:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Przyjaciel będzie przy Tobie... Ale teraz Sylwuś, może spodoba Ci się inny piesek, może poprawisz i jego los... Choć odrobinkę...Podobają mi się wszystkie pieski, ale czy któryś jest tak samo, lub tez z podobnie dziwacznym charakterkiem jak Hugo? :shake::shake: Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sylwuś nie smutaj już :calus: Wiem, że to boli i że jest Ci ciężko ...ale może tak miało być... Nigdy tego nie pojmiemy do końca, dla nas to zawsze biedzie ciężkie przeżycie ale ja uważam, że widocznie tak jest nam pisane... Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dam kilka fotek Figowa luuubi tulenie z pancią :lol: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Podobają mi się wszystkie pieski, ale czy któryś jest tak samo, lub tez z podobnie dziwacznym charakterkiem jak Hugo? :shake::shake: Każdy pies jest inny... Nic nie jest takie samo... Sylwuś nawet nie wiesz jak chciałabym być teraz przy Tobie, żebyś wiedziała, że jesteś kimś na kim komus zależy i chce być z Tobą w tych trudnych chwilach... Przynajmniej po to, żebyś nie była teraz sama... :-( Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 fidelek2 napisał(a):Sylwuś nie smutaj już :calus: Wiem, że to boli i że jest Ci ciężko ...ale może tak miało być... Nigdy tego nie pojmiemy do końca, dla nas to zawsze biedzie ciężkie przeżycie ale ja uważam, że widocznie tak jest nam pisane...Kasiu :calus: Powoli zaczynam to akceptować, nie da się cofnąć czasu, bez względu na to jak bardzo bym chciała... Jednak boli mnie że tak długo czekałam z pokazaniem go rodzicom, a w następnym tygodniu może udałoby się by mieszkał z nami :-(:-( Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Figowa luuubi tulenie z pancią :lol: http://img390.imageshack.us/img390/9273/obraz051oo2.jpg Czika robi taką samą głupią minkę :lol: http://images27.fotosik.pl/19/e718257b3bc843d8med.jpg Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Jednak boli mnie że tak długo czekałam z pokazaniem go rodzicom, a w następnym tygodniu może udałoby się by mieszkał z nami :-( To tym bardziej boli... Tylko że na pewne sytuacje nie mamy i nigdy nie będziemy mieli wpływu... Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Każdy pies jest inny... Nic nie jest takie samo... Sylwuś nawet nie wiesz jak chciałabym być teraz przy Tobie, żebyś wiedziała, że jesteś kimś na kim komus zależy i chce być z Tobą w tych trudnych chwilach... Przynajmniej po to, żebyś nie była teraz sama... :-( Dzięki kochana :calus: A co do psa.... zobaczymy. Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sylwuniu śpij dzisiaj dobrze... :calus: :( Nie mam Ci jak napisać, ale myślę o Tobie kochana... :( Dobrej nocy... Quote
Samturia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nie umiej sobie wyobrazić, co czujesz... pamiętam dzień jak pojechałam do schroniska i jaki był mój zawód... raczej szczęście... nie umiem tego określić... że nie ma w nim moich ulubionych psów... z jednej strony się cieszyłam.. a z drugiej? nie umiałam żyć z myślą, że ich już więcej nie zobacze.... do tej pory śmieje się przez łzy gdy o nich pomyśle... wiem że mają kochające domy... ale to jest silniejsze o de mnie! :( trzymaj sie! :) Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Czika robi taką samą głupią minkę :lol: http://images27.fotosik.pl/19/e718257b3bc843d8med.jpg:lol::lol: Ładnie się zgadały dziewczynki ;) [quote name='fidelek2']To tym bardziej boli... Tylko że na pewne sytuacje nie mamy i nigdy nie będziemy mieli wpływu...Mimo wszystko bardzo boli.. było tak blisko :-( Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Sylwuniu śpij dzisiaj dobrze... :calus: :( Nie mam Ci jak napisać, ale myślę o Tobie kochana... :( Dobrej nocy...Bardzo Ci dziękuję za wszystko kartofelku :buzi: Sylwunia... :mad: [quote name='Samturia']Nie umiej sobie wyobrazić, co czujesz... pamiętam dzień jak pojechałam do schroniska i jaki był mój zawód... raczej szczęście... nie umiem tego określić... że nie ma w nim moich ulubionych psów... z jednej strony się cieszyłam.. a z drugiej? nie umiałam żyć z myślą, że ich już więcej nie zobacze.... do tej pory śmieje się przez łzy gdy o nich pomyśle... wiem że mają kochające domy... ale to jest silniejsze o de mnie! :( trzymaj sie! :)Znacznie lepiej czułabym się gdyby on znalazł dom, wierz mi :-( Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Niech Ci się przyśni Huguś... :( :calus: PS. Przepraszam, zapomniałam :oops: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Niech Ci się przyśni Huguś... :( :calus: PS. Przepraszam, zapomniałam :oops: Chciałabym żeby misie przysnił :-( Kochanie przyjdziesz do mnie we snie? :-(:-( To nie zapominaj więcej, życie Ci niemiłe? :mad: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Na pewno przyjdzie... :calus: :( Spokojnej nocy Sylwuś :calus: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Na pewno przyjdzie... :calus: :( Spokojnej nocy Sylwuś :calus:Dobranoc Ilonko :bye: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Figowa robiaca wszystko by przeszkodzić Jadzikowej w labowaniu ;) Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Figa jest jedyna :loveu: Dobranoc, ja już idę naprawdę :calus: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Kibuś to psychopata, widzicie co zrobił z dzieckiem Figi? :placz: Pamiętacie tego malca? :placz: Figowa pilnująca panci :shake: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ale ładną ma Figowa hustę! Jak mój Futrzany:loveu: Bry wieczorek;) Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Guffi napisał(a):Ale ładną ma Figowa hustę! Jak mój Futrzany:loveu: Bry wieczorek;)Dziękujemy ;) A wieczorek nie jest niestety bry :-(:-(:-( Jeszcze za wczesnie na bre wieczorki :-(:-( Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dziękujemy ;) A wieczorek nie jest niestety bry :-(:-(:-( Jeszcze za wczesnie na bre wieczorki :-(:-( Wszystkie jesteśmy z Tobą, nie martw się:-( On nadal jest wśród nas i teraz jest mu dobrze! Zawsze tym się pocieszam;) Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Guffi']Wszystkie jesteśmy z Tobą, nie martw się:-( On nadal jest wśród nas i teraz jest mu dobrze! Zawsze tym się pocieszam;)Chciałabym zawołać jak dziecko Chce do Huga!!, chciałabym znowu poczuć, dotknąć jego sierści.. Tak bardzo za nim tęsknię :-( Najgorsze teraz beda wieczory. Najwięcej czasu na myslenie, na łzy... :( Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pancia Figi jest stanowczo za chuda :shake: Ech...Tyle czasu mi się udawało, a teraz znowu powróciło... :( Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Chciałabym zawołać jak dziecko Chce do Huga!!, chciałabym znowu poczuć, dotknąć jego sierści.. Tak bardzo za nim tęsknię :-( Najgorsze teraz beda wieczory. Najwięcej czasu na myslenie, na łzy... :( Wiem co czujesz:-( Ja nadal straszliwie tęsknię za Goofokiem, chciałabym go teraz przytulić, pogłaskać, był taki kochany, tęsknię nawet za tym, jak po raz kolejny załatwiał mi się na łóżko i musiałam je prać:placz: I tak brakuje mi(i przede wszystkim Futrusiowi) tych wspólnych zabaw z Azją:placz: Quote
Recommended Posts