Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
Witam...
No już spokojnie kochaniutka nie denerwuj się tak... mnie też wszystko dobija, ale mam na szcęście jeszcze was na dogo... będzie dobrze zobaczysz...:calus: :calus: :calus:

PS. Weicie co, najbardziej mnie śmieszy kiedy przybita pociesza przybitą...:D

Dogo pomaga, naprawdę :calus: Jest jak narkotyk - pomaga zapomniec o problemie na jakiś czas, ale go nie naprawi :(
A że będzie dobrze - wierze w to. Jak emocje opadną wtedy spróbuje pogadać z rodzicami :roll:
Dziękuję Luizko :calus:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dogo pomaga, naprawdę :calus: Jest jak narkotyk - pomaga zapomniec o problemie na jakiś czas, ale go nie naprawi :(
A że będzie dobrze - wierze w to. Jak emocje opadną wtedy spróbuje pogadać z rodzicami :roll:
Dziękuję Luizko :calus:

spoko od czego są przyjaciele co ni... bo przyjaciołom się UFO... ;) ;) ;) ;)

PS. Kotek jest śliczny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cerber napisał(a):
spoko od czego są przyjaciele co ni... bo przyjaciołom się UFO... ;) ;) ;) ;)

PS. Kotek jest śliczny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Dzieki :loveu:

Humorek mi poprawiliście :multi: Dziękuję :calus:

Posted

Cerber napisał(a):

czyżby ta czerwono-zielona wstęga to medal...:razz: :razz: :razz: :razz: jeśli tak to za co?????
Medal :lol: Za nic wielkiego :oops:
Jest on za reprezentowanie podkarpacia w ogólnopolskich zawodach "piłkarska kadra czeka", te zawody były kompletną klapą, zajęłyśmy 7 miejsce w Polsce na 8 :oops::oops:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Sylwia, to to jest tak że Czabi jest cały czas z Tobą, a Figa u rodziców i widzisz sie z nią jak przyjeżdżasz na weekendy, tak...??? :roll::roll:
Tak :shake:
Muszę zajrzeć do Fidlaka :loveu:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale śliczny rudasek :p :p :p Skąd on? Dokąd on? JAk mu na imię? (ale przesłuchanie :eviltong: )
To kicia mojej kuzynki. Przywiozła ją dziś, ja strzeliłam jej kazanie, więcej tego nie zrobi. Koty są "trochę" inne niż psy, trudniej im jest przyjechac do nowego miejsca i zachowywać sie jakby nigdy nic. Mała się bardzo denerwowała i kuzynka przyspożyła jej tylko nerwów - nowe miejsce, dwa nieznajome nachalne psy...

Ola&Kora napisał(a):
I widzę żeś fanką piratów z Karaibów... :p :p
Ojjj i to jaką :diabloti: Odliczam dni i godziny do 24maja, wtedy będzie premiera III częśći, ale na świecie :( U nas pewnie z miesiąć później :angryy:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Milunia to ta kicia której zdjęcia wstawiałaś chyba wczesniej jak była takim małym kociaczkiem, tak ? :) Ja się domagam nowych zdjęć Figi bo inaczej uuuusnnne z tęsknoty :(
Siemasz Martyniu :diabloti:
Tak, Milunia to kociczka której fotki dawałam na wiosnę, taka była malutka: