:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Juszes']Ja nie pije...:obrazic: No cyyba, ze cole :P:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::mad::mad::mad: Czab Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Czabi to pierwszy pies z którym Figa sobie nie radzi w zabawie :evil_lol: On ciągle rozkłada ją na łopatki :evil_lol: Inne psy po kilku chwilach rezygnują z zabawy z nią, po protu nie mają szans :lol: Quote
beria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Czabi to pierwszy pies z którym Figa sobie nie radzi w zabawie :evil_lol: On ciągle rozkłada ją na łopatki :evil_lol: Na zdjęciu to jakoś odwrotnie wygląda :hmmmm: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 normalnie yapasz wrrrr klawiatura mis ie psuje i jak widac literkis ie ymieniaja royumiecie cos y tego co pisye__:shake::shake::shake: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 beria napisał(a):Na zdjęciu to jakoś odwrotnie wygląda :hmmmm:Bo nie te zdjęcia podpisałam :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Juszes napisał(a):normalnie yapasz wrrrr klawiatura mis ie psuje i jak widac literkis ie ymieniaja royumiecie cos y tego co pisye__:shake::shake::shake: Nie psuje cie się, tylko wcisnęłaś na niej jakis ciąg klawiszy i zmnienił się język :lol: Quote
marlena924 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Rudy i w kropeczki-cudowana para :cool3: :cool3: Super fotki :) pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 , Te zdjęcia powinnam tak podpisać :lol: Po tym wszystkim Figa miała dość, a on nadal ją zaczepiał :lol: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wszystkie foteczki przecudne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Ola&Kora - dziękujemy :multi: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wow, i jeszcze następne :crazyeye: No, no, Figa szalejesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Figa zrezygnowana schowała sie pod łóżko :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Ola&Kora napisał(a):Wow, i jeszcze następne :crazyeye: No, no, Figa szalejesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wczoraj miałam pracowity dzień, zrobiłam b dużo fotek :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Mam jeszcze fotki ze spacerku, ale dzis juz za dużo dalam :lol: WIęc spacerowe dam za tydzień w pt jak wrócę :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 To my sie juz żegnamy :bye: Pa Pa Pa! Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):To my sie juz żegnamy :bye: Pa Pa Pa! Już? ... :-( Bedę tęsknić... trzymaj się cieplutko ;) Quote
salomea Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 FIGA...zdjęcia świetne!Zresztą tak samo świetne jak na fotosiku i na łaciatej stronie!Pozdrawiam! (AGA I mój pies FIGO).:wink: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ale superowe fotki :) Neiźle Czabi daje Figusi popalić ! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dzień dobry i do zobaczenia... Kurcze spóźniłam się, ale nic innego nie mogłam zrobić. Sorki, za spózźnienie i za zaległości, postaram się to nadrobić... Quote
Pianka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cześć:evil_lol: Pozdrowienia dla Figi i Czabiego:multi: Quote
Alynkaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 kurzce ale pelno fotech straczy mi dio piatku:) zabawa widze byla super...kurcze tez bym chciala jeszcz ejednego pieska do szalenstwa dla mojej malpki:) zazdroszcze Ci !!!!!!!! 3maj sie papapa do nastepnego....bedziemy czekac:) Quote
Recommended Posts