Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hehehe sama nie wiem co napisać :evil_lol: Dziewczyny już wyczerpały pomysły jak skomentować tą fotkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No cóż, mogę jedynie napisać - fantastyczna fotka!!! :loveu: (wiem, mało oryginalne :eviltong: ) Quote
Juszes Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 CO on wyprawia ze swoim języczkiem :-o:-o:-o TO ostatnie zdjąctko najlepsze :grin: Quote
Koma Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jaki ona ma fajny łaciaty ryjek :loveu: boska fota :lol: :lol: :lol: Quote
Samturia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 twój pies nam jęzor wystawia... nie ładnie tak nie ładnie!! Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 KaRa_TC napisał(a): Dłuuugasny ten jęzorek ma:lol: :lol: :lol: :cool1: pinczerka_i_gizmo napisał(a):Cóż za niekulturalny pies! :mad: Czy ty coś sugerujesz?? :mad::evil_lol: wiq napisał(a):głoopekOdezwała sie :evil_lol: klaudia=) napisał(a):Jaki ma długi języczekCześć, fajnie że nas odiwedziłaś :) g_o_n_i_a napisał(a): Co ten Czabik wyczyniaZrobił tak jak zapytałam go "No Czabik pokaż co zrobisz jak spotkamy sie z Gosia i Azulą??" :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):ja widzę tylko szczyty bloków ....Ale o wchodzie/zachodzie słońca i to musi wyglądac pięknie :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry :cool3: Cześć Gosiu :calus: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 hej:) jestem tu pierwszy raz:) przyznaje przejrzałam dosc pobieznie bo strasznie tu tego duzo:) ale podoba mi sie:) będę z pewnością zagladac cześciej:) Quote
Kasia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 witajcie Kochani :loveu: jak po świetach (no prawie "po" ;))? brzuszki pełne? :razz: zdjęcia Czabikowego jęzorka są świetne, a sam Czabik przesłodki :loveu::loveu: wiem, powtarzam sie ale On jaest naprawdę cudowny.... Quote
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 czesc:multi: ale ozorkowo u was:evil_lol: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ":: FiGa ::" napisał(a)::mad: Czy ty coś sugerujesz?? :mad::evil_lol: Skądże... :siara: Cześć ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 dealer napisał(a):hej:) jestem tu pierwszy raz:) przyznaje przejrzałam dosc pobieznie bo strasznie tu tego duzo:) ale podoba mi sie:) będę z pewnością zagladac cześciej:)Bardzo się cieszymy że sie podoba :multi: I naturalnie będziemy sie starać by podobało się dalej :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 fidelek2 napisał(a):witajcie Kochani :loveu: jak po świetach (no prawie "po" ;))? brzuszki pełne? :razz: zdjęcia Czabikowego jęzorka są świetne, a sam Czabik przesłodki :loveu::loveu: wiem, powtarzam sie ale On jaest naprawdę cudowny.... Witaj Kasiu :loveu: Brzuszki pełne a jakże :) Wczoraj jeszcze byliśmy u mojej cioci i doprawiliśmy się na Amen, a teraz na dotatek jae do mojego chrzestnego więc jutro pewniebęde sie lenic i leżeć z bolącym brzuchem do góry :lol: ;) Jak wróce dzić to dam zdjęcia Kuby i Fig z sesyjki przy choince ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Papa i do zobaczenia wieczorkiem :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Papa i do zobaczenia wieczorkiem :calus: Dozobaczenia, wracaj szybciutko :* Quote
Samturia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ale z niego przystojniak... :D Figa też ładna.. taka łaciata :D Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a): Zrobił tak jak zapytałam go "No Czabik pokaż co zrobisz jak spotkamy sie z Gosia i Azulą??" :evil_lol: Chcę to zobaczyć!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Cześć wam :multi: Przed chwilką wróciłam :) wiq mam jeszcze kilka językowych fotek Czaba :evil_lol: diabelkowa dziękujemy ;) Gosiu a zobaczysz jeśli uda mi się namówić mamę na kursik do rzeszowa w czwartek :evil_lol: Bo jak na razie to mnie zbyła "Pogadamy o tym później" :roll: Samturia dziękuję w imieniu Figi i Czaba :) Justyna już jestem i zabieram sie za przerabianie fotek choinkowych, a i jeszcze muszę przebrać i dac tylko te lepsze bo zrobiłam ich b dużo :-P Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Figuś, mamusie trzeba pomęczyć żeby zawiozła dziecinkę na spacerek. Łaciata kropka i gonia baaardzo proszą, a poza tym znajomi na spacerku też sie ucieszą. :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Figuś, mamusie trzeba pomęczyć żeby zawiozła dziecinkę na spacerek. Łaciata kropka i gonia baaardzo proszą, a poza tym znajomi na spacerku też sie ucieszą. :multi:Będe się starać, ja tak łatwo nie odpuszczę :diabloti: Żeby nie było że obiecałam i nic nie dałam: A teraz ide sać bo mi się ślepka kleją jak nie wiem co! DOBRANOC!! Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dzień dobry,.... Nie no ta fotka mneie rozbroiła....:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: powinnas ja na konkurs dac... Quote
wiq Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 myślałam, że figa ma nową obrożę:lol: p.s. czabi, czabi:evil_lol: Quote
Recommended Posts