bonita Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] :turn-l: bidulka patrzy na Ciebie ostatkiem sił. Pańcia męczy nie da spać w nocy Figusi:evil_lol: na cieplutkiej podusi:evil_lol: i oczywiscie pod kołderką:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ojejka, ale ślicznie capkowo :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Oooo, brudne łapeczki ma, nie wytarła o wycieraczkę :evil_lol: Trzeba ją dobrych manier nauczyć :mad: :eviltong: Quote
Yakubbo Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Niestety :mad: Szkoła mnie dobija :mad: Heh chyba cos o tym wiem... Wlasnie se siedze zreszta w szkole :P [quote name=':: FiGa ::'] Ładny usmiech :) Moja jak sie tak usmiecha to wszyscy mysla ze warczy i sie boja ;P Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Cześć Sylwuś :multi: dawno mnie tu u Was nie było, ale to z braku czasu :oops: i powoli nadrabiam galeryjki :cool3: Figunia jak zawsze śliczna i szkoda, że wtedy nie udało Nam się spotkać, ale może innym razem wypali ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Sylwuś :multi: dawno mnie tu u Was nie było, ale to z braku czasu :oops: i powoli nadrabiam galeryjki :cool3: Figunia jak zawsze śliczna i szkoda, że wtedy nie udało Nam się spotkać, ale może innym razem wypali ;):shake: Nie udało się :shake: A w domu jestem tylko w weekendy, w Leżajsku to juz w ogóle :shake: Quote
e.v.a Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 przzyszlam pooglada foty kropkowca:cool3: i co i niema fot:mad: Quote
Alynkaaa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 evaxon napisał(a):przzyszlam pooglada foty kropkowca:cool3: i co i niema fot:mad: hmmm...a ja myslalm ze mi sie cos popsulo ze fotek nie widze:eviltong: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Witam :) No to za chwilke będą :P Quote
nathaniel Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Boskie :p (innej emotki nie mam ... ) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Witaj nathaniel :) Dawno u was w galeryjce nie byłam, zaraz musze tam zaglądnąc :D Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Przed chwilą zrobiłam cos takiego :lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Juszes napisał(a):Ale fajowy gifek :grin: Dzięki :p P.S. Czy wam też żadne emoty sie nie wyświetlajją czy to mi z netem sie cos wali? Quote
Juszes Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 mi też, tz. nie pokazuje się kilka.. jak np. loveu czy cool1 ;-) Quote
Mi. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Przed chwilą zrobiłam cos takiego :lol: jak to zrobiłaś?:):):):) P.S. Czy wam też żadne emoty sie nie wyświetlajją czy to mi z netem sie cos wali? zajżyj na administracje Quote
Recommended Posts