Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Mimo wszystko.... pomnik za cierpliwosc... :lol:

haha spoko :lol:

my tu gadu gadu, a moja matura na jutro nie ruszona, a w zasadzie 2... dziś miałam 1 próbną, dała nam taką, że... no po prostu uświadomiła nam babka, że nic nie umiemy :lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nicnasile napisał(a):
haha spoko :lol:

my tu gadu gadu, a moja matura na jutro nie ruszona, a w zasadzie 2... dziś miałam 1 próbną, dała nam taką, że... no po prostu uświadomiła nam babka, że nic nie umiemy :lol:

Do nauki!!! JUZ :mad:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Gapienie się... Purcel tak robi, z tym, że on w dodatku się ślini i czasem jest takie kap, kap. Bleee.

I dyszy? Tak upiornie? :lol:
Jak marcel tylko zbliza pysk do mnie to ja instynktownie otwieram oczy i rwe glowa do tylu :evil_lol: Nie znosze tego zblizania sie brrrr...

Posted

I dyszy? Tak upiornie? :lol:
Jak marcel tylko zbliza pysk do mnie to ja instynktownie otwieram oczy i rwe glowa do tylu :evil_lol: Nie znosze tego zblizania sie brrrr...

Może nie aż tak, ale strasznie się do mnie przybliża a jak się obudze to czasem mnie smyrnie i bardzo zręcznie obślini, Jak to śmierdzi. uh!

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Może nie aż tak, ale strasznie się do mnie przybliża a jak się obudze to czasem mnie smyrnie i bardzo zręcznie obślini, Jak to śmierdzi. uh!

Ueeeee, to ja jednak wole Marcela ktory sapie jak byk :lol:

Posted

Witamy sie swiatecznie :multi:

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

[quote name='magdabroy']Jak psiakowi nie wiele do szczęścia potrzeba :evil_lol:
A Marcelkowi to juz zupelnie - miska, pileczki, glaskanko i on jest w niebie :lol:

[quote name='kamilka91']https://lh3.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TbCD1DBiXgI/AAAAAAAABKE/K0cV37-fE80/_DSC8961.JPG - suuper :loveu:
Zawsze chciałam, żeby Mika się tak z jakimś psem poprzeciągała... Ale niee, jak ona trzyma zabawkę i ktoś chcejej ją wyrwać, to ona ją zwyczajnie puszcza :)

Wariaty kochane :loveu: Wymiziaj!A Marcel jest zazdrosny o zabawki. Nie potrafi bawic sie ani z ludzmi, ani z innymi psami. Nie wiem jak mam go tego nauczyc :(

[quote name='ania90']no te fotki bomboweDzieki ;)

[quote name='Onomato-Peja']Nie wiem czemu czepiasz się tych zdjęć, ja bym chciała takie robić. :DTych konkretnie ostatnich sie nie czepiam - jakosciowo mi sie podobaja ;) (ciemniej sie zrobilo i ISO bylo prawidlowe :megagrin:)

[quote name='docha']figowa, u Was dziś już Wielkie Święto - dziewczyny Radosnych Świąt Wam życzę!Dziekujemy Dorotko :calus: Dla Ciebie i Twojej rodzinki rowniez Radosnych Swiat i Smacznego Jajka! :)

Posted

Tych konkretnie ostatnich sie nie czepiam - jakosciowo mi sie podobaja ;) (ciemniej sie zrobilo i ISO bylo prawidlowe :megagrin:)

ISO 1000 nie jest prawidłowe nawet przy chmurach. :D