_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dobrywieczorek :) Boosz... jaka ta Twoja Figa jest piękna.... :):) a co do tych zakupów, to własnie dlatego ja z mamą nie poszłam :D:D Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a):Cześć :p Jak to nie? Aż się pogubiłam w postach i do tej pory odnaleźć się nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Dobrywieczorek Boosz... jaka ta Twoja Figa jest piękna.... a co do tych zakupów, to własnie dlatego ja z mamą nie poszłam Brywieczór :multi: Ja poszłam bo miałam w tym interes :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No w sumie tak ... :D spodnie dorwałaś :P Quote
Samturia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 taaak, w MP czy PP "labradory bez metryk" Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Albo nowofunlandy pozarodowodowe :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Pozarodowodowe... O matko... :o :o Nas dodatek jakaś nowa rasa....nowofunlandy zamiast nowofundlandy..... Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):No w sumie tak ... :D spodnie dorwałaś :PMiałam jeszcze na oku ZOOloga ale mi go rodzicielka z głowy wybiła :shake: Bezczelna :diabloti: Samturia napisał(a):taaak, w MP czy PP "labradory bez metryk":shake: Takim sposobem NA PEWNO liczba rozmnażaczy zmaleje, skoro nawet w psich gazetach sie to cholerstwo namnożyło :angryy: Pysia napisał(a):Nas dodatek jakaś nowa rasa....nowofunlandy zamiast nowofundlandy.....W podkarpackich nowinach były dalmantynczyki więc i to mnie nie zdziwiło :shake: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaj Sylwuś :multi: Mnie ciekawi co chciałaś w tym ZOOlogu kupić :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wiitam :) ale sie ciesze nie mam zaległości dużyc :):) no właśnie co tam chciałas kupić?? :):) Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Sylwuś :multi: Mnie ciekawi co chciałaś w tym ZOOlogu kupić :diabloti:Prezenty podchoinkowe dla psiaków :evil_lol: Przed swiętami byłam spłukana, bez grosza. A prezenty choć wręczone po terminie i tak pewnie będa smakowały :diabloti: No i jeszcze przydałaby się nowa obroża i smyczka dla Figi, bo po ostatniej pogoni za kotem z tamtej zostały strzępy :shake: Wiitam ale sie ciesze nie mam zaległości dużyc no właśnie co tam chciałas kupić?? U nas sie nie da miec zaległości bo mało osob zagląda :evil_lol::evil_lol: To może na zachętę :cool3: Quote
Kati Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Figusia ślicznie wyglada na tle choinki. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a): U nas sie nie da miec zaległości bo mało osob zagląda :evil_lol::evil_lol: no jasne ostatnio byłam tyle do tyłu ze głowa mała a nie było mnie 1 dzień :P :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A ja myślałam że skunksa :evil_lol: Widziałam takiego w ZOOlogu !! Żywego!! Skandal !! Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć! Ja wpadłam już z Życzonkami:evil_lol: Wszystkiego Najlepszego w Nadchodzącym Nowym Roku:multi: :multi: :multi: (komp mam zepsuty, więc nie wiem czy dam radę jeszcze wpaść w tym roku) Pozdrowionka:loveu: Dzięki za Świąteczne Życzonka:loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 witam...a tu widze jeszcze atmosfera swiat.....ahhhhhh...ja chce spowrotem swieta tylko teraz ze sniegiem!!!:) kurcze po tych swietach to ja juz chyba nie wejde w sylwestrow kreacje....;/ Quote
Samturia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Alynkaaa, szczupła jesteś, wciśniesz się.. na 100% ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Kati napisał(a):Figusia ślicznie wyglada na tle choinki. Dzieki Kati ;) Bardzo cieszymy się że nas odwiedziłaś :multi: bonita dziękujemy serdecznie :loveu: Alynkaaa a ja sylwka spędze z.. komputerem :shake: Pysia napisał(a):A ja myślałam że skunksa :evil_lol: Widziałam takiego w ZOOlogu !! Żywego!! Skandal !! O ja cie.. :-o Ciekawe co się z nim stało, czy nie kupił go jakiś kretyn :shake: _ChiQuiTa_ musiało Ci się pomylić z inna galerią :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Patrzcie co mamy :loveu: Figusiowa chce buzi Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja jej dam ja !!! jaa!!! :D:D Nic mi sie nie pomyliło :mad: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Patrzcie co mamy :loveu: Figusiowa chce buzi no to masz ode mnie :buzi: i od Hakera :buzi: Quote
Recommended Posts