Guffi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Guffi Ty cicho siedź, to metafora była :evil_lol: W 6 klasie będziecie poznawać takie pojęcia :eviltong: Dobra, cofam się w czasie:evil_lol: Ty mnie nie zrozumiałaś:crazyeye::crazyeye::crazyeye:? :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Figa, chesz to podaj te linki :cool3: Chętnie sobie poczytam :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Cambel napisał(a):No tak..Więc zamiast siedzieć na kompie i odpisywać mi na gg, to Ty foty burzy robiłaś? :mad: :evil_lol: A tak wogóle, to czego Wy się co chwilę z Gosią przepraszacie :PP Ja lecę pisać referat z gegry...Pa! :bye:Neta mi wyłączyli w czasie burzy :diabloti: A przepraszamy sie boo... Gonia, małpa, wredota, ćwikła, ziemniak, ogórek, maciora, matoł, kanalia się obraziła :diabloti: Ja dalej wyje jak czytam tego smsa :roflt: Powodzenia ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Neta mi wyłączyli w czasie burzy :diabloti: A przepraszamy sie boo... Gonia, małpa, wredota, ćwikła, ziemniak, ogórek, maciora, matoł, kanalia się obraziła :diabloti: Ja dalej wyje jak czytam tego smsa :roflt: Powodzenia ;) Ale przyjemnie o sobie mówicie :diabloti: Dobra, spadam , siooo, Cambel, śś ! Pa! :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Guffi napisał(a):Dobra, cofam się w czasie:evil_lol: Ty mnie nie zrozumiałaś:crazyeye::crazyeye::crazyeye:? :eviltong: :evil_lol::evil_lol:Najwyraźniej :roflt: Kudłata_Koza napisał(a):Figa, chesz to podaj te linki :cool3: Chętnie sobie poczytam :evil_lol:Tylko ostrzegam że po przeczytaniu tego mina Ci zrzednie.. Temat Ajka od 3 strony http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63392&page=3 I galeria od 170 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669&page=170 Quote
Carolcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Najwyraźniej :roflt: Tylko ostrzegam że po przeczytaniu tego mina Ci zrzednie.. Temat Ajka od 3 strony http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63392&page=3 I galeria od 170 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669&page=170 Cale forum o tym huczy - i dobrze:roll: Kamcia juz nie wroci - tez dobrze- no chyba, ze pod innym nickem, ale to raczej zauwazymy, ze to ona :roll: bardzo ladne pioruny :ylsuper: hehe Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Najwyraźniej :roflt: Słuchaj! Jak widzę tą emotkę, to zaczynam się tarzać ze śmiechu:roflt:To nie zależy ode mnie;) Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Już mi mina zrzędnęła... Dziwna dziewczyna... Ale była i się zmyla, i dobrze :P. Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :obrazic: W łeb? :lol!::lol!: :: FiGa :: napisał(a): Pa :stupid: :watpliwy::watpliwy: :Rose: :: FiGa :: napisał(a): Wczoraj była u nas burza :cool3: Próbowałam robic zdjęcia Miejscami było bardzo jasno. Miejscami złapałam tylko chmurki Cholerna lampa, by ją... :mad: Ale miejscami udało się tez cos więcej :multi: Co prawda niewyraźne ale jest A to wszystko [SIZE=6]DLA GONI :calus: Wybacz mi :modla: Dla goni :razz: :razz: Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu: :loveu:Piękne zdjęcia! :loveu: :loveu: Dziekujeeeeeeeeeeeeee :loveu: :loveu: Wybacam oczywiście mojemu Burakowi, Paskudzie, Maszkarce, Kiszonce, Frytce, Cielicy, Bucowi, Jełopowi i Goopkowi :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Ja dalej wyje jak czytam tego smsa :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt: Quote
Karolina_Nett Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A mi ktos powie o jakiego sms'a chodzi? :razz: :razz: :razz: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witam :cool3::cool3: Kudłata_Koza napisał(a):A mi ktos powie o jakiego sms'a chodzi? :razz: :razz: :razz: Wątpię, pewnie znowu jakaś tajemnica Figowo-Goniowa :roll: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dzień dybry :p Ja tylkom na kfile :eviltong: Pianka napisał(a):O jakie piękne widoki:cool3:Dzieki :multi: g_o_n_i_a napisał(a)::lol!:No i co się szczerzysz :eviltong: :watpliwy: Ciekawi mnie jak czesto to robisz gdy ze sobą piszemy :evil_lol: Dla goni Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Piękne zdjęcia! Dziekujeeeeeeeeeeeeee Wybacam oczywiście mojemu Burakowi, Paskudzie, Maszkarce, Kiszonce, Frytce, Cielicy, Bucowi, Jełopowi i Goopkowi Bardzo dziękuję [pomijając fakt ż od tego czasu jeszcze 3 razy zdąrzyłaś się obrazić :roflt:] Kudłata_Koza napisał(a):Już mi mina zrzędnęła... Dziwna dziewczyna... Ale była i się zmyla, i dobrze :P.Niestety :shake: Kamcia uznała że musi sobie zrobić ODPOCZYNEK od dogo. Guffi napisał(a):Słuchaj! Jak widzę tą emotkę, to zaczynam się tarzać ze śmiechuTo nie zależy ode mnieJa jak się bliżej jej przyjrzęto jest podobnie :P Carolcia napisał(a):Cale forum o tym huczy - i dobrze Kamcia juz nie wroci - tez dobrze- no chyba, ze pod innym nickem, ale to raczej zauwazymy, ze to ona bardzo ladne pioruny heheDzieki ;) Ona jest już na dogo pod 3 nickami [jeśli nie ma ich więcej :lol:], więc wcale bym sie nie zdziwiła gdyby zrobiła sobie jeszcze jednego. g_o_n_i_a napisał(a): :roflt::roflt: Tylko nie pęknij :eviltong: Ale będzie BUM !!! :evil_lol::evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Burzaa... <boisię> Zdjątka śliczne Boisz się? No wiesz ty co.. taka duzo dziewczynka :evil_lol: Kudłata_Koza napisał(a):A mi ktos powie o jakiego sms'a chodzi? Chodzi o smsa którego pisałyśmy przez prawie cały wczorajszy dzień, wspolnie :cool3: A wieczorem to juz się wysyłać kretyn nie chciał, co chwilkę wyskakiwało mi "nieudane" :mad: Cambel napisał(a):Witam Wątpię, pewnie znowu jakaś tajemnica Figowo-Goniowa No coś ty :evil_lol: My nie mamy ŻADNYCH tajemnic.. Co nie Goniu? :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: A teraz bye :bye: Lecem do miśkowego :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Niestety :shake: Kamcia uznała że musi sobie zrobić ODPOCZYNEK od dogo. Dzieki ;) Ona jest już na dogo pod 3 nickami [jeśli nie ma ich więcej :lol:], więc wcale bym sie nie zdziwiła gdyby zrobiła sobie jeszcze jednego. No coś ty :evil_lol: My nie mamy ŻADNYCH tajemnic.. Co nie Goniu? :evil_lol: 1. Mogłaby łaskawie nie wracać...Każdy zajarzy i tak, że to ona :roll: Żałosna jest...ciekawe, co chciała tym zyskać, chyba wspomnianą w wątku Ajka sławę :roll: Ale ta słąwa jest raczej negatywna :roll::roll: 2. Nie macie tajemnic? To dajcie treść esemesa :evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):2. Nie macie tajemnic? To dajcie treść esemesa :evil_lol::evil_lol: No właśnie, skoro wy takie wcale nie tajemnicze... :razz: :razz: :razz: Oj z tą Kamcią to szkoda słów na tą sprawę! Ta dziewczyna jest naprawdę jakaś dziwna. Gdybym to ja zrobiła coś takiego, to już bym tu napewno nie wracała (pomijając fakt, ze czegoś takiego bym nie zrobiła... :eviltong:)! Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hehehe a co to za uszolot :D:D:loveu::loveu: prawie jak Dambo :loveu::loveu: Wybaczcie że tyle nas nie było ale postaramy sie poprawić :buzi: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sylwia, naucz Figową komendy "Latać" :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hej Buraczynko :buzi: :: FiGa :: napisał(a): No i co się szczerzysz :eviltong: Ciekawi mnie jak czesto to robisz gdy ze sobą piszemy :evil_lol: A bo scerzee zebiska, o :p Hmm :p Tak robie jak sie dowiaduje o Plastusiowych lol :evil_lol: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): Bardzo dziękuję [pomijając fakt ż od tego czasu jeszcze 3 razy zdąrzyłaś się obrazić :roflt:] Ale ja mam male wymagania. Nie jakies brum - brumy, tylko kwiatka chcialam. Ale burza pikna i zamiast kwiata tez bedzie :multi: :multi: :: FiGa :: napisał(a): No coś ty :evil_lol: My nie mamy ŻADNYCH tajemnic.. Co nie Goniu? :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: No jasne ze nie...:roflt::roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a): 2. Nie macie tajemnic? To dajcie treść esemesa :evil_lol::evil_lol: I tak nic bys z niego nie zrozumiala ;-), bo to trzeba byc takim goopkiem do kwadratu, zeby coś takiego stworzyć. :roflt: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I tak nic bys z niego nie zrozumiala ;-), bo to trzeba byc takim goopkiem do kwadratu, zeby coś takiego stworzyć. :roflt: Obrażasz mnie :evil_lol: Czyli, że mądry, normalny człowiek nic nie zrozumie? No to mnie nie dotyczy :roll: :lol: :evil_lol: Ja rozumiem tylko i wyłącznie goopie treści xD Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):Obrażasz mnie :evil_lol: Czyli, że mądry, normalny człowiek nic nie zrozumie? No to mnie nie dotyczy :roll: :lol: :evil_lol: Ja rozumiem tylko i wyłącznie goopie treści xD Ni ma tak, to są treści dla goopkow w zaawansowanym stanie. :p Scisle tajnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ni ma tak, to są treści dla goopkow w zaawansowanym stanie. :p Scisle tajnie :evil_lol: :evil_lol: Ahm, wypuścili Was na przepustkę z psychiatryka :cool3::cool3: No tak ... Takie wpadki im się zdarzają :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):Ahm, wypuścili Was na przepustkę z psychiatryka :cool3::cool3: No tak ... Takie wpadki im się zdarzają :evil_lol: Brawo Cambel! :multi: :multi: :multi: :roflt: Quote
Recommended Posts