:: FiGa :: Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No tak, jak moglaby zwątpić w to grzeczne dziecko. :cool3: :sweetCyb: Echhh:grab:, no to Syla niezły fotomontaż zrobiłas. A rzeszowskie chodniki są kiepskie, sama mówiłaś. :eviltong: Ave :modla: Branocka :bye::loveu::loveu::loveu::loveu: TAM akurat kiepskie nie były :evil_lol::evil_lol: Branoc :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nareszcie... :mdleje: Wrzuciłam całą galeryjkę na dysk ;) Nie chcę stracić niektórych waznych chwil - znalezienie Czabutka, kolejne chorubska Figowej, Miśko, moje smieszne załamania i w ogóle wszystko co działo się u nas podczas naszego pobytu tu, na dogo ;) Dobranoc :bye: Quote
MaliS Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 heh Figa jest cudowna :-) dalmatynczyki maja swoj niepowtarzalny urok... cmokam w ten kochany pysk :D Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Figa']Myslisz że modły wystarczą? Złudna Twa nadzieja :eviltong: Korupcja się szerzy :evil_lol: 3 lata nałogowo ;-) A pierwszy raz miałam rolki na nogach gdy miałam 7 lat [były różowe :loveu:] Kochajmy rOosH! :loveu: Hej, już 12, ciekawe co zrobią z tą naszą Dogo... :roll: Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Nareszcie... :mdleje: Wrzuciłam całą galeryjkę na dysk ;) Moja już też na dysku odpoczywa...:p To pewnie też duża zasługa umiłowanego Ojca...jednak poczułam tą Jego MOC i w ekspresowym tępie zgrałam moje 330 stron :loveu: O dzięki Ci Wielki za Twą łaskę :modla: Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Nareszcie... :mdleje: Wrzuciłam całą galeryjkę na dysk ;) Moja już też na dysku odpoczywa...:p To pewnie też duża zasługa umiłowanego Ojca...jednak poczułam tą Jego MOC i w ekspresowym tępie zgrałam moje 330 stron :loveu: O dzięki Ci Wielki za Twą łaskę :modla: Panuj nam wiecznie!!! Quote
Pianka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ta relacja z jazdy na rolka jest bombowa:multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Pianka?! Ty też tutaj jestes O.o? O jeny ile znajomych ludków ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Psiula :loveu: ! Wreszcie cie dorwalam krowiasta jedna :loveu:! Cos sie do mnie nieodzywala :P? Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Sylwia padam :mdleje: Matko jak Ty jeździsz na rolkach to szok :mdleje: :mdleje: Nauczysz mnie? :loveu: KBZDTWS :multi: :multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='psiulka']KBZDTWS :multi: :multi:[/qote] Co to znaczyc? :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hmmm warzywa powiadasz :cool3:? Ja tez chce czyms byc xD Quote
MaliS Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 te rudziki sa poprostu cudowne :D znalazły domek? :-) Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='MaliS']heh Figa jest cudowna dalmatynczyki maja swoj niepowtarzalny urok... cmokam w ten kochany pysk Dziękujemy :multi: Ona jest kundelkiem :diabloti: [quote name='Cambel'] Kochajmy rOosH! Hej, już 12, ciekawe co zrobią z tą naszą Dogo... Hah macie lewe informacje :cool3: Do dziś modzi mieli szanowną administracje poinformować gdzie są modami - psia_kość czy dogo :cool3: [quote name='fidelek2']Moja już też na dysku odpoczywa...:p To pewnie też duża zasługa umiłowanego Ojca...jednak poczułam tą Jego MOC i w ekspresowym tępie zgrałam moje 330 stron :loveu: O dzięki Ci Wielki za Twą łaskę :modla: Panuj nam wiecznie!!!Niech będzie pozdrowiony o. Rydzyk Kasiu :loveu: Widze że i na Ciebie spłynęła Jego łaska :loveu::loveu: On jest taki miłosierny :loveu: Aż się portfel w kieszeni otwiera :loveu: [quote name='Pianka']Ta relacja z jazdy na rolka jest bombowa:multi:Dzięki :evil_lol::evil_lol: [quote name='psiulka']Sylwia padam :mdleje: Matko jak Ty jeździsz na rolkach to szok :mdleje: :mdleje: Nauczysz mnie? :loveu: KBZDTWS :multi: :multi:Ja sama potrzebuję nauczyciela :hmmmm: A mam uczyć Ciebie? :lol: KBZDTWS? :crazyeye: I z czego jest się tu cieszyć? :placz::placz: [quote name='MaliS']te rudziki sa poprostu cudowne :D znalazły domek? :-)Znalazły ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hah macie lewe informacje :cool3: Do dziś modzi mieli szanowną administracje poinformować gdzie są modami - psia_kość czy dogo :cool3: A Ty skąd taka doinformowana? :cool3: Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ty wiesz co to znaczy...Mi kitu nie wciskaj. KBZDTWS :multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Cambel']A Ty skąd taka doinformowana? :cool3:http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6045937&postcount=62 [quote name='psiulka']Ty wiesz co to znaczy...Mi kitu nie wciskaj. KBZDTWS :multi: W takim razie źle to odczytałam :evil_lol::evil_lol: KBZDTWS jeśli będzie taka możliwosć :diabloti: A to okaże się jutro :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Papa :bye: Idziemy na rolki z Figulcem ;) Quote
Pianka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Nerul']Pianka?! Ty też tutaj jestes O.o? O jeny ile znajomych ludków ;) ????:hmmmm: Jej jaki on słodki:loveu: Ma cudne oczka:loveu: Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6045937&postcount=62 W takim razie źle to odczytałam :evil_lol::evil_lol: KBZDTWS jeśli będzie taka możliwosć :diabloti: A to okaże się jutro :cool3: Mam nadzieję, że się uda i że GTB :multi: Pap :bye: Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Figulll *____* Jaka piękna sesja koteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miziasta ta Twoja Ruda :cool3: Quote
Recommended Posts