:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Ide sobie, bo widze że prowadze monolog :lol: Papa :* Quote
Alynkaaa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witaam:D ale mas zwesolo widze:D fajnie warjuja twpje czubi co ja bym dala za takiego 2go czubka dla figi ahhhhhh......zazdroszzce:D a foty swietne:d te dwie doopki sa takie sympatyczne:):):evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zdjęcie przed 3 dni :placz: Jeszcze 3 dni temu wiosna była:placz: , a teraz:placz: , no ale psy się ciesą:evil_lol: Zdechł pies:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wirujący Czabutek witam:D widze duuuużo kropek:loveu: cudeńko:D Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :diabloti: A Ty tu czego?? :diabloti: :-( :-( :-( Taa... Juz mnie tu nie chcą... :shake: Ja do Figutki i Czubatka, o! Jakie mają... hmm... "uśmiechnięte" paszcze :evil_lol: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ile fotek, aż nie wiem co cytować :loveu: Rozpieszczasz nas ;) To zdjęcie jak z jakiejś sceny śmierci w horrorze :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Dzień dobry ;) U Figusi nic, a Czab rozwalił sobie poduszkę u łapy :roll: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 łojoj co chwila jakas lapunia na dogo rozwalona buziaki dla Czabulka Quote
Kasia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 cześć Sylwia i piesy :lol: cudne fotki śniegowe i jak duuużo ich :loveu: a gdzie Czabulek rozwalił sobie łapinkę? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Heeej ale dużo feteczek :loveu: Biedaczek z ta łapusią :( jakiś zły okres dla psiakow... teraz duzo psiaków kaleczy łapki, najpier Cerber, potem Sara, teraz Czabus :( Quote
:: FiGa :: Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Jadzik mi napisała że wypuściła psy i jak je wpuszczała to pod Czabem była kałóża krwi :shake: Widziałam to i nieciekawie to wygląda. On teraz nie powinien stawać na tę łapę, ale niestety rozwalił sobie lewą tylnią, a na prawą tylnią przecież kuleje i na niej nie staje :roll: Quote
Dalmatynkaa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Weź Ty nas Sylwia nie strasz tylko powiedz, że wszystko będzie dobrze :shake: Czabek to ma pecha do tych łap, może trzeba wybrać się do weta, chociaż to może być troche skomplikowane... Mimo wszystko miło pooglądać kropkowaną i Czaba. Dawno już wiariatów nie widziałam :angryy: To jest najlepsze :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry ;) U Figusi nic, a Czab rozwalił sobie poduszkę u łapy :roll: Ojej, biedaczek:-( . Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jejku co to sie dzieje, ze te psiaki tak nie uważają ... a ty gdzie Figusiowa sie podziewasz? Quote
Samturia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nooo Czabik co ta u Ciebie biedaczysko? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry ;) U Figusi nic, a Czab rozwalił sobie poduszkę u łapy :roll: Już słyszę chyba o 3 w tym tygodniu psie, który rozwalił sobie opuszki w łapie... pod tym śniegiem kryje się niestety wiele ostrych niespodzianek :shake: Ale na pewno szybko z tego wyjdzie! :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dobry... jak tam Czabutek się miewa? Quote
Alynkaaa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 siemnako slonce:d co tam dzis ciekawego slychac????? jak tam pogoda macie snieg?? u nas zaczol deszcz padac:(:(:(:( Quote
Recommended Posts