Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czekaj, czekaj... Na punkcie Dże-kie-go.. Dobra, mam wszystko :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja ci radze koleżanko droga zapisz sobie w kalendarzu... Wiesz co- odkąd od niedawna tutaj jestem to normalnie czuje sie jak wsród najwiekszych przyjaciółk psiarzy a u mnie w okolicy za duzo ich niestety niem :( Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oj, jeśli chodzi o psiarzy którzy mogli by być moimi rówieśnikami, lub o kilka lat starszych (np. 3-4 lata starsi) to ja też nie mam :-(. Ale przynajniej dzięki temu jestem tu :D. Quote
haska_12 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nie spotkałam wczoraj na spaverku żadnej Kropeczkowej , wiec fotki nie cyknełam... :oops: Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzieńdobrywieczór jescze raz, ja na chwilkę :D Kudłata_Koza napisał(a):O matko! To uzależnia :lol:... Cambel, spadaj, spadaj :razz:. No uzależnia :razz: A tak niedawno myślałam, że Dogo jest taka big, i nie będę umiała tu się posługiwać itp.. :cool3: A tu co? :eviltong: Siedzę tu po kilka godzin dziennie! Naprawdę, cool klimacik :loveu: Mogłaś powiedzieć: A sio, sio, śśśś :evil_lol: Tak mówi moja babcia do kur :evil_lol: Nerul napisał(a):No ja sobie mysle... Sorki za offa ale wiecie moze do jakich wielkosci mozna avatar i podpis mozna zrobic tutaj? Bo chcialabym zrobic sobie ;) Yy, tyle razy próbowałam, i nic. Ava można 100x100, ale musi być odpowiedni cięzar, góra 13,7 KB...A jak miałam nawet mniej, to i tak się nie pojawiało.. Nera napisał(a):odkąd od niedawna tutaj jestem to normalnie czuje sie jak wsród najwiekszych przyjaciółk psiarzy a u mnie w okolicy za duzo ich niestety niem :-( Mhm, dzięki za uznanie :roll: Paa! Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mi chodzilo o moją okolice, juz fochów nierób. Ja na moim osiedlu niemam nikogo a z tobą tylko raz w tygodniu sie widze... Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ale naprodukopwałyście! A lekcja się kończy to Sylwuś nie obraź się jak skomentuję wszystko w domku :D Quote
Kasia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć ma koleżanko umiłowana :loveu: zapalona słuchaczko RM i fanko telewizji 'Trwam' :loveu: Znów miałam KUPĘ stron do nadrobienia, tak się baby w tej galerii rozgadały :lol: ale spoko ryba, wszystko przeczytałam i już jestem na bierząco :p Pokażesz tu dzisiaj któregoś z burasów....? :loveu: Quote
Pianka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ale gaduły:eviltong: :: FiGa :: napisał(a): A co ona tak krzyczy:-o ":: FiGa ::" napisał(a): Ale fajne:evil_lol: Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Takie rzeczy to chyba tylko Figa potrafi:crazyeye: A jaka poważna arystokratyczna( absolutnie nie kojarzyć tego określenia z Kamcią!;)) mina:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dżem dobry :multi: Kozo :diabloti: :roflt: To pijemy :evil_lol: Głupawy takiej dostałam że.. ech :eviltong: :cunao::cunao::cunao::cunao: :pepsi: :pepsi: :pepsi: Kamila - źle mnie zrozumiałaś :evil_lol: Ja tu czytam i kwiczę, brzuch mnie boli :lol: Nie mam sił odpisywać :D Cambel/Nera dzwoncie po księdza, albo egzorcystę :lol: Pokonajcię te zmorę, manię :lol: fidelek2 napisał(a):Cześć ma koleżanko umiłowana zapalona słuchaczko RM i fanko telewizji 'Trwam' Znów miałam KUPĘ stron do nadrobienia, tak się baby w tej galerii rozgadały ale spoko ryba, wszystko przeczytałam i już jestem na bierząco Pokażesz tu dzisiaj któregoś z burasów....? Czytasz to wszystko? No kto to widział, takie marnowanie czasu :shake: :evil_lol: Burasy będą.. tylko jeszcze nie wiem kiedy :lol: psiulka napisał(a):Ale naprodukopwałyście! A lekcja się kończy to Sylwuś nie obraź się jak skomentuję wszystko w domku :DOczywiście nie mam nic przeciwko. Ale za to niewykonanie prośby... :mad: Guffi napisał(a): Takie rzeczy to chyba tylko Figa potrafi A jaka poważna arystokratyczna( absolutnie nie kojarzyć tego określenia z Kamcią!) minaPierwsze co mi stanęło przed oczamia to Kamcia :-o g_o_n_i_a napisał(a): Zgadza się Bo my jestesmy malżeństwo... Ona moja babcia, ja jej wnuczeka... Dwa goopki do kwadratu... Czyli ogolnie przyjaciolki (chyba sie nie zagalopowalam Sylwia, ciom?). :evil_lol: Będą jakieś fotecki? Podpsuje się pod tym 8 kończynami i ogonem :cool3: A fotecki..? :hmmmm: Się zobaczy :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzien dobry Łaciata Figusiu i Spółko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ooo, Figa przyszła :-P Witojże! Ja tu czytam i kwiczęA może kwaczę ? :cool3: Czytasz to wszystko? No kto to widział, takie marnowanie czasu :shake: :evil_lol:Aleś miła :evil_lol: Pierwsze co mi stanęło przed oczamia to Kamcia :-o Niedługo całej Dogomanii się zacznie śnić po nocach, ten upioór :roll: Na pewno czytałyście o Ajku.. Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry Łaciata Figusiu i Spółko :loveu: :loveu: :loveu:Goopek :eviltong: Już mi dzis mówias dzień dobry, niedużo po 7:00 :p:p Cambel napisał(a):Ooo, Figa przyszła :-P Witojże!nie nie nie, Figa bryka po podwórku :p A może kwaczę ? :cool3:Może tak - wydaję dziwnę dzwięki :lol::evil_lol: Aleś miła :evil_lol:Wieeeeeeem :loveu: Wszyscy mnei kochają, nawet Kamcia :multi: Niedługo całej Dogomanii się zacznie śnić po nocach, ten upioór :roll: Na pewno czytałyście o Ajku..Czytałyśmy.. Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj :). A ja nie wiem o co chodzi z tą Kamcią :cool3:. Widac jednak ze nie chcecie o tym gadać to się nie wypytuję :P. U mnie nowe fotki, zapraszam do galerii :D. Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Goopek :eviltong: Już mi dzis mówias dzień dobry, niedużo po 7:00 :p:p :shake: :shake: Ja mówie do łaciatej Figutki :shake: :shake: :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 nie nie nie, Figa bryka po podwórku :p Mówię ogółem, ale to było też do Ciebie :-P Kudłata_Koza napisał(a):U mnie nowe fotki, zapraszam do galerii :D. Ja też mogę ? :-P Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cambel napisał(a):Ja też mogę ? :-P NIE! Tobie nie wolno wchodzić :razz: Pewnie ze możesz, nie musisz pytać :eviltong: Inni też! Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :bye: Papa Gonia ! Kudłata Kózko, dopiero się skapnęłam, żeś Ty Karolcia_: ) z PŚ, ale ja mało kumata :P Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cambel napisał(a):Kudłata Kózko, dopiero się skapnęłam, żeś Ty Karolcia_: ) z PŚ, ale ja mało kumata :P A ja myślałam że ty już dawno wiesz tylko mnei tak podpuszczasz :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Witaj :). A ja nie wiem o co chodzi z tą Kamcią :cool3:. Widac jednak ze nie chcecie o tym gadać to się nie wypytuję :P. U mnie nowe fotki, zapraszam do galerii :D.Co do Kamci to mogę podać Ci 2 linki. Poczytasz i sama się wszystkiego dowiesz. g_o_n_i_a napisał(a)::shake: :shake: Ja mówie do łaciatej Figutki :shake: :shake: :evil_lol::obrazic: W łeb? Cambel napisał(a):Mówię ogółem, ale to było też do Ciebie :-P Serio? :diabloti: No przecież wiem :eviltong: g_o_n_i_a napisał(a):Pa pa :buzi: Wpadniemy wieczorkiem :bye:Pa :stupid: Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Pierwsze co mi stanęło przed oczamia to Kamcia :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakoś nie chce mi się wierzyć:eviltong:, aczkolwiek... nie wątpię:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Guffi Ty cicho siedź, to metafora była :evil_lol: W 6 klasie będziecie poznawać takie pojęcia :eviltong: Wczoraj była u nas burza :cool3: Próbowałam robic zdjęcia :lol: Miejscami było bardzo jasno. Miejscami złapałam tylko chmurki Cholerna lampa, by ją... :mad: Ale miejscami udało się tez cos więcej :multi: Co prawda niewyraźne ale jest :lol: A to wszystko [SIZE=6]DLA GONI :calus: Wybacz mi :modla: Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Guffi Ty cicho siedź, to metafora była :evil_lol: W 6 klasie będziecie poznawać takie pojęcia :eviltong: Wczoraj była u nas burza :cool3: Próbowałam robic zdjęcia :lol: Miejscami było bardzo jasno. Miejscami złapałam tylko chmurki Cholerna lampa, by ją... :mad: Ale miejscami udało się tez cos więcej :multi: Co prawda niewyraźne ale jest :lol: A to wszystko [SIZE=6]DLA GONI :calus: Wybacz mi :modla: No tak..Więc zamiast siedzieć na kompie i odpisywać mi na gg, to Ty foty burzy robiłaś? :mad: :evil_lol: A tak wogóle, to czego Wy się co chwilę z Gosią przepraszacie :PP Ja lecę pisać referat z gegry...Pa! :bye: Quote
Recommended Posts