Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahahaha Sylwia, jak powiedziałaś, że dostałaś różowe rolki, to wyobrażałam je sobie jako takie typowe jaskrawo-różowe rzucające się w oczy z odległosci kilometra rolki a'la "blondyna" (oczywiście bez obrazy dla wszystkich blondynek, łącznie ze mną ;)) No ale wyglądają bardzo przyzwoicie :p Podobają mi się

Posted

[quote name='Cambel']Dogodzień Dobry :evil_lol:

http://img54.imageshack.us/img54/3713/obraz360aw0.jpg

Mm...To jakaś rzeka, czy co ? :crazyeye: Figula piekna... :loveu:

http://img68.imageshack.us/img68/3716/obraz394sw2.jpg

...Przystojniaczek też :loveu: Biedactwo na łańcuchu musi się męczyć...:shake:
Mogę wiedzieć, co ty tam zamazałaś ? :cool:

http://img518.imageshack.us/img518/5808/obraz188cw6.jpg

:mdleje:Bryyyy :cool3:
To była kałuża na srodku polnej drogi :eviltong:

Zamazałam wielką białą kropke [padał deszcz], nie chciało mi sie tego poprawić :p

A to ostanie zdjęcie jest rzeczywiście przecudne
:evil_lol: http://img518.imageshack.us/img518/5808/obraz188cw6.jpg
[quote name='Ola&Kora']Hahahaha Sylwia, jak powiedziałaś, że dostałaś różowe rolki, to wyobrażałam je sobie jako takie typowe jaskrawo-różowe rzucające się w oczy z odległosci kilometra rolki a'la "blondyna" (oczywiście bez obrazy dla wszystkich blondynek, łącznie ze mną ;)) No ale wyglądają bardzo przyzwoicie :p Podobają mi sięBuhahahaha :grin:
I myslicie że ja w jaskraworózowych rolkach wyszłabym na ulice? :diabloti:

[quote name='Pianka']Co za piekne rózowe rolki:evil_lol:
To teraz czekamy na twoje zdjęcia w tych rolkach:eviltong:Hah musze je obfocić poki sa jeszcze piekne :evil_lol:
[quote name='Tina.Sara']Hahahah, popieram :evil_lol:Ooooo nie. To galeria psiaków, nie moja :diabloti: Poza tym i tak juz dałam maaaase swoich fotek, o :p

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześc wszystkim
Wczoraj nie miałam czasu na dogo, a teraz zapewne będę nadrabiać cały dzień, począwszy od Azulkowego fb w którym sie tego uzbierało że ho ho

:angryy: Czy mówiłam Ci już jak bardzo Cię nienawidze? :diabloti: Za wszystyko! A za SS najbardziej Wczoraj myślałam że mnie trafi jak dostałam tego smsa Masz w łeb jak nic

Bardzo nam miło buhahaha
Wiem, ze mnie kofas :eviltong: Spokojna głowa, odczepie sie od niego ino najpierw poczytam wszystko czo mi podeslalas (I PODSYLAJ DALEJ) :loveu: :loveu:
A spobujesz mnie zbic!!

[quote name=':: FiGa ::']U Mamcia przywitała mnie słowami "Mam coś dla ciebie" Tym czymś okazały się rolki RÓŻOWE rolki Jak je zobaczyłam to nogi sie podemna ugięły buhahaha

Buhahah, juz pomyslalam, ze takie rozowe jak kiedys mowilas o tych pierwszych jakie dostalas. :evil_lol: :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']
Jedyne co mi sie w nich podoba to kółka 84mm, 80A, ABEC7 :loveu: i moja ukochana firma K2
http://img73.imageshack.us/img73/5492/19838984op3.jpg

No no czałkiem czałkkiem :cool3: Ładny prezenik, laaadny :multi:
Musze sie zakręcić koło Teściowej :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']
Gonia tez się w nim kocha :cool3: więc się wypchaj o :roflt:
Ale nie tak jak TY! :eviltong:

[quote name='psiulka']A ona go zna? :-o Ty GO znasz? :-o Nie znasz i musi Ci się podobać z wyglądu, o i się nie tłumacz :mad:
A no znam buhah :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Buhahahah :roflt: Gonia widzisz co ona tu wypisuje? :roflt:
Koffam jego charakter :loveu: Jego sarkazm :loveu: Jego teksty... :loveu:
Jesli masz chwilke wolnego czasu [tak ze 3 doby :D] to Ci podeślę linka i sie przekonasz :diabloti:
Widze, widze :p
Ja go aż tak nie kofam jak Ty, my sie lubimy na razie :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Fajne to one bedą :diabloti:

Mam nadzieje, ze pokazesz jakie BĘDĄ :p

MIŁEGO TESTOWANIA!! :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Buhahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jedyne co mi sie w nich podoba to kółka :loveu: 84mm, 80A, ABEC7 :loveu: i moja ukochana firma K2 :loveu::loveu:

http://img73.imageshack.us/img73/5492/19838984op3.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/9731/40114285iy2.jpg

O matko.... Ja też takie chcę ! :mdleje:
Moje się ledwo trzymają i są całe porysowane, obsyfione, i niektóre części połamane :roll:

[quote name='Figa']
A to ostanie zdjęcie jest rzeczywiście przecudne
:evil_lol: http://img518.imageshack.us/img518/5808/obraz188cw6.jpg

Meee .... O to mi chodziło :loveu::loveu: http://img518.imageshack.us/img518/5808/obraz188cw6.jpg

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bardzo nam miło buhahaha
Wiem, ze mnie kofas :eviltong: Spokojna głowa, odczepie sie od niego ino najpierw poczytam wszystko czo mi podeslalas (I PODSYLAJ DALEJ) :loveu: :loveu:
A spobujesz mnie zbic!!

Buhahah, juz pomyslalam, ze takie rozowe jak kiedys mowilas o tych pierwszych jakie dostalas. :evil_lol: :evil_lol:

No no czałkiem czałkkiem :cool3: Ładny prezenik, laaadny :multi:
Musze sie zakręcić koło Teściowej :loveu:

Ale nie tak jak TY! :eviltong:

A no znam buhah :evil_lol:

Widze, widze :p
Ja go aż tak nie kofam jak Ty, my sie lubimy na razie :loveu:

Mam nadzieje, ze pokazesz jakie BĘDĄ :p

MIŁEGO TESTOWANIA!! :lol: A zbije Cię jak jeszcze raz bedziesz mnie doprowadzać do szału :eviltong:

Buhah tamte są... [`]

Gonia, ja CI dobrze radze. Takie prezenciki to sobie mozna :diabloti:

SSSS :loveu::loveu::loveu:
Narazie lubicie? :mad::placz:
A pewnie pokażę :cool3:

[quote name='Cambel']O matko.... Ja też takie chcę ! :mdleje:
Moje się ledwo trzymają i są całe porysowane, obsyfione, i niektóre części połamane :roll:

Meee .... O to mi chodziło :loveu::loveu: http://img518.imageshack.us/img518/5808/obraz188cw6.jpgTo zbieraj zbieraj :cool3: kaske na nowe rolki :cool3:

Posted

Figa napisał(a):
To zbieraj zbieraj :cool3: kaske na nowe rolki :cool3:

Ja wolę nie wiedzieć, ile te Twoje kosztowały :evil_lol:
Zreszta mam inne cele, na które musze zbierać.
1. Sterylka lisiczki
2. Aparat :cool3:

Ja za moje, hm.... 2 lata temu, zapłaciłam chyba 230 zł, ale mocno użytkowałam :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A zbije Cię jak jeszcze raz bedziesz mnie doprowadzać do szału :eviltong:

Buhah tamte są... [`]

Gonia, ja CI dobrze radze. Takie prezenciki to sobie mozna :diabloti:

SSSS :loveu::loveu::loveu:
Narazie lubicie? :mad::placz:
A pewnie pokażę :cool3:

Sprobujesz tylko! :placz:

Wiem, ze tamte są <'>, ale od razu mi sie taka wizja pokazala buhah

Ja bym chciala :multi: Ino tylko pewne zmiany wprowadzic i jest git :loveu:

Nie chce Ci zabierac... Ukochanego! :eviltong:

:multi: :multi:

Posted

A Ty nie możesz? Do miśka nie mam zaufania, więc spuścić go nie moge, ale z Figową nie ma problemu. Ty wychodzisz z nimi na smyczy? :hmmmm:

No a jak? Nie utrzymam dwóch psów. Wczoraj próbowałam ale nici:shake:.
A wychodzę z nimi na smyczy. Z każdym idę nad rzekę gdzie po drugiej stronie mostu są pola i tam spuszczam Roxy, a Igor i Oliego biorę na linkę. Tylko, ze nie mogę wziaść 3 psów jednego dnia, więc muszą sie zmieniać- ten pójdzie, a ten nie. Gdyby mój pradziad nie sprzedał pola za domem sąsiadom, to bym miała bezpośredni dostęp do rzeki i nie byłoby problemu:shake:, ale miał spory kawał ziemi, w różnych częściach wsi narzucanych gdy przyjechali po wojnie z karkowa, że nie miał możliwości tyle na tych polach robić i hodować i nie mógł spłacać, wiec potem sprzedał. Teoretycznie mogłabym przejść przez płot i pójść nad rzekę, ale nie mogę bo psy tamtędy uciekały wiec wszystko jest zagrodzone i będziemy tam stawiać mur.
Po za tym, nad rzeką przy drodze na most jest wybudowany dom i jest tam zagładzone rożnymi maszynami + mają psy. Nie da sie tamtędy przejść:shake:.
Do sadu mam prawie, ze kilometr, po drodze pełno psów i jedna dość ruchliwa droga, nie da rady:shake:.

Posted

Cambel napisał(a):
Ja wolę nie wiedzieć, ile te Twoje kosztowały :evil_lol:
Zreszta mam inne cele, na które musze zbierać.
1. Sterylka lisiczki
2. Aparat :cool3:

Ja za moje, hm.... 2 lata temu, zapłaciłam chyba 230 zł, ale mocno użytkowałam :evil_lol:
W poróbnaniu z rolkami moich marzeń - niedużo :evil_lol: W każdym razie mnie duzo kosztowały :mad: Połowe z tego mam oddać mamuśce :mad: No ładny mi prezent :lol:

Ja aparatu sie nie doprosze i nie dam rady na niego uzbierać :lol: A miałam juz 500zł na niego :placz: Pieniądze szybciej ze skarboneczki wychodzą niż wchodzą :diabloti:

A ja za moje pierwsze nie zapłaciłam ani grosza :diabloti::eviltong: Moja mamcia pracuje u dzianej facetki która je kupiła bez przymierzania w sklepie, okazało się w domu że za małe, a że ja wtedy byłam u mamy w pracy... i tak oto trafiły do mnie :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Sprobujesz tylko! :placz:

Wiem, ze tamte są <'>, ale od razu mi sie taka wizja pokazala buhah

Ja bym chciala :multi: Ino tylko pewne zmiany wprowadzic i jest git :loveu:

Nie chce Ci zabierac... Ukochanego! :eviltong:

:multi: :multi:
Dobrze wiesz że nie spróbuje :lol:

O bosz jakbym takie dostała to bym uciekła z krzykiem :eviltong:

Jakie zmiany? :razz:

A idz sie schowaj :loveu::loveu:

Atena napisał(a):
No a jak? Nie utrzymam dwóch psów. Wczoraj próbowałam ale nici:shake:.
A wychodzę z nimi na smyczy. Z każdym idę nad rzekę gdzie po drugiej stronie mostu są pola i tam spuszczam Roxy, a Igor i Oliego biorę na linkę. Tylko, ze nie mogę wziaść 3 psów jednego dnia, więc muszą sie zmieniać- ten pójdzie, a ten nie. Gdyby mój pradziad nie sprzedał pola za domem sąsiadom, to bym miała bezpośredni dostęp do rzeki i nie byłoby problemu:shake:, ale miał spory kawał ziemi, w różnych częściach wsi narzucanych gdy przyjechali po wojnie z karkowa, że nie miał możliwości tyle na tych polach robić i hodować i nie mógł spłacać, wiec potem sprzedał. Teoretycznie mogłabym przejść przez płot i pójść nad rzekę, ale nie mogę bo psy tamtędy uciekały wiec wszystko jest zagrodzone i będziemy tam stawiać mur.
Po za tym, nad rzeką przy drodze na most jest wybudowany dom i jest tam zagładzone rożnymi maszynami + mają psy. Nie da sie tamtędy przejść:shake:.
Do sadu mam prawie, ze kilometr, po drodze pełno psów i jedna dość ruchliwa droga, nie da rady:shake:.
Ouuu to nieciekawie.
My gdy tylko wyjdziemy z domu to 50m i mamy pola, psów żadnych :loveu:
Życ nie umierać :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dobrze wiesz że nie spróbuje :lol:
O bosz jakbym takie dostała to bym uciekła z krzykiem :eviltong:
Jakie zmiany? :razz:
A idz sie schowaj :loveu::loveu:

Nioom ja nie wiem. Naobiecujesz tak i sie pozbierało już przez tyle czasu ile sie znamy. A Ty to w ogole mnie nie lubisz :placz:
Buhaha :evil_lol:
Zmiany no ten teges... Ten rozowy unicestwic :evil_lol:

Goopek!! :turn-l:

Gdzie zów wybywasz? :cry:

Posted

Figa napisał(a):
W poróbnaniu z rolkami moich marzeń - niedużo :evil_lol: W każdym razie mnie duzo kosztowały :mad: Połowe z tego mam oddać mamuśce :mad: No ładny mi prezent :lol:

Ja aparatu sie nie doprosze i nie dam rady na niego uzbierać :lol: A miałam juz 500zł na niego :placz: Pieniądze szybciej ze skarboneczki wychodzą niż wchodzą :diabloti:

A ja za moje pierwsze nie zapłaciłam ani grosza :diabloti::eviltong: Moja mamcia pracuje u dzianej facetki która je kupiła bez przymierzania w sklepie, okazało się w domu że za małe, a że ja wtedy byłam u mamy w pracy... i tak oto trafiły do mnie :evil_lol:

Taaa super prezent :evil_lol:
A na aparat, to ja nigdy nawet 500 zł nie uskładam, pewnie kupię takiego złomka za 200 :evil_lol: Ojj co do tej skarbonki to się niestety zgodzę :shake:

Paaa :bye: :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nioom ja nie wiem. Naobiecujesz tak i sie pozbierało już przez tyle czasu ile sie znamy. A Ty to w ogole mnie nie lubisz :placz:
Buhaha :evil_lol:
Zmiany no ten teges... Ten rozowy unicestwic :evil_lol:

Goopek!! :turn-l:

Gdzie zów wybywasz? :cry:
Buhahah kiedys w koncu się odważę, nie martw się :evil_lol:
O nie! Kto Ci powiedział! :-o
Buhahah :evil_lol:
Sama jestes goop :shake: Widzicie jak ona do biednej, schorowanej staruszki sie zwraca? :placz:
Byłam w kościele, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie chodze do kościoła :cool1:

Cambel napisał(a):
Taaa super prezent :evil_lol:
A na aparat, to ja nigdy nawet 500 zł nie uskładam, pewnie kupię takiego złomka za 200 :evil_lol: Ojj co do tej skarbonki to się niestety zgodzę :shake:

Paaa :bye: :cool3:
Buhahah będe musiała tak zrobic Goni na urodziny. Kupie jej coś super fajnego a na dzień dobryy powiem że połowe ma mi zwrócić o :cool3: Gonia a ty sie nie dziw, jaka matka taka córka :evil_lol::evil_lol:

Mi złomek za 200 już nie wystarcza :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Buhahah kiedys w koncu się odważę, nie martw się :evil_lol:
O nie! Kto Ci powiedział! :-o
Buhahah :evil_lol:
Sama jestes goop :shake: Widzicie jak ona do biednej, schorowanej staruszki sie zwraca? :placz:
Byłam w kościele, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie chodze do kościoła :cool1:

:placz: :placz: :placz:
Wywiad działa :cool3:
Schorowana Staruszka oj oj :shake: Wybacz :modla:
Ja jestem ranny ptaszek :eviltong: Do kosciolka raniutko i już.
A pytalam gdzie wybywasz, bo napisałas "Może jeszcze jutro wpadniemy tu ze zdjeciami " :shake:

Buhahah będe musiała tak zrobic Goni na urodziny. Kupie jej coś super fajnego a na dzień dobryy powiem że połowe ma mi zwrócić o :cool3: Gonia a ty sie nie dziw, jaka matka taka córka :evil_lol::evil_lol:

Boszzz :placz: :placz: :placz: :placz: Ja sie załamie :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:placz: :placz: :placz:
Wywiad działa :cool3:
Schorowana Staruszka oj oj :shake: Wybacz :modla:
Ja jestem ranny ptaszek :eviltong: Do kosciolka raniutko i już.
A pytalam gdzie wybywasz, bo napisałas "Może jeszcze jutro wpadniemy tu ze zdjeciami " :shake:

Boszzz :placz: :placz: :placz: :placz: Ja sie załamie :placz: :placz: :placz:Sama sie prosiłaś wiec teraz nawet nie rycz :roll::roll: <poirytowana> :evil_lol:
Kto! Powiedz mi kto! :mad:
Zastanowię się :obrazic:
A modlisz sie za babcie swoją? :-(
Bo miałam juz nie wracać na kompa :eviltong:

Nie załamuj sie. Ja Ci babko-męża nie wybierałam :shake:

Posted

Sama sie prosiłaś wiec teraz nawet nie rycz :roll::roll: <poirytowana> :evil_lol:
Kto! Powiedz mi kto! :mad:
Zastanowię się :obrazic:
A modlisz sie za babcie swoją? :-(
Bo miałam juz nie wracać na kompa :eviltong:

Nie załamuj sie. Ja Ci babko-męża nie wybierałam :shake:

<poirytowana> jak SS buhahah :evil_lol: Łaa :placz:
Nie powiem :shake:
Modlem sie i nie moge sie doczekac az znow bede paciorkowac z nią. :loveu:
To po czo wrocilas? :shake:

Buhaha rodziny sie nie wybiera :evil_lol: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
<poirytowana> jak SS buhahah :evil_lol: Łaa :placz:
Nie powiem :shake:
Modlem sie i nie moge sie doczekac az znow bede paciorkowac z nią. :loveu:
To po czo wrocilas? :shake:

Buhaha rodziny sie nie wybiera :evil_lol: :evil_lol:
Buhahah :evil_lol::evil_lol:

A więc w nastepnym tygodniu jak będziesz brac łopate to nie zapomnij tez różańca :evil_lol:

Żeby Ci przerwać czytanie :eviltong: Co za duzo SS to niezdrowo, popatrz na mnie :diabloti:

Posted

Buhahah :evil_lol::evil_lol:

A więc w nastepnym tygodniu jak będziesz brac łopate to nie zapomnij tez różańca :evil_lol:

Żeby Ci przerwać czytanie :eviltong: Co za duzo SS to niezdrowo, popatrz na mnie :diabloti:

SC + SS = WM :loveu: :loveu: tralalala :evil_lol: :sweetCyb:
A ja wiem czy w nastepnym tygodniu? Zalezy kiedy sobie kom doladuje, a ostatnio bylo niebezpiecznie :( miec kase na kom, wieeec :niewiem: Jak cos to bede walić łopatą na gadulcu albo do Grodziska przyjade :D

Pff cos kiepsko przerywasz, nie boj nic zaraz ide na tv a potem wracam... I czytam... Łaaaaaa :loveu: :loveu: