Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://i18.tinypic.com/62xtau9.jpg

Jakie urzekające spojrzenie :loveu:Duoś to potrafi czarowac wzrokiem :loveu:

[quote name='agaciaaa']http://i18.tinypic.com/62xtau9.jpg ale miooodzio :loveu:Szkoda że tylko na zdjeciu :diabloti:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']A mi na IE w ogóle nie chodzi a na firefoxie mozolnie.... i to bardzo:shake::placz:A mi na IE jakoś chodzi :multi:

[quote name='psiulka']Co tam trzymałaś w ręce? 8) :loveu:
Ja nic :cool1:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Lepiej zachowajmy to dla siebie. I darujmy sobie te zakupy. :evil_lol:
Zakupy zostawię sobie na chwile gdy cos przeskrobiesz :eviltong:
Zaczynam rozumieć SS :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Zakupy zostawię sobie na chwile gdy cos przeskrobiesz :eviltong:
Zaczynam rozumieć SS :diabloti:

:placz: :placz: Bedzie mnie straszyla łeeee
Hah, moj brat tez tak robi zakupy jak SS, wiec jak jedziemy to ja mam na spisie ulozone wszystko tak jak leca polki i tak zeby sie przypadkiem nie wracac buahha :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:placz: :placz: Bedzie mnie straszyla łeeee
Hah, moj brat tez tak robi zakupy jak SS, wiec jak jedziemy to ja mam na spisie ulozone wszystko tak jak leca polki i tak zeby sie przypadkiem nie wracac buahha :evil_lol:
Ja chce żeby moja mama tak na zakupy chodziła :placz:

Posted

:crazyeye: :crazyeye:
Buhahahaha :roflt:
Znowu piłaś! I znowu beze mnie! :angryy:

Jak to bez ciebie? z tobą!! Tylko że tak chlałaś że już zapomniałaś:mad:

Zapomniałam ci przekazac, masz pozdrowienia od Sida:evil_lol:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Jak to bez ciebie? z tobą!! Tylko że tak chlałaś że już zapomniałaś:mad:

Zapomniałam ci przekazac, masz pozdrowienia od Sida:evil_lol::crazyeye: :crazyeye: A tto dlatego sie dzis obudziłam z takim potwornym bólem głowy... spiłaś mnie@:placz: jak mogłaś!

[quote name='agaciaaa']o matko!!! http://i16.tinypic.com/6gvsl0k.jpg no normalnie padam!! cudowne :loveu: ja chce takie na ściane :loveu:Macie swira :eviltong:
A wiecie ja sobie kiedys wymysliłam że zrobie album, taki specjalny, z ulubionymi psiórami z dgm :cool3:

Posted

Macie swira :eviltong:
A wiecie ja sobie kiedys wymysliłam że zrobie album, taki specjalny, z ulubionymi psiórami z dgm :cool3:

Super pomysł!!! :multi:

Zapisałam sobie w kompie ta cudna fotke, mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko :p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Nie chcialabys, gwaratnuje Ci to :shake:

Woooooow :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
http://i16.tinypic.com/6gvsl0k.jpgAż taki straszny jest ten Twój brat? :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Super pomysł!!! :multi:

Zapisałam sobie w kompie ta cudna fotke, mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko :pBędziesz zakładać? :cool3:

Oczywiście że nie mam ;)

Posted

:crazyeye: :crazyeye: A tto dlatego sie dzis obudziłam z takim potwornym bólem głowy... spiłaś mnie@:placz: jak mogłaś!

Sama tak chlałaś a teraz wszystko na mnie zwalasz:angryy: Wiedziałam ze tak bedzie... Zawsze tak jest jak razem pijemy...

Przeslij mi 1 fotke w pelnych rozmiarach proooooooooooooooooszeeeeeeee:loveu: Muszę ją mieć na scianie:loveu:

Posted

Będziesz zakładać? :cool3:

Oczywiście że nie mam ;)

Noo, zaczynam od Figi i Dueta :) fajnie będzie kiedyś wspomnieć sobie dogomaniackie psiaki :loveu:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Sama tak chlałaś a teraz wszystko na mnie zwalasz:angryy: Wiedziałam ze tak bedzie... Zawsze tak jest jak razem pijemy...

Przeslij mi 1 fotke w pelnych rozmiarach proooooooooooooooooszeeeeeeee:loveu: Muszę ją mieć na scianie:loveu:

Ale ja jestem grzeczne dziecko :placz: Skończyła z tym! Wczoraj! A Ty.. Ty... :placz: :placz:

ZWARIOWAŁAŚ!

Posted

agaciaaa napisał(a):
Noo, zaczynam od Figi i Dueta :) fajnie będzie kiedyś wspomnieć sobie dogomaniackie psiaki :loveu:
Ja narazie nie mam kasy, bo chce sobie to zrobić w formie normalnych zdjęć... ale kiedys napewno :loveu:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Zmykam. Dobrej nocki
Papa :bye: