Toska1 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Dzieki ;) Nowe Fotki Z góry przepraszam za jakość :shake: No proszę, wystarczy kilka dni przerwy, a galeria ma już 21 stron... Sunia wyjątkowo fotogeniczna, gdzieś czytałam, że pies zwiesza język z boku paszczy, gdy jest bardzo zadowolony. Wydaje mi się, ze obroża jest za ciasna powinno być luzu conajmniej na 2 palce. Pozdrawiam. Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Obróżka nie jest ciasna, ma spokojnie miejsce, na zdjęciu zjechala jej za nisko i wygląda jakby była obcicnięta :) ALe jakbym jej poluzowała to leciałaby jej z łebka :lol: Kupiłyśmy szelki i teraz w nich chodzimy ;) Quote
chicken Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Coraz ladniejsze fotki widze... :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Dzięki :) Ale chyba nie sa ładne skoro nikt tu nie zagląda :lol: No trudno, bede pisac do siebie :D Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 jak to nikt nie zaglada:razz: ja zagladam :multi: i foteczki mi sie podobaja:multi: a to dzieki slicznej modelce:cool3: Quote
chicken Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Naprawde coraz to ladniejsze fotki widze :loveu::loveu: Teraz Fige widac bardzo dobrze i jest PIEKNA :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Dzięki :) ALe i tak mało ludków tu zagląda :( Quote
Ola&Kora Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Boże, jaka piękna sunia!!! Kocham dalmatyńczyki, to jedna z moich ulubionych ras. Sama kiedyś miałam brązową dalmatynkę Dianę, niestety kupiłam ją chorą od jakiegoś faceta. Miała nosówkę, przeżyła kilka tygodni. Bardzo chciałabym mieć znów dalmatyńczyka i zamierzam wziąźć jakiegoś jak pójdę na studia. Naprawdę, widziałam w swoim życiu wiele dalmatyńczyków, ale Figa jest jednym z najpiękniejszych :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Śliczne zdjecie:loveu: jaka ona biala, a latki jakie czarne:loveu: Quote
nathaniel Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Dzięki :) no i zaczyna się jesień :placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Dziękuję wszystkim za odwiedzinki :) Quote
Ola&Kora Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 FiGa to ja w takim razie biorę tą fotkę :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 A bierz :D:D:D:D Uważaj żeby cie nie pogryzła :P Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Oto jak wychodza mi fotki w ruchu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:(:(:(:( Quote
chicken Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Nie martw sie mi tez foetkiw ruchu nie wychodza :shake: Czasem mam szczescie i sa niezle ale nie SUPER... A teraz i tak musze zadowolic sie tymi zdjeciami co mam (lub robic komorka) bo wujek juz wyjechal do domu i nie mam apartu :-( Dostane dopiero ok 25 wrzesnia :-( A Kesi tak szybciutko rosnie... Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 chicken napisał(a):Nie martw sie mi tez foetkiw ruchu nie wychodza :shake: Czasem mam szczescie i sa niezle ale nie SUPER... A teraz i tak musze zadowolic sie tymi zdjeciami co mam (lub robic komorka) bo wujek juz wyjechal do domu i nie mam apartu :-( Dostane dopiero ok 25 wrzesnia :-( A Kesi tak szybciutko rosnie...Pasuje zrobić skok na jakis sklep z fajnym sprzętem fotograficznym :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Mój kot Oczywiście w rodzinnych kolorach :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Daje jeszcze taka fotkę i mykam pojeździć na rolkach :) Quote
Recommended Posts