:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 No to ja wam pokaze kto nas dziś odwiedził: Bardzo jej się spodobało zwiedzanie mojego pokoju :lol: To Milunia, kotka mojej kuzynki ;) Skumplowała się z Czabem. Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Cerber napisał(a):Witam... No już spokojnie kochaniutka nie denerwuj się tak... mnie też wszystko dobija, ale mam na szcęście jeszcze was na dogo... będzie dobrze zobaczysz...:calus: :calus: :calus: PS. Weicie co, najbardziej mnie śmieszy kiedy przybita pociesza przybitą...:D Dogo pomaga, naprawdę :calus: Jest jak narkotyk - pomaga zapomniec o problemie na jakiś czas, ale go nie naprawi :( A że będzie dobrze - wierze w to. Jak emocje opadną wtedy spróbuje pogadać z rodzicami :roll: Dziękuję Luizko :calus: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Dogo pomaga, naprawdę :calus: Jest jak narkotyk - pomaga zapomniec o problemie na jakiś czas, ale go nie naprawi :( A że będzie dobrze - wierze w to. Jak emocje opadną wtedy spróbuje pogadać z rodzicami :roll: Dziękuję Luizko :calus: spoko od czego są przyjaciele co ni... bo przyjaciołom się UFO... ;) ;) ;) ;) PS. Kotek jest śliczny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yakubbo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ejjjj no przeciez to moj rudzielec :D Skad ty masz zdjecia mjego rudzielca?? :P Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 czyżby ta czerwono-zielona wstęga to medal...:razz: :razz: :razz: :razz: jeśli tak to za co????? Quote
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 "Czuj się jak u siebie w domu :evil_lol:" Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Cerber napisał(a):spoko od czego są przyjaciele co ni... bo przyjaciołom się UFO... ;) ;) ;) ;) PS. Kotek jest śliczny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:Dzieki :loveu: Humorek mi poprawiliście :multi: Dziękuję :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziękujemy za odwiedziny u nas w galerii :) Figa jest cudowna, tak fajnie nakrapiana :loveu: A koty rude wręcz uwielbiam :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Yakubbo napisał(a): Ejjjj no przeciez to moj rudzielec :D Skad ty masz zdjecia mjego rudzielca?? :PZdobyłam podstepem :cool1: SKlonowałam, tylko że wyszła mi z tego kocica :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Cerber napisał(a): czyżby ta czerwono-zielona wstęga to medal...:razz: :razz: :razz: :razz: jeśli tak to za co?????Medal :lol: Za nic wielkiego :oops: Jest on za reprezentowanie podkarpacia w ogólnopolskich zawodach "piłkarska kadra czeka", te zawody były kompletną klapą, zajęłyśmy 7 miejsce w Polsce na 8 :oops::oops: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 KaRa_TC dziękujemy za odwiedzinki :multi: haska_12 :calus: pinczerka_i_Gizmo witaj i wpadaj częściej, dziękuje za miłe słowa :) Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 fidelek2 napisał(a):Sylwia, to to jest tak że Czabi jest cały czas z Tobą, a Figa u rodziców i widzisz sie z nią jak przyjeżdżasz na weekendy, tak...??? :roll::roll:Tak :shake: Muszę zajrzeć do Fidlaka :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] pinczerka_i_Gizmo witaj i wpadaj częściej, dziękuje za miłe słowa :smile: Postaram się ;) Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ale śliczny rudasek :p :p :p Skąd on? Dokąd on? JAk mu na imię? (ale przesłuchanie :eviltong: ) I widzę żeś fanką piratów z Karaibów... :p :p Quote
Dalmatynkaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Milunia to ta kicia której zdjęcia wstawiałaś chyba wczesniej jak była takim małym kociaczkiem, tak ? :) Ja się domagam nowych zdjęć Figi bo inaczej uuuusnnne z tęsknoty :( Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale śliczny rudasek :p :p :p Skąd on? Dokąd on? JAk mu na imię? (ale przesłuchanie :eviltong: )To kicia mojej kuzynki. Przywiozła ją dziś, ja strzeliłam jej kazanie, więcej tego nie zrobi. Koty są "trochę" inne niż psy, trudniej im jest przyjechac do nowego miejsca i zachowywać sie jakby nigdy nic. Mała się bardzo denerwowała i kuzynka przyspożyła jej tylko nerwów - nowe miejsce, dwa nieznajome nachalne psy... Ola&Kora napisał(a):I widzę żeś fanką piratów z Karaibów... :p :pOjjj i to jaką :diabloti: Odliczam dni i godziny do 24maja, wtedy będzie premiera III częśći, ale na świecie :( U nas pewnie z miesiąć później :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Dalmatynkaa']Milunia to ta kicia której zdjęcia wstawiałaś chyba wczesniej jak była takim małym kociaczkiem, tak ? :) Ja się domagam nowych zdjęć Figi bo inaczej uuuusnnne z tęsknoty :( Siemasz Martyniu :diabloti: Tak, Milunia to kociczka której fotki dawałam na wiosnę, taka była malutka: Quote
Dalmatynkaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ale można się rozczulić patrząc na takie focie :loveu: Mogłas zrobić więcej fotek :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Mam tez do was prośbę. Czabik ma na łapce cos takiego: Co to może być? On codziennie się w to miejsce gryzie, liże... Ma to od samego początku i ani trochę się to nie poprawiło :( Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dalmatynkaa napisał(a):Mogłas zrobić więcej fotek :angryy:Zrobiłam baaardzo dużo fotek, ale większość nie wyszła :mad: dlatego dałam tylko kilka :placz: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dzieki za pomoc :( Do zobaczenia P A P A Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ale cuuuudny kotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: jakie to malusie bylo i takie delikatniutkie!!!!..... Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 dzień dobry :cool3: śliczne zwierzaczki wszystkie :loveu: Quote
Recommended Posts