pojechał juz do domciu :eviltong:

Wiem :B-fly:

Dziekuję :loveu:

Tzn. nakrętkę już dawno, teraz się przerzucamy na normalny kliker kupiony na wystawie :razz: My własnie przygodę z klikerem zaczęłyśmy od targetowania...:eviltong:

Meee :placz:

Posted

Przepraszam Was majmocniej, nikogo nie olewam :eviltong:
Dogo mi zamula więc na nim prawie wcale nie siedze, proste :eviltong:

Mam zdjęcia Figowej i Czabulca, ale musze poczekać az dogo łaskawie wróci do normalności ;)

Pozdrawiamy wszystkich :bye:

Posted

Udało mi się jakoś uporac z muleniem dogomanii i jestem ;)

Czarna_Owieczka napisał(a):
A Twoja babula rusza sie jak mój Cezar na co dzień (chodzi tu o dni chłodniejsze) ale Cezary swoje latka ma ;)
No ona w końcu tez swoje ma :evil_lol: Za 2 miechy stuknie jej 5 lat, jak ten czas leeeeeci... :(

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Koteczek, kwiatuszek:loveu:

Chcę:evil_lol: Żmijuniu:loveu:

Ja też Misiu:cool3:
Buhahahah :evil_lol:
To zaraz specjalnie dla Was- moich fanek dam obciachowate zdjęcie z caaałą moją rodzinką :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Cześć :lol: Aaaaale nagadane!!!

Hmm. A TO TO CO?????
A TO??
I co, kto miał racje :eviltong:
I ja miałam racje i Ty ją miałaś :evilbat: Ale wiekszosci nie chce sie cofać do tyłu i patrzą tylko na ostatnią stronę, co się potwierdza gdy czytasz kolejne komentarze :eviltong:

Czarna_Owieczka napisał(a):
Hej figowe :loveu:
Coś pogaduchy ucichły, śpicie ? :cool3: (a później sie do rana siedzi) :lol:

ja bym nie miała nic przeciwko :evil_lol:
Była u nas kuzyneczka [przywiozła swoje agresy :loveu:] i do tego dogo muliło i gdy miałam chwilke czasu nie mogłam sie na nie dostć :mad:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Słoneczko teraz to Księżycku[SIZE=2]Daj fotki rudej!! Bo jakoś jej dawno nie byłoDobra, bedą :lol: Specjalnie dla Ciebie najdroższa :diabloti:

[quote name='Helga_psiaki']i z nad rzeki też:cool3:też też :cool3:

[quote name='Pianka']A ja chciałam fotki Misia:siara:

[quote name='psiulka']A na co?
Nie mam natchnienia
NIE WIEDZIAŁAŚ?!
Masz to zdjęcie w powiększeniu?
Dobsz :evil_lol:
A ja przez takich ludzi już się dowiedziałam niektórych rzeczy :cool1:Na głowę :eviltong:
Ach no tak, natchnienie - podobnie jak wewnętrzne oko - nie jest na zawołanie :eviltong:
A skąd miałam wiedzieć? Nie mówiłas mi :mad:
Nie maaaaaam :placz: Ale zrobie wszysko by je dorwać :cool3:
Przeczytałaś? :razz:
Ja bym wypatroszyła :mad:

[quote name='Czarna_Owieczka']Cześć!
Gdzie jesteście?!
Chcemy foty...
pzdr.Cześć ;) Dziś jakies dam ;)

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa nas znowu olewa:placz:

Bo przestane Cię kochać Chyba ze dasz fotkę Rudej i RodzinkiNIEEEEEEE!!! :placz:
Nie zrobisz mi tegoooo! :placz:

[quote name='agaciaaa']Jestem ZA!!!! :evil_lol: dajesz fotki, albo Cie zniekochamy :evil_lol:Kolejna, wredna:placz:

[quote name='Helga_psiaki']jestem jak najbardziej ZA:evil_lol:Ide się zabić :placz:

[quote name='Tina.Sara']czesć kochane :loveu: foty.... :mad:Ooooo jedna mądra :loveu: :eviltong:

[quote name='Marta_Ares']Hejka Sylwus i jak bedzie z tymi fotkami:mad: zdaze obejrzec przed wyjazdemJuz CI sie raczej nie uda :eviltong:

Posted

[quote name='emdziolek']Heja!!
Wpadliśmy nadrobić zaległości
Pytacie czemu WPADLIŚMY
bo już nie dwie kobitki ale dwie kobitki i piesek NAlu
Jeżeli chcecie poczytać zapraszam na mój wątek

A co u Łaciatej pięnej damy??Byłam, widziałam i zazdroszczę rodzicielki :loveu:

U łaciatej wszystko ok ;)

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść kochana :*
Widzę, że zakopane odwiedziłaś ja też byłam w tym roku ale na giewont nie dotarłam widziałam go jedynie z Gubałówki z jakiegoś urządzenia co przybliża ehe...
ale do Zakopanego nie mam zamiaru wiecej jechać.. . :/

Ps. Cudowne zdjecia Witaj mielonko :calus:
A Giewontu żałuj :loveu:
A to dlaczego nie masz zamiaru? :hmmmm: Mi się bardzo bardzo podobało, mieliśmy świetny domek niedaleko Zakopanego, wszystko było na +, tylko te korki na zakopiance... :roll:

[quote name='emdziolek']
:diabloti:Ba, a kiedy nie były piękne
EloŁ doopyWstawaćCo wy jeszcze w tych łóżkach robita?:diabloti: Hę?
Ostatnio wracam z rolek w okolicach 3-4 nad ranem, nie mam czasu na dogo :evilbat:, a wtedy jeździ się najlepiej, trzeba tylko na policje uważać :mad:
Choć wczoraj :D kiedy zobaczyłyśmy z daleka że jadą to osrane ze strachu zwiałyśmy na przystanek. Oni zajechali, zatrzymali się i miły :loveu:, młody :loveu:, przystojny:loveu: pan zapytał nas dlaczego nie jestesmy na dyskotece [u nas na stadionie 3 razy w tyg je organizują :watpliwy:], to my mu na to że ktoś woli się pobujac wśród naje*anej młodzieży a ktoś woli pojeździć na co pan sie rozesmiał i powiedział żebyśmy tylko uważały na samochody :diabloti:
Teraz wiemy że dużego samochodu policyjnego bac sie nie trzeba bo jeżdzą nim mili panowie :loveu:

[quote name='agaciaaa']Czeeeeść małpo wredna! znowu byłaś na dogo i tu nie zajrzałaś A jakoś taaaak :oops:

[quote name='Cambel']
Tzn. nakrętkę już dawno, teraz się przerzucamy na normalny kliker kupiony na wystawie My własnie przygodę z klikerem zaczęłyśmy od targetowania...My teraz klikamy na kontakt, Figowa to pies zacofany w rozwoju :mad:

[quote name='Szarik']Acha, no więc ok :) A jaką masz przeglądarkę, mi zamula na Operze, ale na Explorerze jest całkiem ok! Pozdrawiamy również!Mi tez całkiem ok chodzi w IE ;)

[quote name='Tina.Sara']na mozilli też mi w miare dobrze chodzi :eviltong: a na explorerze nie :cool3: buziaki :buzi::buzi:

[quote name='agaciaaa']No ja myśle... a właśnie chciałam Cie spytać o fotki Czabiego :) to czekam aż dogo powróci do normalności ;)Zaraz będzie i Czabi ;) Cudnie się usmiechał gdy robiłam te fotki :loveu: