Cambel&Megi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 To od Chefrenka...Mam więcej takich, ale są za ciężkie :roll: Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Cambel']To od Chefrenka...Mam więcej takich, ale są za ciężkie :roll:[/quote] Zawsze jeszcze możesz pokombinować i zmniejszyc ich rozmiar :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Kiedy one są ruchome, a nie chce mi się Adobe Reader włączać, i kombinować, jak rozdzielić klatki... Dobra, spadaam, :bye: Quote
Pianka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ja zauważyłam że wiele podpisów poleciało :roll: Wiele osób ma w nim teraz czerwone literki :mad: Avków to pewnie czepiają się że animowane? :shake: [/quote] No podpisy poleciały i będą leciec dalej. Jak nie zmnienisz to twój tez poleci:diabloti: A z avkami już załatwione. I koniec tego tematu:mad: Daj fotki Misiaczka i koniecznie palca:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Bry wyrodna :shake:[/quote] śpioch :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Cambel']Kiedy one są ruchome, a nie chce mi się Adobe Reader włączać, i kombinować, jak rozdzielić klatki... Dobra, spadaam, :bye:[/quote]Leniu ty... :eviltong: [quote name='Pianka']No podpisy poleciały i będą leciec dalej. Jak nie zmnienisz to twój tez poleci:diabloti: A z avkami już załatwione. I koniec tego tematu:mad: Daj fotki Misiaczka i koniecznie palca:evil_lol:[/quote]Ale ja zmieniłam przecież :eviltong::eviltong: :p Misiaczka jak narazie nie mam :p A i taka nowinka - Czabi i Kibic... :placz::placz::placz: Oni... jutro umawiamy się u wata na ciecie jajek... :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] A i taka nowinka - Czabi i Kibic... :placz::placz::placz: Oni... jutro umawiamy się u wata na ciecie jajek... :diabloti:[/quote] Brawo!! :multi: ;-) Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']śpioch :cool3:[/quote]:crazyeye: Że kto niby? :crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dobranoc WSZYSTKIM... tak tłumnie nas odwiedzacie, dziękujemy!!! :loveu: Pa :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:crazyeye: Że kto niby? :crazyeye:[/quote] TY :diabloti: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cześć rozgadane baby Trzymamy kciuki za Czabika i Kibusia - od dziś bezjajkowych chłopaków :diabloti: Quote
psiulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Bry bry :cool3: Jakie śliczne zdjęcia :loveu: A gdzie mój Czabut?? :mad: [quote name=':: FiGa ::']No bezczelny! :mad: Ten palec! A weźcie wy go zostawcie w spokoju, on chce kariere robić :shake: Łooo powiało grozą :evil_lol: Zrób PALCOWI osobny temat :lol: [quote name=':: FiGa ::'] Z pancią :oops: Szylwia!! :multi: Matko Teresko, ale Ty jesteś chuda!! :-o :-o Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ale tu dzisiaj cicho... Ja bym tak nie podniosła mojego Futrzanego:crazyeye: Quote
BBeta Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] OMG... Sama skóra i kości, aż Ci żebra wystają :-o Za dużo na tych rolkach jeździsz :diabloti: I nie gadać tyle, bo potem nie nadążam z czytaniem :-x :cool3: Quote
wiq Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dobrnęłam.. nagadane jak cholera:diabloti: dobrze, że mozna choc odpoczac przy zdjeciach!:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bry dzien Figulcowe :kiss_2: Syla, KLIK w fotke Miłego obrazania się :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']TY:placz: Jesteś okropna! [quote name='fidelek2']Cześć rozgadane baby Trzymamy kciuki za Czabika i Kibusia - od dziś bezjajkowych chłopaków Heheh jeszcze sa jajkowi :evil_lol: Dopiero się umuwiliśmy - na przyszły tydzień. A konkretny dzień wet nam poda przez tel. Ma jakieś problemy ze swoimi psami, praktycznie nie przyjmuje w klinice, a ja wolę poczekac i zrobic to u kogos zaufanego. [quote name='psiulka']Bry bry Jakie śliczne zdjęcia A gdzie mój Czabut?? Zrób PALCOWI osobny temat Szylwia!! Matko Teresko, ale Ty jesteś chuda!! Dziękuję, model jest niesamowity także niemożliwe by zdjęcia nie były sliczne :loveu: choć ich jakość pozostawia wiele do zyczenia :roll: [SIZE=2]Czabutkowe fotki bedą, mam jeszcze duzo zdjęc do dodania na dogo,ale to w odpowiednim czasie ;) Ahahahah... :evil_lol: Myslałam o tym by tak zrobić :evil_lol: :crazyeye: [SIZE=1][Goniu myslisz to co ja myśle? :roflt:] [SIZE=2]To na zdjęciu tak wyszło :mad: [quote name='Guffi']Ale tu dzisiaj cicho... Ja bym tak nie podniosła mojego FutrzanegoA próbowałaś? :cool3: [quote name='BBeta']OMG... Sama skóra i kości, aż Ci żebra wystają Za dużo na tych rolkach jeździsz I nie gadać tyle, bo potem nie nadążam z czytaniem Wygnij się tak jak ja to tez będziesz miała wystajace zebra, o :x [quote name='wiq']dobrnęłam.. nagadane jak cholera dobrze, że mozna choc odpoczac przy zdjeciach!Weź Ty mnie nie załamuj, to nie ma porównania z tym jak nagadane jest u Was :diabloti: Ostatnio wpadałam i ograniczałam sie do podziwiania zdjęć, po prostu nie miałam sił tego czytać i komentować :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Bry dzien Figulcowe Syla, KLIK w fotke Miłego obrazania się :evil_lol: Gonia :placz: NIE ZNOSZĘ CIĘ!! [SIZE=2]Jesteś wstrętnym i okropnym dzieckiem :placz: :loveu: I jak ja mam na Ciebie teraz fochac co? :placz: :x To ja może wróce na lekcje :D Teraz mam wf [reszta poszła z wfistą na lody [SIZE=1][bez skojarzeń proszę]], a za chwilke biologię........ Jak wróce to wrzucę jakieś fotki ;) Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A próbowałaś? :cool3:[SIZE=2] Hehe, no właściwie to podnosiłam, ale w pozycji poziomej;):p Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:placz: Jesteś okropna! Po Babuni :eviltong: [SIZE=1]:crazyeye: [SIZE=1][Goniu myslisz to co ja myśle? :roflt:] Wydało się samo :roflt: [quote name=':: FiGa ::'] Gonia :placz: NIE ZNOSZĘ CIĘ!! [SIZE=2]Jesteś wstrętnym i okropnym dzieckiem :placz: :loveu: I jak ja mam na Ciebie teraz fochac co? :placz: :x A fochaj sobie :eviltong: Znajde sobie innego pocieszyciela i tak mnie zaniedbujesz :placz: wiec co mi tam Jak wróce to wrzucę jakieś fotki A ja myslalam, ze spac pojdziesz :evil_lol: Quote
wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Weź Ty mnie nie załamuj, to nie ma porównania z tym jak nagadane jest u Was :diabloti: Ostatnio wpadałam i ograniczałam sie do podziwiania zdjęć, po prostu nie miałam sił tego czytać i komentować :evil_lol: chyba u NICH:evil_lol: u mnie jest spokoj:shake::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Guffi']Hehe, no właściwie to podnosiłam, ale w pozycji poziomej;):pHahah to spóbuj nomalnie :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Po Babuni :eviltong: Wydało się samo :roflt: A fochaj sobie :eviltong: Znajde sobie innego pocieszyciela i tak mnie zaniedbujesz :placz: wiec co mi tam A ja myslalam, ze spac pojdziesz :evil_lol:Babunia? :shake: Babunia potrafiłaby być taka okropna......? Fakt, potrafiłaby :p Zawyłam ze smiechu :shiny: A ja wiem jakiego :shake: Tez mam swojego, wypchaj się :shake: Czekaj czekaj :cool3: Sekunda :cool3: Tylko zdjęcia dodam :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 wiq napisał(a):chyba u NICH:evil_lol: u mnie jest spokoj:shake::evil_lol:Taaaak, no przecież :diabloti: Quote
Recommended Posts