:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Każdy by się w końcu znudził od tego ciągłego pstrykania fotek :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Każdy by się w końcu znudził od tego ciągłego pstrykania fotek :evil_lol: No ale Figa przynajmniej jakoś leży:cool3:. Moja czasami jak tylko widzi, że trzymam aparat w ręce ucieka na drógą strone ogrodu:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Weź szyneczke z lodówki to nie będzie uciekać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 P.S. Piękny bannerek i avv :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']P.S. Piękny bannerek i avv :cool3: :cool3: :cool3: dzięki:Cool!: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']dzięki:Cool!:Jak długo się uczyłas robic takie cuda? Ja próbowałam ale nie mam cierpliwości do takich rzeczy :lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Jak długo się uczyłas robic takie cuda? Ja próbowałam ale nie mam cierpliwości do takich rzeczy :lol: hmmm..... kilka dni... ale dopiero po miesiącu mi takie wychodzą jak ten btw. myśle nad zmianą avka... Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Wiesz możliwe że widziałam cię kiedyś z Oskarkiem :diabloti: Malec ma może szeleczki?? Tak, ma takie różowe szeleczki :cool3: a od lipca chodzimy w czerwonej obróżce. w leżajsku byłam pierwsze 3 tyg czerwca, później druga połowa lipca (2tyg) i teraz kilka dni. Kiedy mogłaś mnie widzieć i gdzie dokładnie :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tak, ma takie różowe szeleczki :cool3: a od lipca chodzimy w czerwonej obróżce. w leżajsku byłam pierwsze 3 tyg czerwca, później druga połowa lipca (2tyg) i teraz kilka dni. Kiedy mogłaś mnie widzieć i gdzie dokładnie :cool3:Kiedy.. heh nie jestem w stanie tego określić, ale na wakacjach :lol: A widziałam ślicznego yorka na skrzyzowaniu koło stacji :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']hmmm..... kilka dni... ale dopiero po miesiącu mi takie wychodzą jak ten btw. myśle nad zmianą avka...Kilka dni... ja bym tego nie pojeła nigdy :angryy: To nie na moje nerwy :lol::lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Kiedy.. heh nie jestem w stanie tego określić, ale na wakacjach :lol: A widziałam ślicznego yorka na skrzyzowaniu koło stacji :cool3: czy mówisz o stacji koło biedronki / res.pod kominem? Jeżeli tak to baaardzo możliwe że to my, jeżeli jednak o innej stacji mowa to chyba nie my, bo innej to nie kojarze :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']czy mówisz o stacji koło biedronki / res.pod kominem? Jeżeli tak to baaardzo możliwe że to my, jeżeli jednak o innej stacji mowa to chyba nie my, bo innej to nie kojarze :eviltong:Taaaa o tym skrzyżowaniu i o tej stacji :cool3: Czyli jednak was widziałam :cool3: Ja jestem w leżajsku dośc często, mam tam kuzynkę :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Taaaa o tym skrzyżowaniu i o tej stacji :cool3: Czyli jednak was widziałam :cool3: Ja jestem w leżajsku dośc często, mam tam kuzynkę :cool3: A kojarzysz gdzie jest ulica Opalińskiego? wiesz co wymieńmy się na priv nr kom ok? jak będę w Leżajsku będzie nam się łatwiej ze sobą skontaktować :) a kuzynka to na jakiej ul mieszka? gdzieś przy głównej ulicy? koło biedronki, bliżej klasztoru czy rynku? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] ślicznie tu wyszła :loveu: Oskarkowi pewnie sie taka dama spodoba, tylko ciutke za duza będzie, ale to nic :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A kojarzysz gdzie jest ulica Opalińskiego? wiesz co wymieńmy się na priv nr kom ok? jak będę w Leżajsku będzie nam się łatwiej ze sobą skontaktować :) a kuzynka to na jakiej ul mieszka? gdzieś przy głównej ulicy? koło biedronki, bliżej klasztoru czy rynku?Opalińskiego?? :lol: Dowiem się :) Kuzynka mieszka na Siedlance, za klasztorem :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ślicznie tu wyszła :loveu: Oskarkowi pewnie sie taka dama spodoba, tylko ciutke za duza będzie, ale to nic :eviltong:Ja sę boje żeby wtedota Oskarkowi krzywdy nie zrobiła :lol: Będziemy uważać :diabloti: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] ale super łaciatka:loveu: ps. zapraszam do nas do głosowania;) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Opalińskiego?? :lol: Dowiem się :) Kuzynka mieszka na Siedlance, za klasztorem :cool3: jak jedziesz z rynku w strone klasztora, skrecasz w lewo przed stacja benzynową, kolo Pub'u TRIO, na przeciwko Dworca PKS - stamtad juz nie ma mocnych zeby nie trafic, z dworca do mnie jest kilka minutek :D Jak kojarzysz gdzie jest zespol szkół technicznych i gimnazjum bodajze to ja mieszkam miedzy tymi szkolami :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 MOże jeszcze wygrzebię kilka fotek :D Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']jak jedziesz z rynku w strone klasztora, skrecasz w lewo przed stacja benzynową, kolo Pub'u TRIO, na przeciwko Dworca PKS - stamtad juz nie ma mocnych zeby nie trafic, z dworca do mnie jest kilka minutek :D Jak kojarzysz gdzie jest zespol szkół technicznych i gimnazjum bodajze to ja mieszkam miedzy tymi szkolami :lol:W gimnazjum uczy moja ciocia :cool3: Wiem jak do was trafić :D:D:D:D W bloku mieszkacie? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ja sę boje żeby wtedota Oskarkowi krzywdy nie zrobiła :lol: Będziemy uważać :diabloti: haha a myślisz, że mój da sobie krzywde zrobć :eviltong: w końcu ma zabki co nie :eviltong: ale nie powinno dojśc do żadnych incydentów. Mój z początku będzie niepewny, ale jak tylko poczuje, że ma do czyniena z sucz to ją już nie opuści na krok i nawet ja nie będe w tym momencie dla niego istniała, będzie cały w skovronkach :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']haha a myślisz, że mój da sobie krzywde zrobć :eviltong: w końcu ma zabki co nie :eviltong: ale nie powinno dojśc do żadnych incydentów. Mój z początku będzie niepewny, ale jak tylko poczuje, że ma do czyniena z sucz to ją już nie opuści na krok i nawet ja nie będe w tym momencie dla niego istniała, będzie cały w skovronkach :cool3:No nie wiem czy będzie taki w skowronkach bo my Figunie pozbawiliśmy kobiecości :lol: Teraz psy jej nie lubia :shake: Nie wyobrażam sobie spaceru z wredota po leżajsku :lol: Jak włączy wszystkie silniki.. :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']W gimnazjum uczy moja ciocia :cool3: Wiem jak do was trafić :D:D:D:D W bloku mieszkacie? Nie, mieszkamy w tym o to domku teraz już mam nadzieje, ze trafisz :) Quote
Recommended Posts