e.v.a Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] nooo teraz sie smieje:multi: super fotka :):loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 evaxon napisał(a):nooo teraz sie smieje:multi: super fotka :):loveu:Każdemu by się śmiała jakby sobie pobiegał po takich łąkach :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 A takie mamy łąki za domem :cool3: Quote
Ola&Kora Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Pełna powaga Piękna foteczka! Figa jest naprawde boska!!! :loveu: I to spojrzenie...:p Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Dziękujemy serdecznie :D Fajnie że nas odwiedziłaś :) Quote
chicken Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jeja piekne laczki masz za domkiem... Ja mam tylko maly lasek :cool1: A tu nastepna przerobeczka 4u... Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 evaxon napisał(a):ale Figa ma fajnego kumpla:multi:To jest ten pit bull - ten wiesz pies morderca :evil_lol: Wszyscy we wsi się go boją :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :: FiGa :: napisał(a):To jest ten pit bull - ten wiesz pies morderca :evil_lol: Wszyscy we wsi się go boją :diabloti: :nerwy:uuuuaaaa :shocked!:panie pit bullu panie pit bullu nie zjedz nam Figi :modla: :placz: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Figa nim zawładnęła :evil_lol: Jest jego mamusią :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ale słodka psina z niej ;) Robi piękne miny - istna modelka! Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale słodka psina z niej ;) Robi piękne miny - istna modelka!Ona zawsze tak romantycznie patrzy na smaczka :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ona zawsze tak romantycznie patrzy na smaczka :evil_lol: Czyli już wszystko jasne - ona tak tylko na przynęte działa :diabloti: Quote
bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Z trawą na nosku :cool3: Trawa na nosku to nic, ona czaruje Cie oczami - pancia będzie robić wszystko co ja pomyślę, patrz mi prosto w oczy:evil_lol: Quote
Yakubbo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A tak apropos kapieli- bo widzialem wczesniej zdjecie podczas kapieli - czy twoja sunia tez boi sie wody/deszczu/kapieli?? Bo kule moja jak deszcz pada to nie chce isc na spacer... A jak juz z nia jestem to zrobi co ma zrobic i zaraz do domu ucieka... I sie tak zastanawiam czy to tylko moja tak ma czy inne laciate tez tak maja?? Quote
Ola&Kora Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Z trawą na nosku :cool3: Jestem groźna, zła Figa:diabloti: . Strzeż się mnie. Jeden pies ze mną zaczął, to tylko noga mu została, którą to widzicie na moim przerażającym zdjęciu!!! Potem zjadłam trawę - na lepsze trawienie! Uważaj, ty też możesz źle skończyć!!! Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Yakubbo napisał(a):A tak apropos kapieli- bo widzialem wczesniej zdjecie podczas kapieli - czy twoja sunia tez boi sie wody/deszczu/kapieli?? Bo kule moja jak deszcz pada to nie chce isc na spacer... A jak juz z nia jestem to zrobi co ma zrobic i zaraz do domu ucieka... I sie tak zastanawiam czy to tylko moja tak ma czy inne laciate tez tak maja??To kwestia przyzwyczajenia. Ja nigdzie w pobliżu wody nie mam, a szkoda bo nauczylabym krowe ze to nic strasznego. Bo w chwili obecnej boi sie wody jak ognia :diabloti: Quote
Recommended Posts