:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Ola&Kora napisał(a): Ale się porobiło z sunieczką wujka... Naprawdę nie rozumiem go... przepraszam, że to powiem, ale twój wujek jest naprawdę nieodpowiedzialny i w pewnym sensie okrutny... Czy nadal trzeba trzymać kciuki? Jeśli tak to Ale świetna foteczka Cześć Olu :calus: Myślenie ludzi tu, na wsi jest inne :shake: Ale z tego co wiem dziadek zabrał znowu Teqilke do pana weta i jest z nią dużo lepiej :multi: Kciuki potrzebne nadal niestety :shake: Narazie Czab mieszka u Jadzika [ostatnio widziałam go przedwczoraj :placz:]. I miło mi że sie fotka podobuje :multi::multi: _ChiQuiTa_ napisał(a): zarabiste zdjęcie... a co to za łaciata noga wystaje spod łóżka A nie wiem resztki jakieś po walce psów które użądząłysmy w sylwka :diabloti: fidelek2 napisał(a):to my też kciuki trzymamy!!! bardzo bardzo mocno!!!! ;-)Super :multi: Pysia napisał(a): Słodkie Cieszę się z lepszych wieści I trzymam kciuki za jeszcze lepsze Przydałyby się jakieś lepsze wieści, wiesz coś może o nich? Gdzie się dranie schowały? :mad: Alynkaa napisał(a): super ostrosc masz wszystkie kolorki sa takie zzywe <malo co sie neiruszaja> zazdroszcze sprzrtu....:mdleje: sprzętu? Możesz sobie taki kupić za 300zł :evil_lol: Gonia napisał(a):Sywlunia, a skąd Figa ma taką śliczną obróżkę? No w końcu ktoś zauważył nową zdobycz łaciatki :mad: Od Mikołaja dostała :cool3: I wór smakołyków :cool3: [quote name='Samturia] Nie wiesz że to Figa? pani zawsze wkłada ją pod łóżko na noc, żeby byłą brdziej płaska bo jest za grubaTa to zawsze wyczai o co się rozchodzi :shake: Małpa jedna Guffi napisał(a):Ale świetne foty !!!Miło słyszeć :multi: Pianka napisał(a): A nie mozesz zaproponować, ze ty zapłacisz chociaż za ten zastrzyk?Teqilka miała juz 2 zastrzyki które jej zafundowałam, ale ostatnio mójek obiecał że ją zaszczepi i ja myślałam że tak zrobi, później okazało się że ma cieczkę :mad: więc poprosiłam by ją odizolował od reszty :shake: Ja już nie wiem co mam robić, dziś wujek dał mi delikatnie do zrozumienia że Teqilka nie jest moim psem i nie powinno mnie interesowac co się z nią dzieje. Dalmatynka napisał(a):Ja również mocno 3mam kciuki. Będzie dobrze, jak zwykle No mam nadzieje :multi: nie wiem czemu ale ubzduralam sobie ze masz pietrowe łóżko :crazyeye: moze dlatego ze Czabi tam siedzi To łóżko jest takie czary mary :evil_lol: fajne zdjęcia,Figa w tej czerwonej obróżce wygląda superDzięki :multi: fidelek2 napisał(a):wpadliśmy się przywitać :multi: i wciąż trzymamy kciuki za Czabika i przesyłamy same pozytywne fluidy (mam nadzieję, że wpłyną pozytywnie na decyzję taty ;-) ):loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeeloł :)Cześć ;) Kochani!! [SIZE=6]Dzisiaj mała rocznica bo mija ROK, od czasu kiedy zarejestrowałam sie na dogomanii!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kasia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 gratuluję rocznicy dogomaniowej :lol: i tak cichutko prosimy jakby można było o jakieś skromne foteczki Figi i Czabika Słodziaka :cool3::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No to swiętujemy!!! :multi: :multi: :multi: Ale ten czas szybko mija:roll: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 fidelek2 napisał(a):gratuluję rocznicy dogomaniowej :lol: i tak cichutko prosimy jakby można było o jakieś skromne foteczki Figi i Czabika Słodziaka :cool3::loveu::loveu: A Ci tylko o jednym.... :shake::shake: No zaraz zaraz.... :watpliwy: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No to swiętujemy!!! :multi: :multi: :multi: Ale ten czas szybko mija:roll::multi::multi::multi: Mi tez się wydaje że jestem tu z Wami bardzo krótko :lol: Pancia, zostaw tego kota i chodź się ze mną bawić. Pancia?? :mad: Pancia słyszysz!!!!!! Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 O! śliczna fotka. Witaj Figa :), ale mnie tu długo nie było. Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Cześć Bonita :multi: Wiesz mnie tez długo u Was nie było :oops: ALe musze to nadrobić ;) Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam Widze duuuuuzo kropek i przy okazji łatek:loveu: :loveu: :loveu: Suuupcio!!!!! Pozdrawiam :D Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam Widze duuuuuzo kropek i przy okazji łatek:loveu: :loveu: :loveu: Suuupcio!!!!! Pozdrawiam :D Cześć :) Super że nas odwiedziałaś Quote
Kasia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 uwielbiam te psie nochalki :loveu: Fidlak to juz ucieka ode mnie bo non stop bym go całowała w niego :lol: Sylwia, a maniciure to Ty robisz czasami tej pięknej Damie??? :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Słodkości :loveu:.Tylko całować w tego nochala :loveu: :). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Figa taka zamyślona a jednocześnie taka słodka... :loveu: Uwielbiam kolorowe opuszki :loveu: Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ło boze co za mokry nochalek i sliczne ślepka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hej ;) sunia sliczna :loveu::loveu: musze Was czescie odwiedzac :D:D moja kolezanka mowi ze dalmaty sa glupie itd.... bo jej kuzyn ma i on jest agresywny ;/ a jak ja jej mowie ze napewno nie wszystkie takie sa itd. to ona mowi ze wlasnie wszystkie sa agresywne glupie i niepojetne bo ona zna duzo dalmatynczkow..... ;/ ja osobiscie nie znam zadnego ale nic nie mam do tej rasy ;) Quote
Recommended Posts