Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='junoo']http://distilleryimage0.ak.instagram.com/d8c81804be7611e39d530002c9da27ec_8.jpg
:loveu::loveu:

[quote name='kalyna']no, no z kalkulatora, ale całkiem, całkiem te fotki :)
http://distilleryimage2.ak.instagram.com/e77a031ec19e11e3804e0002c9db1ab6_8.jpg pikne, pikne :loveu:

a te foty z gór to czym robiłaś? :cool3:
Wywiezc lustro na 3250m i zjechac z nim bezpiecznie byloby ciezko :grins: Fotki robione byly GoPro hero3, ktore w gorskich warunkach i przepaleniach radzi sobie mistrzowsko :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wywiezc lustro na 3250m i zjechac z nim bezpiecznie byloby ciezko :grins: Fotki robione byly GoPro hero3, ktore w gorskich warunkach i przepaleniach radzi sobie mistrzowsko :loveu:[/QUOTE]

no tak właśnie myślałam... ale nigdzie nie wyczytałam o nowym sprzęcie :)

Posted

[quote name='kalyna']no tak właśnie myślałam... ale nigdzie nie wyczytałam o nowym sprzęcie :)
Pisalam kiedys ze sa problemy z jej zakupem, 3 miesiace odzyskiwalismy pieniadze po tym jak nie dostalismy produktu i postanowilismy zrezygnowac z uslug tej firmy :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Grzeczne prosby i pisanie po dobroci nie skutkowalo, dopiero jak zaczelam z nich kpic i jawnie pokazywac ze jestem wkurwiona pieniadze oddali :angryy: Po odzyskaniu kasy tj ok 23:00 w poniedzialek zamowilam od razu nastepna kamerke i... w srode juz byla testowana :grins: Nerwow bylo sporo, sporo tez stracilismy, bo mielismy ja miec juz w listopadzie na pierwsze wypady w gory, a dotarla dopiero koncem lutego :mad:

• 1 month later...
Posted

O, jesteście :D
Matko, przczeczytałam, że Marcel wrócił i zaczęłam wertować wątek kiedy Ci niby zaginął. Doczytałam potem i zaczęłam się śmiać, więcej mnie tak nie rób w jajo :lol:

Posted

Można uznać ze się zgubił, bo to co miałam w domu i na spacerach przez 2 miechy to nie był mój Marceluś :placz: jak na złość wszyscy sąsiedzi mają suczki :lol:

Z nowości - po trzech latach posuchy kupiłam rolki :grins: idziemy z Marcelastym posmigac :multi:

Posted

[quote name='Ty$ka']Marcel jest ciachnięty? ;)

Matko, zabiłabym się z psem na rolkach, podziwiam :p
Nie i nigdy nie bylo z tym problemow. Po 6 latach zywota dotarlo do niego ze jest samcem! Moje Marcelatko w koncu dorasta :lol:

Z dwoma bylo ciekawie :grins: Ale Marcelek (TEN Marcelek :loveu:) jest kompanem idealnym;)

Miziasta:)

Posted

junoo napisał(a):
Uwielbiam go :loveu:
fajnie na rolkach :D Czuję, że z Aronem zginęłabym na rolkach... xD

Ja tez go znowu ubielbiam :eviltong:

A kto z waszej dwojki nie dawalby rady? :diabloti: :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ja tez go znowu ubielbiam :eviltong:

A kto z waszej dwojki nie dawalby rady? :diabloti: :evil_lol:

podejrzewam, że przy Aronie szybko wylądowałabym w krzakach ;)
a w ciepłe dni kręciłabym się w kółko, a on siedziałby w cieniu :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Hejjj wariatki :grins:

[quote name='junoo']podejrzewam, że przy Aronie szybko wylądowałabym w krzakach ;)
a w ciepłe dni kręciłabym się w kółko, a on siedziałby w cieniu :evil_lol:Jesli panujesz nad psem bez rolek to na nich tez powinnas dac rade, wiec juz wiemy gdzie tkwi problem :eviltong: U nas bywaja problemy, np kiedy sa dwa psy na smyczach i przed nos wyskoczy nam KOTECEK, lapie sie wtedy kazdej lampy/plotu/auta by nie wyje.ac orla :evil_lol: A TZ najczesciej zamiast pomoc ma radoche :shake:
Piesely nie chca wychodzic na spacery jak jest cieplo, ja tez niespecjalnie je do tego zmuszam. Pierwszy spacer 6-7 rano, kolejny dopiero ok 18-20. Na szczescie pod reka jest ogrodek w ktorym mozna zrobic szybkie siq i wrocic do chlodnego domku :lol:

[quote name='Ty$ka']BUhahaha, kiedyś trzeba dorosnąć :lol:

http://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-xap1/924996_1433133856940606_552444240_n.jpg jaki skoczny! :O

Kotecek :loveu:
Ja nie chce by moje dziecie dorastalo :placz:

Nie mam czasu na dogo, nie wiem jak mam go sobie zorganizowac by miec :shake: