:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Nie powinno byc z tym problemów :) Dobra ja uciekam, do jutra :* Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']No nie wiem czy będzie taki w skowronkach bo my Figunie pozbawiliśmy kobiecości :lol: Teraz psy jej nie lubia :shake: Nie wyobrażam sobie spaceru z wredota po leżajsku :lol: Jak włączy wszystkie silniki.. :shake: będą brykać po ogrodzie, a potem najwyżej będziemy się mogły przejśc nad Floryde - lubi Figa pływać? Quote
misiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Jaka śliczna kropeczka :loveu:.A te czarne uszyska tylko jej uroku dodają :loveu:. Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']będą brykać po ogrodzie, a potem najwyżej będziemy się mogły przejśc nad Floryde - lubi Figa pływać?Heh boi się małpa wody :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 nathaniel napisał(a):Jakie znowu pustki ? ? ? :crazyeye:No bo ja tu nikogo nie widze :p Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 nathaniel napisał(a):A ja to co ? :mad::diabloti: Jaki ty... nikogo tu nie widzę :shake: Quote
nathaniel Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Biegamy Sama sobie biegaj, a nie biednego psa męcz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 nathaniel napisał(a):Sama sobie biegaj, a nie biednego psa męcz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:Ktoś coś mówił?? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Męczę?? Ona z własej nie przymuszonej woli biegała ja tylko to wykorzystałam :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):O, Łaciatka biegnie :loveu:I się rozmazała... :shake: Ja ten aparat zabije... :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Figa przesyła dwa liźnięcia :calus: Z Kibicem: Quote
g_o_n_i_a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Aż dwa :loveu: :loveu: Buziaczek w nosek dla Figuśnej :buzi: Wszyscy mają czarne szeleczki, a my nie :( Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Wszyscy mają czarne szeleczki, a my nie :(No to Gosia teraz wstaje i leci do sklepu po czarne szeleczki dla Azy :D Żeby cała cętkowana mafia chodziła w jednym kolorze ;) Quote
nathaniel Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ktoś coś mówił?? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Męczę?? Ona z własej nie przymuszonej woli biegała ja tylko to wykorzystałam :evil_lol: Taaa ktoś coś mówił :cool1: A co mnie obchodzi , że z własnej nie przymuszonej woli, toż to kryminał psa do gonienia zachęcać, a szkolenie to już dno kryminału, pies ma miec kształty :shake::shake::shake: (typowe polskie stereotypy) Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='nathaniel']Taaa ktoś coś mówił :cool1: A co mnie obchodzi , że z własnej nie przymuszonej woli, toż to kryminał psa do gonienia zachęcać, a szkolenie to już dno kryminału, pies ma miec kształty :shake::shake::shake: (typowe polskie stereotypy) Ejjj:-o To wiesz co, ja ją lepiej zamknę w małym pomieszczeniu, dam chleba z ziemniakami, a nie jakies royale!!! Quote
Recommended Posts