lula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 no nieźle, wącha sobie spokojnie kwiatuszki :) a piłeczka!!!!????? ;) Quote
BBeta Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :: FiGa :: napisał(a):A co ty tu robisz o tej godzinie, hę? :mad: :evil_lol::evil_lol: Podziwialam Twoją śliczną sunie :) Quote
Alynkaaa Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 "czy widzial ktos pas?????:cool3:" super foteczki ale to zasluga pieknej psinki:) Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 , witamy Figusię śliczniusię :smile: Quote
misiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Romantyczna :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. Quote
Ola&Kora Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Buszująca w trawie... Śliczna panienka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 No teraz to jej zasłodziliście :lol: Quote
KaRa_ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Figa jak zawsze pozuje:lol: :lol: :lol: Quote
BBeta Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Prawdziwa psia modelka ;]:loveu: Quote
misiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Prawda :).Figa,to urodzona modelka :loveu:. Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dzień Dobry!!! Witamy śliczną Figę i jej Pańcię :loveu: Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Boziu, jak ja bym ją wyściskała i wytarmosiła :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 fidelek2 napisał(a):Boziu, jak ja bym ją wyściskała i wytarmosiła :loveu: :loveu: :loveu: I ja :loveu::loveu: ten śliczny, łaciaty pyszczuś :loveu::loveu: Quote
Alynkaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] "dotkniesz jezykiem nosa???":) smiechowa panienka:):) a przytym taka kochana:) buziaczki dna was:) Quote
Yakubbo Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dawno mnie tu nie bylo... Ale jestem :) A twoja Laciata nic sie nie zmioenila i nadal jest taka piekna jak byla :) Wogloe laciate gora :P Nie no inne psiai tez sa super :) Quote
:: FiGa :: Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Jasne że łaciate górą :cool3: Kochani fotek może dośc długo nie być, wiem że płakać nie będziecie, jedyne moje usprawiedliwienie to... CHOLERNA SZKOŁA!! Nie mam czasu na NIC :( Quote
Kasia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Figa, Ty się ucz :mad::mad::mad: a fotki będą w swoim czasie!!! Poczekamy. Quote
chicken Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nom szkoda ze ktos wymyslil cos takiego jak szkola :shake: Quote
haska_12 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Yakubbo napisał(a):Dawno mnie tu nie bylo... Ale jestem :) A twoja Laciata nic sie nie zmioenila i nadal jest taka piekna jak byla :) Wogloe laciate gora :P Nie no inne psiai tez sa super :) No co ty:eviltong: Figa z dnia na dzień piękniejsza :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 fidelek2 napisał(a):Figa, Ty się ucz :mad::mad::mad: a fotki będą w swoim czasie!!! Poczekamy.Fotki mam gotowe, pomniejszone tylko czasu na wrzucenie ich tutaj brakuje :( Jak się uda to MOŻE jutro ;) A teraz idę nynać :eviltong: Dobranoc słoneczka :multi: Quote
Ola&Kora Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ach, ta szkoła, jak ona potrafi życie uprzykszyć...:mad: Quote
Yakubbo Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Jasne że łaciate górą :cool3: Kochani fotek może dośc długo nie być, wiem że płakać nie będziecie, jedyne moje usprawiedliwienie to... CHOLERNA SZKOŁA!! Nie mam czasu na NIC :(Yhh szkola wiem o czym mowa:/ Brrr dopiero sie zaczela a ja chcialym zeby byl juz koniec:/ :P Quote
Recommended Posts