Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 hehe niezly ten pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Bry :p [quote name='fidelek2']cześć Sylwia i piesy :multi::multi:Cześc Kasiu :multi: [quote name='Pianka'] Jakie przerażenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś']hehe niezly ten pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mam jego fotki wiec jak będzie mi sie chciało je zgrać z aparatu i pomniejszyc to dam :razz::razz: Quote
Dalmatynkaa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Zaręczam Ci, że będzie Ci się chciało, oj będzie :mad: Quote
Samturia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 a ja poprosze o wizyte u mnie w galerii bo nowe foty sóm Quote
Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Bry :p Mam jego fotki wiec jak będzie mi sie chciało je zgrać z aparatu i pomniejszyc to dam :razz::razz: nie ma takiej opcji ze Ci sie ine chce:mad::mad::mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Zaręczam Ci, że będzie Ci się chciało, oj będzie :mad:Taaa..? A mogę coś od Ciebie wzamian?? :evilbat: [quote name='Samturia']a ja poprosze o wizyte u mnie w galerii bo nowe foty sómJuż lecę :razz: [quote name='Rinuś']nie ma takiej opcji ze Ci sie ine chce:mad::mad::mad:Z pałą? Z pałą na mnie? :mad::mad::mad: Nie bijcie... nie bijcie... :placz: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nie bijcie... nie bijcie... :placz: Ja mogę:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Guffi']Ja mogę:diabloti:Tak tak, wiem że TY możesz :diabloti: Kochani fotki później bo teraz idę na nalesniki :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Cześc debegaduło :razz: czesc ;) to kiedy te kopfoty :cool1: daj nalesnika daj daj daj :roll: :p Quote
Yakubbo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bry dzien ;] :D Ale naklachane bylo 10 stron do tylu :P Hehe Quote
Atena Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 OMG:crazyeye: :evil_lol: PS: Znowu przestawili mi emoty:mad: Quote
Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Kochani fotki później bo teraz idę na nalesniki :loveu::loveu::loveu: wolisz isc jesc niz nam pokazac psiaka??:mad::mad::mad::mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']czesc ;) to kiedy te kopfoty :cool1: daj nalesnika daj daj daj :roll: :pA nalesnikiem to byś nie chciała? :razz: [quote name='Yakubbo']Bry dzien ;] :D Ale naklachane bylo 10 stron do tylu :P HeheA wydaje Ci się :eviltong: [quote name='haska_12']Dzyn dobry :evil_lol:Bryyy :p [quote name='Atena'] OMG:crazyeye: :evil_lol: PS: Znowu przestawili mi emoty:mad:Mi cały czas przestawiają :shake: Nie wiem od czego to zależy :eviltong: [quote name='Rinuś']wolisz isc jesc niz nam pokazac psiaka??:mad::mad::mad::mad:Hmmm.... TAK :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Oto zdjęcie tego psiaka Jak pójdziemy jeszcze np dzis i go spotkamy to zrobie zdjęcie jak się czai za kępka trawy czy za jakimś słupkiem ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Samturia']ja chce naleśnikaaaaaaa ZBOCZONA! :crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Zobaczcie kto tam czai się zza kwiatka :evil_lol: Widzicie w jakim stanie jest ten kwiatek? Zgdanijcie czyj ogon go do tego doprowadził :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Takie mamy dziś od rana niebo :multi: Za moim domem - miasto - centrum handlowe, basen, kort tenisowy :lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Oto zdjęcie tego psiaka Jak pójdziemy jeszcze np dzis i go spotkamy to zrobie zdjęcie jak się czai za kępka trawy czy za jakimś słupkiem ;) a to to jest jakis bezdomny piesek, że sie tak czai i boi czy co??? ;) Quote
anka11 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 hejcia :) superowe fotki :loveu::loveu:ale u mnie bylo lepsze niebo :p zzero chmurki zadnej nic :D:D tylko piekne niebieskie niebo :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']a to to jest jakis bezdomny piesek, że sie tak czai i boi czy co??? ;)Nie jest bezdomny, ale zawsze sie tak czaił :niewiem: [quote name='Yakubbo'] Ale dama :)Wzrok psychopaty... a niech będzie że dama :evilbat: Quote
Recommended Posts