brazowa1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Marley juz jest,ale na razie sam :( Zauroczył mnie. Uwielbiam takie duże ,szczeniakowate psy,które maja duszę laba. Marley to dzieciak,który kocha ludzi. Wiek-około półtora roku. Jest odwaznym psem,który kazdy gest ze strony ludzi przyjmuje za dobra monetę,przeciez ludzie sa tacy fajni! Jest łakomy ,ładnie się skupia i byłby bardzo fajnym materiałem do szkolenia. Potrafi siadać, warowac,podawac obie łapy. Ma nieskomplikowany,otwarty charakter. Do zacałowania misio. Postury słusznej,wagi również. Uwielbia jedzenie,jest łatwy do nagradzania. tu na zdjeciach ma kontakt z nowo poznaną osobą daj groszka! Quote
brazowa1 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 nie zostawiajcie mnie!!! Przecież byłem grzeczny! Quote
Betbet Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 yyyy znam go? Mam wrażenie że go znam... Quote
brazowa1 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Betbet napisał(a):yyyy znam go? Mam wrażenie że go znam... jestes uz druga osobą,ktora ma wrażenie,ze go zna. Dominika ze schroniska,tez mi mówiła,ze jakis znajomy. Quote
Betbet Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ciągle za mną chodzi to...skąd ja go znam?Próbuję sobie przypominać psy patrolowe, psy jakieś takieś różne i coś mi nie idzie... Quote
brazowa1 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [FONT=Times New Roman]Nie mam netu do odwołania :shake:, kontakt w nagłych sprawach telefoniczy :roll:– telefon w podpisie :cool3:[/FONT] Quote
Recommended Posts