:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Pancie oglądały M jak miłość ... nuuuudy. [uwielbiam gdy on tak śpi :lol:] Quote
Kasia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] No proszę, jaki wygodniś :p:p Po prostu szczęśliwy pies - nic dodać nic ujać!!! A jak On sie dogaduje z Figą...??? Quote
Yakubbo Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] I moje ulubione: A kuku!! Heh kapitalne zdjecie :D Taki slodziutki pyszczek :) Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 fidelek2 napisał(a):No proszę, jaki wygodniś :p:p Po prostu szczęśliwy pies - nic dodać nic ujać!!! A jak On sie dogaduje z Figą...???Dziękujemy :multi::multi: O Fige jest bardzo zazdrosny, ale staram sie traktować oba psy równo, nie chcę wywołac sprzeczki. Gdy głaskam Figę on nie atakuje jej ale pcha mi się na kolana, odwraca od niej moją uwagę, Fidze natomiast zdarza się zawarczeć na niego, raz nawet chciała go ugryźć :shake: Ten jej charakterek... Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ale super kinolek:):):):) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cuuudoooo Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Yakubbo napisał(a):Heh kapitalne zdjecie :D Taki slodziutki pyszczek :) Dzięki :multi: To było pierwsze zdjęcie jakie udało mi się mu zrobic aparatem :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 No i nadszedł czas na dzisiejsze fotki :) Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 cuudne!!!!:loveu: :loveu: :loveu: masz super potffforki:) Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 jakiego programu do obrobki urzywasz????bardzo fajnie te napisy wyszly:) Quote
Yakubbo Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Super fotki. Ladniewychodza fotki na tych lisciach, szkoda ze nie mam aparatu... :( [quote name='Alynkaaa']jakiego programu do obrobki urzywasz????bardzo fajnie te napisy wyszly:) To samo pytanie chcialem zadac :D Quote
lula Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Figunia śliczna jak zawsze :) ciekawe czy przybyły jakieś nowe kropki ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Alynkaaa napisał(a):jakiego programu do obrobki urzywasz????bardzo fajnie te napisy wyszly:)PhotoFiltre :lol: Inne programy to czarna magia :lol: Dzięki :multi: :calus: Quote
:: FiGa :: Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Yakubbo'] Super fotki. Ladniewychodza fotki na tych lisciach, szkoda ze nie mam aparatu... :(To pożycz od kogoś na chwile :cool3::cool3::cool3: Napewno ktoś z twoich znajomych ma:mad: I porób DUŻO ślicznych fotek Zuzie :loveu: Quote
Recommended Posts