:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Ja planuję zakup dodatkowego dysku, wrzucenie tam wszystkiego co zakazane :cool3: Tylko że panowie mogą do nas wpaść już jutro, a ja dysku jeszcze nie mam w posiadaniu :( I doopa Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ja planuję zakup dodatkowego dysku, wrzucenie tam wszystkiego co zakazane :cool3: Tylko że panowie mogą do nas wpaść już jutro, a ja dysku jeszcze nie mam w posiadaniu :( I doopa pomysl dobry.....u nas wiekszosc lapali tych ktorzy sciaglai dc++ a Ty czego uszywasz???bo chwilowo najlepiej nieczego nie uzywac..... Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ostatnio nawet się nie pożegnałam :( Tak nagle zapadła decyzja o tym że wracam :( Musze nadrobić zaległości w moich ulubionych galeriach :loveu: Cerber, Fidelek, FiGusia, Kaja, Kora, Hakerek, Oskarek,.... - nadchodze :evil_lol: ehh ekstra, już się nie mogę doczekać fotek psiurców... a tak wogóle to witam... :):) Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alynkaaa']pomysl dobry.....u nas wiekszosc lapali tych ktorzy sciaglai dc++ a Ty czego uszywasz???bo chwilowo najlepiej nieczego nie uzywac.....Ja sobie używam BearShare :evil_lol: mp3 na kompie mam tysiące, pomnożyc to przez 3... :shake: Windowsika mam ... :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ja sobie używam BearShare :evil_lol: mp3 na kompie mam tysiące, pomnożyc to przez 3... :shake: Windowsika mam ... :diabloti: Ja tez uzwyam tego programu :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Daga a czy do Ciebie nie wpadli do Leżajska? TO NIESPRAWIEDLIWE :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Cerber witaj :multi: Heh Ludziska co wy sie tak cieszyta na mój widok co? Jak nie Marta skacze z radości to Ty. Co jest grane??? :razz: :razz: :razz: :razz: MNimo wszystko cieszę się, ze kiedy sie pojawiam to aż skaczecie z radości... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ludzie nie wiecie co się u nas dzieje :shake: Dziś jeszcze sobie na komputerze posiedzę, a jutro wsadzę go w pudełko i wyniosę na strych. Oto co dostałam na gg: W najbliższych dniach jest możliwe że w Grodzisku będzie kontrola oprogramowań komputerowych, będzie prokurator, policja i jakiś informatyk. Wszystkie nieoryginalne płyty najlepiej schować gdzies po za domem a na komputerze zainstalować sobie system na licencji GNU zyli "Linux" jest to darmowe oprogramowanie na które nie jest wymagana licencja. Za posiadanie nieoryginalnego Windowsa jest kara w wysokości około 1500 - 2000 zł, jedna piosenka mp3 około 2-3 zł, jeden film około 8 - 20 zł, po za tym jeszcze nieoryginalne programy i gry, przykładowo za program AutoCad jest kara w wysokości od kilkunastu do kilkudziesięciu tysięcy złowych. Co najlepsze to jest prawda, przetrzepali już kilka pobliskich miejscowości, kary były wysokie :shake: Nie mają się czego maupy czepić :angryy: Eee dziewczyny nie mowcie ze sie boicie?? :D Lol jak by do mnie wpadli to... ale ciii bo szpiedzy sa wsrod nas :P A tak wogole to myslalem ze mam duze zaleglosci ale widze ze nie :D Bo ani jedna fotka sie nie pojawila narazie :P A co do meczu to tak srednio sie interesuje :P Chyba byl w srode ale nawet nie wiem jaki byl wynik czy tam we wtorek :) Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dobranoc ludki! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 witam:) mam ogromny sentment do dalmatynczykow, bo wychowywalam sie z suczka tej rasy:loveu: byla roznooka i glucha, ale i tak kochana:loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 O Yakubbo :lol: Mecz Barca przewaliła chyba 1:0 :( Co się z nimi dzieje :( Dobranoc :loveu: Quote
Yakubbo Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :: FiGa :: napisał(a):O Yakubbo :lol: Mecz Barca przewaliła chyba 1:0 :( Co się z nimi dzieje :( Dobranoc :loveu: Witam witam i o droge pytam :P Cos ostatnio czytalem ze Barca slabo gra bo rondahlidinio sie nie usmiecha :P :) Choc podobno ostatnio w jakims meczu ligowym sie usniechnol i strzelil dwa gole :D Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cześć :multi: :multi: ojej jaki on ssłodki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 wiatamy:) ale Figunia sliczna i pod kolderka opatulona czyzby u was tez zima byla???? bo u nas juz odwilz przyszla i sneig zabarala:(:angryy: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Heloł!! Może jakieś foteczki Czabiego i Figuni? :cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ale tu dzis czisza..........Sylwia gdzie ty????:mad: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A może w sen zimowy zapadła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hmmm... moze faktycznie tam gdzie mieszka spadl taki snieg ze neta az nie ma :P U mnie najpierw napadalo sniega a potem deszcza... :P Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Tsunami ludzie, tsunami. To wy nie wiecie że ja sobie w Japonii pomieskzuje?? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Ach no i dzieńdobrywieczór :multi: Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Zaraz i was poodwiedzam :cool3: Quote
Recommended Posts