Ola&Kora Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :: FiGa ::; napisał(a): Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe, o czy Figunia tak rozmyśla? Może się zakochała? :eviltong: Albo zastanawia się, jak ukraść ten kawałek kiełbaski, który pańcia trzyma jej nad łebkiem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fantastycznie wygląda na tle błękitego nieba. A u nas szaro i deszczowo :/ Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej! :multi: Jakie ślicznosci... :loveu: Witaj :multi::multi: Śliczności jest nie dobre :shake: Rozwaliło pluszaka, pancia teraz musi z odkurzaczem szaleć :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Oj Pańcia, bo dalmaski uwielbiaja pluszaki, nie wiesz o tym? :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Hehe Figa na powaznie :D Kule ladna pogode macie :) U nas jakos tak zachmurzone :P <- Taki offtop. Ladne fotki A mnie w nocy szcxzur uciekl z akwarium... wlasnie szukam jakie kable mi poprzegryzal, komputer dziala czyli nic nie przegryzl :) Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oj Pańcia, bo dalmaski uwielbiaja pluszaki, nie wiesz o tym? :evil_lol: Oj wieeeeem :shake: Aż za dobrze :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Oj wieeeeem :shake: Aż za dobrze :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Yakubbo napisał(a):Hehe Figa na powaznie :D Kule ladna pogode macie :) U nas jakos tak zachmurzone :P <- Taki offtop. Ladne fotki A mnie w nocy szcxzur uciekl z akwarium... wlasnie szukam jakie kable mi poprzegryzal, komputer dziala czyli nic nie przegryzl :) To tylko czekaj momentu az zacznie sę coś dymić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :: FiGa :: napisał(a):To tylko czekaj momentu az zacznie sę coś dymić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Heh no mam nadzieje ze nie zacznie :) Skubany w drukarce sie schowal... Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Yakubbo napisał(a):Heh no mam nadzieje ze nie zacznie :) Skubany w drukarce sie schowal...W drukarce? :evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :: FiGa :: napisał(a):W drukarce? :evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol::lol: Hehe no :) Wlazl i nie chcial wyjsc, musialem go kusic woda i jedzeniem :) P.S zapraszam do galeri Zuzy, nowe fotki + fotka "zbiega" :D Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Zrobiłam sesje zdjęciową ostatniemu słonecznikowi :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Gdybym miała lepszy aparat te zdjęcia byłyby ładne :( Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Kule... Ja tez chce taka pogode jak Wy macie... U mnie tak ponuro jest, i zimno Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Figa, jaki masz aparat? :cool3: Śliczne foteczki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Yakubbo napisał(a):Kule... Ja tez chce taka pogode jak Wy macie... U mnie tak ponuro jest, i zimno Hie hie hie :evil_lol::evil_lol: A u mnie ciepełko, słoneczko świeci :cool3::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Figa, jaki masz aparat? :cool3: Śliczne foteczki :loveu: gosiu, nie dobijaj mnie :-o To chyba Najstarszy typ sony :oops::oops: Quote
Alynkaaa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Zrobiłam sesje zdjęciową ostatniemu słonecznikowi :lol: zabrzmialo jak "ostatni mleczyk w tym sezonie...":) fotki sliicze a lie do nadrobienie bylo a tylko kilka godzin mnie na dogo nie bylo.....hehe siem tu ruch zrobil...i fajnie a Figunia na tle nieba suupcio wyglada w niebeiskim neibie jej do pyszczka:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Alynkaaa napisał(a):zabrzmialo jak "ostatni mleczyk w tym sezonie...":) fotki sliicze a lie do nadrobienie bylo a tylko kilka godzin mnie na dogo nie bylo.....hehe siem tu ruch zrobil...i fajnie a Figunia na tle nieba suupcio wyglada w niebeiskim neibie jej do pyszczka:evil_lol: Ja mam jakieś zboczenie co do fotografowania psa na tle nieba :lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts