:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ja za kastracje Edwarda zaplacilam 30złotych chyba, to bylo w okresie marca kiedy byly ogolnopolskie dni sterylizacji. ;) Za ś.p. Tadzika tez tyle placilam, tylko on mial zupełnie inną narkozę - taką, ze potem przez kilka godzin w domu spal z otwartymi oczami, które trzeba bylo mu zakraplać. :shake: Sio z tym patykiem :placz: A jaka ona jest? Opowiedz, moze jutro jak bede ogladac PB :cool3: to akurat bedzie :razz:Problem w tym że ja musiałabym szukać lecznic w rzeszowie, bo u nas o takim czyms jak dni sterylizacji wet nawet nie słyszał :roll: bede musiała mu to zaproponowac w przyszłym roku :evil_lol: Ona leci co drugą reklame wiec mysle że zobaczysz :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Cambel napisał(a):Doberek :cool3:Bryy :cool3::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Problem w tym że ja musiałabym szukać lecznic w rzeszowie, bo u nas o takim czyms jak dni sterylizacji wet nawet nie słyszał :roll: bede musiała mu to zaproponowac w przyszłym roku :evil_lol: Ona leci co drugą reklame wiec mysle że zobaczysz :evil_lol: Zaproponuj mu :eviltong: Albo do Rzeszowa..!! :multi: :loveu: :knuje:Nie bede jej szukac, reklamy to strata czasu :obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Zaproponuj mu :eviltong: Albo do Rzeszowa..!! :multi: :loveu: :knuje:Nie bede jej szukac, reklamy to strata czasu :obrazic:AUtobusem? :diabloti: Z zawiniątkiem w koszyku? A póxniej jeszcze na sterylkę z Rudą :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):AUtobusem? :diabloti: Z zawiniątkiem w koszyku? A póxniej jeszcze na sterylkę z Rudą :diabloti: A czemu nie :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A czemu nie :eviltong:Hahah już sobie to wyobrażam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Krówkowa, nowa obrozka?? :cool3: Łaa banieczka :loveu: Hahah już sobie to wyobrażam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ni znam Kuby, wiec nie umiem okreslic czy dobrze spislaby sie w roli zawiniatka w koszyku.;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Czabik jaki spragniony czułości.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miłego wieczorku :bye: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bąbelek :loveu::loveu: Aaaaa! Figowy jęzor :cool3::cool3: Jaki uśmiechnięty :razz: Mniam, dzięki, że mnie nie zjadłeś kolego :cool3: Quote
haska_12 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ile fotek! :multi: A banieczki i psiaki.. :loveu: U nas tez nowe zdjecia :p Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Krówkowa, nowa obrozka?? :cool3: Ni znam Kuby, wiec nie umiem okreslic czy dobrze spislaby sie w roli zawiniatka w koszyku.;)Nie nowa :eviltong::eviltong: Kubuś to spokojny kot, mysle ze nie byłoby problemu z nim jesli całą drogę bym go miziała bo to pieszczoch :loveu::loveu: Siostra mnie dziś ufociła z Kubą i jego naturalną pozą :loveu: Poza tym, łajza sie prała z jakimiś kotami :mad::mad: Wrócił dziś cały odrapany, a ucho ma rozwalone nieźle :angryy: Odkazilismy, było darcie ryjka i za kare siedzi dziś w domu :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nie, no wprost bombowe zdjęcia - wszystkie! :loveu: Jestem pod wrażeniem wielkości baniek :cool3: Jak psiaki na nie reagowały? Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Justynko psiaki w tym czasie były zajęte sobą :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Cambel napisał(a): Futerko z kota :loveu: Cieplutko :-PCambel, a może mama na kota tez się skusi? :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cambel, a może mama na kota tez się skusi? :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Moja? :cool3: Nie próbowałam :eviltong: Hmm... Z kotem byłoby łatwiej, tzn. żeby ją przekonać, bo całe dziecinstwo z nimi spędziła... ;) Ale ja wolę psy, mimo, że koty to miękkie kaloryferki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Dwa kfatuszki, ufocone komórką w pociągu dla mojej wnusi :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Cambel napisał(a):Moja? :cool3: Nie próbowałam :eviltong: Hmm... Z kotem byłoby łatwiej, tzn. żeby ją przekonać, bo całe dziecinstwo z nimi spędziła... ;) Ale ja wolę psy, mimo, że koty to miękkie kaloryferki :loveu:Ciii najpierw pies :diabloti: Później zaczniesz męczyć o kota :evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ciii najpierw pies :diabloti: Później zaczniesz męczyć o kota :evil_lol::evil_lol: Jasne, cały zwierzyniec naraz :evil_lol: Spoko, może jakiegoś kiciula w naszym Kundelku upatrzę... Byle by rudy :loveu: nie no, ale tak na serio to najpierw pies ;) Zresztą na kilka zwierząt, to ja tu warunków nie mam.. Figa, Ty wiesz, że ja już jestem wolontariuszką ? Prawie, bo byłam tylko wczoraj w Kundelku zapisać się na przyszłą sobotę :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ah, cóż za urocza stokrotka :loveu: Swoją drogą - moja cyfrówka robi gorsze zdjęcia :evil_lol: Quote
Recommended Posts