Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja planuję zakup dodatkowego dysku, wrzucenie tam wszystkiego co zakazane :cool3: Tylko że panowie mogą do nas wpaść już jutro, a ja dysku jeszcze nie mam w posiadaniu :( I doopa
pomysl dobry.....u nas wiekszosc lapali tych ktorzy sciaglai dc++ a Ty czego uszywasz???bo chwilowo najlepiej nieczego nie uzywac.....

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ostatnio nawet się nie pożegnałam :( Tak nagle zapadła decyzja o tym że wracam :(
Musze nadrobić zaległości w moich ulubionych galeriach :loveu:
Cerber, Fidelek, FiGusia, Kaja, Kora, Hakerek, Oskarek,.... - nadchodze :evil_lol:

ehh ekstra, już się nie mogę doczekać fotek psiurców...

a tak wogóle to witam... :):)

Posted

[quote name='Alynkaaa']pomysl dobry.....u nas wiekszosc lapali tych ktorzy sciaglai dc++ a Ty czego uszywasz???bo chwilowo najlepiej nieczego nie uzywac.....Ja sobie używam BearShare :evil_lol: mp3 na kompie mam tysiące, pomnożyc to przez 3... :shake:
Windowsika mam ... :diabloti:

Posted

Cerber witaj :multi:

Heh Ludziska co wy sie tak cieszyta na mój widok co? Jak nie Marta skacze z radości to Ty. Co jest grane??? :razz: :razz: :razz: :razz:
MNimo wszystko cieszę się, ze kiedy sie pojawiam to aż skaczecie z radości... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ludzie nie wiecie co się u nas dzieje :shake: Dziś jeszcze sobie na komputerze posiedzę, a jutro wsadzę go w pudełko i wyniosę na strych.
Oto co dostałam na gg:

W najbliższych dniach jest możliwe że w Grodzisku będzie kontrola oprogramowań komputerowych, będzie prokurator, policja i jakiś informatyk. Wszystkie nieoryginalne płyty najlepiej schować gdzies po za domem a na komputerze zainstalować sobie system na licencji GNU zyli "Linux" jest to darmowe oprogramowanie na które nie jest wymagana licencja. Za posiadanie nieoryginalnego Windowsa jest kara w wysokości około 1500 - 2000 zł, jedna piosenka mp3 około 2-3 zł, jeden film około 8 - 20 zł, po za tym jeszcze nieoryginalne programy i gry, przykładowo za program AutoCad jest kara w wysokości od kilkunastu do kilkudziesięciu tysięcy złowych.

Co najlepsze to jest prawda, przetrzepali już kilka pobliskich miejscowości, kary były wysokie :shake: Nie mają się czego maupy czepić :angryy:

Eee dziewczyny nie mowcie ze sie boicie?? :D Lol jak by do mnie wpadli to... ale ciii bo szpiedzy sa wsrod nas :P

A tak wogole to myslalem ze mam duze zaleglosci ale widze ze nie :D Bo ani jedna fotka sie nie pojawila narazie :P A co do meczu to tak srednio sie interesuje :P Chyba byl w srode ale nawet nie wiem jaki byl wynik czy tam we wtorek :)

Posted

witam:)
mam ogromny sentment do dalmatynczykow, bo wychowywalam sie z suczka tej rasy:loveu:
byla roznooka i glucha, ale i tak kochana:loveu::loveu:

Posted

O Yakubbo :lol: Mecz Barca przewaliła chyba 1:0 :( Co się z nimi dzieje :(

Dobranoc :loveu:

Witam witam i o droge pytam :P Cos ostatnio czytalem ze Barca slabo gra bo rondahlidinio sie nie usmiecha :P :) Choc podobno ostatnio w jakims meczu ligowym sie usniechnol i strzelil dwa gole :D