pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):a to nie jest Kibuś czasem...??? :p Tfu tfu tfu, pewnie, że pomyłka Fidelku - z rozpędu napisałam złe imiona, Czabuś przecież ma inną mordkę ;) Dziękuję za uwagę, już poprawiłam :* Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ostatnie fotki i już Was nie męczę ;) Dzieńdoberek:) A co ona tam łapką trąca? Quote
Guffi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Co to?? :lol: :roflt::roflt::roflt: Latający herbatnik:roflt:! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 I do ciebie niby nikt nie wchodzi... to ciekawe czemu miałam 5 stron zaleglosci cooo :diabloti: psiurki wspaniale :loveu: Quote
Alynkaaa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 wiitaaam kochana:D widze kilka foteckoffff:D faniusia panna kropęcja :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witajcie :lol: no i w końcu mamy zimę, taką prawdziwą ze śnieżkiem :multi: jak wyszłam z Fidlastym na spacer to skubany nawet nie myślał wracać do domku, tak mu fajnie było...wybiegał sie w tym śniegu, wytarzał tak że od razu po przyjściu nie było innego wyjścia jak do wanny z nim rozmoczyć te poprzyklejane kulki śniegu...:p Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Tina.Sara napisał(a):i co? niby nikt do ciebie nie wchodzi? :mad:A co był ktoś?? Nie zauważyłam :cool3: Samturia napisał(a):jakie one kochaniutkie... syskie cy anka11 napisał(a):hejka sliczna Figa jest i pozostale pieski tyz Paulina_mickey napisał(a):śliczna Figa Yakubbo napisał(a):muehehehehe Ciekawe co to to takie ciekawe tam u gory jest? Super fotki pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kibuś na prawdę wygląda tu na większego Ale w każdym razie zdjęcie rewelacyjne - taka thebeściarska dwójka Marta_Ares napisał(a):popieram przedmowczynie swietna fotkabonita napisał(a):Ale świetny duecik Alynkaaa napisał(a):wiitaaam kochana:-D widze kilka foteckoffff:-D faniusia panna kropęcja Dzięki :multi: Pysia napisał(a):Ja stara kobieta musiałam wyoglądać milion fot i przeczytać milion tekstów Ciekawe kto mnie teraz zreanimuje Jejku jakie to centkowane jest fotogeniczne A stara się stałam bo wczoraj przybyło mi córek, wnuczek i prawnuczek i licho wie czego jeszcze Witaj Pysiu :multi: Od czytania jeszcze nikt nie umarł :evil_lol: fidelek2 napisał(a):cześć Kropkowo-Czabikowa Pańcio Xiara napisał(a):Witam! anka11 napisał(a):witam co tam slychac?? Paulina_mickey napisał(a):Witam w ten śnieżny dzionekPaulina_mickey napisał(a):Heeeeeejg_o_n_i_a napisał(a):Bry :krolik:Bobry :p:p psiulka napisał(a): Wcale nie jest taki mały, jest większy od Figi PADAM Sylwus Mua mua mua :buzi:Cześć Ilonko, donosicielko :evil_lol: misiaczek napisał(a):Dzieńdoberek:) A co ona tam łapką trąca?A ja myślisz :cool3: Guffi napisał(a):Latający herbatnik:roflt:!Dziwny jest ten świat :eviltong: _ChiQuiTa_ napisał(a):I do ciebie niby nikt nie wchodzi... to ciekawe czemu miałam 5 stron zaleglosci cooo :diabloti: psiurki wspaniale :loveu:Ale większośc to zdjęcia :diabloti: Wiem - jestem upierdliwa :evil_lol: fidelek2 napisał(a):Witajcie :lol: no i w końcu mamy zimę, taką prawdziwą ze śnieżkiem :multi: jak wyszłam z Fidlastym na spacer to skubany nawet nie myślał wracać do domku, tak mu fajnie było...wybiegał sie w tym śniegu, wytarzał tak że od razu po przyjściu nie było innego wyjścia jak do wanny z nim rozmoczyć te poprzyklejane kulki śniegu...:pZima piekna jak narazie, rano wyszłam to się ucieszyłam, a teraz - mokro :shake: Figa z CZABKIEM też się wyszaleli :cool3: Bo wiecie odwiedził nas piłkarzyk, wzięłam go potajemnie do domku, poszalał z nami na śniegu... :multi: i mam fotki :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Piłkarzyk mówisz? To ja chcę zdjęcia zobaczyć :cool3: Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Zima piekna jak narazie, rano wyszłam to się ucieszyłam, a teraz - mokro :shake: Figa z CZABKIEM też się wyszaleli :cool3: Bo wiecie odwiedził nas piłkarzyk, wzięłam go potajemnie do domku, poszalał z nami na śniegu... :multi: i mam fotki :razz: a wkleisz je jeszcze dzisiaj ??? :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Dziwny jest ten świat :eviltong: Strasznie:p . A ciekawe kto tak sprawił, że herbatniczek latał... hę? Quote
KaRa_ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jak slicznie pozuja;) Figa jaki usmieszek na pyszczku ma,tylko co sie Czabi tam stylu schowal;) Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Piłkarzyk mówisz? To ja chcę zdjęcia zobaczyć :cool3:A zobaczysz zobaczysz :cool3::cool3: fidelek2 napisał(a):a wkleisz je jeszcze dzisiaj ??? :evil_lol: Postaram się :lol: fidelek2 napisał(a):mam Ognika!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Gratki :razz: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Guffi napisał(a):Strasznie:p . A ciekawe kto tak sprawił, że herbatniczek latał... hę?A nie wiem :lol: KaRa_TC napisał(a): Jak slicznie pozuja;) Figa jaki usmieszek na pyszczku ma,tylko co sie Czabi tam stylu schowal;)Czabi nie lubi być w centrum uwagi, w środku błysków fleszy, to skromny pies :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Jest późno, a ja zdjecia pomniejszyłam dopiero teraz, więc dam tylko kilka ;) Quote
Marta_Ares Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :loveu: :loveu: ale duzo sniegu u was, chociaz tak patrze ze u nas tez caly czas pada jutro bedzie super:multi: Quote
Recommended Posts