Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

fidelek2 napisał(a):
No to żeby nie było już tak pusto, to musi z całą pewnością u Was zostać!!! :cool3::cool3:

Tylko jak przekonać do tego mojego tatę?? "Nie potrzebujecie tam psa, nie róbcie tam psiarni" :angryy::angryy::angryy:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najprawdopodobniej pies zostaje :cool3: Mam dar przekonywania :evil_lol: No ale nie ma co chwalić dnia przed wschodem słońca :lol: Jeszcze wszystko może obrócić się przeciwko mnie, miejmy nadzieje że to wygram :evil:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Najprawdopodobniej pies zostaje :cool3: Mam dar przekonywania :evil_lol: No ale nie ma co chwalić dnia przed wschodem słońca :lol: Jeszcze wszystko może obrócić się przeciwko mnie, miejmy nadzieje że to wygram :evil:

Jesli Ci sie nie uda to przywiaz sie razem z psiakiem do kaloryfera i zrob glodowke moze poskutkuje :)

P.S. Nie rozumie ludzi, jak mozna takiego slodkiego psiaka z domu wyrzucic? :/

Posted

Boziu, on faktycznie musiał być bardzo słaby :shake: Praktycznie na każdym zdjęciu biedaczysko nic ino leży!!!
Figo, On miał naprawdę ogromne szczęście, że trafił na Was :loveu::loveu: Pracuj, pracuj nad tym aby u Was został ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Biedactwo, miał szczęście, że go znalazłaś :multi:
A masz już dla niego imię?

Heh bo albo ja niedoczytalem albo nie pisalas :P To pies czy suka ??:flaming: Bo jesli pies to niewiem czemu ale Czarek jak dlamnie by mu pasowalo :P Ale to takie jakies proste jest...

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Biedactwo, miał szczęście, że go znalazłaś :multi:
A masz już dla niego imię?
Czabi :lol:
Moja koleżanka lubi piłkaża Xabie [czyta się Czabi] z Chelsea, ona od początku tak do niego wołała, więc zostalo ;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A ludzie tak nim pomiatali :shake:
:angryy::angryy:

tAK, ALE cI KTÓRZY NIE KOCHAJĄ ZWIERZĄT. Na szczęscie w porę psiunio spotkał dobrego człowieka, takiego jak Ty i jeśli u Ciebie zostanie to na pewno będzie można powiedzieć o Darze od Boga dla Ciebie czyż nie? Wierzę w to, że ten ,,maluszek'' będzie miał kochający dom na wiele lat, i że już nie będzie musiał się samotnie tułać po ulicy ;) ;)

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
Czabi :lol:
Moja koleżanka lubi piłkaża Xabie [czyta się Czabi] z Chelsea, ona od początku tak do niego wołała, więc zostalo ;)

No fakt, napisałaś to na wstępie historii o nim. Świetne imię :multi: