brazowa1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jest nieduzym ,rocznym kundelkiem. Imie dostał nieprzypadkowo-jest jeden z najwiekszych przytulaków w schronie. Wpycha sie na kolana,gdy tylko jest okazja. Ktos musiał go często brac na kolana,zanim wyrzucił z domu. Ech,ludzie,ludzie...jakis kryzys człowieczeństwa nadszedł,czy co? ładnie chodzi na smyczy,był domowym pieskiem. Szuka ktos niedużego pieska,lubiącego głaskanie? Przylepy? Aby uprzedzic pytanie-nie wiem,jaki jest w stosunku do dzieci. Niechetna jestem adopcjom do domu,gdzie sa małe dzieci,poniewaz ponad 50% psów wyadoptowanych do rodzin z dziećmi-wraca,a to alergia,a to lenistwo rodziców,bo tu dziecko,a tu z psem na spacer trzeba,a to pies sie bronił przed dzieckiem,które "chciało się tylko pobawić",a to pies skoczył na dziecko. Więc rodzicom z małymi dziecmi mówie zdecydowanie:poczekajcie,az dziecko dorosnie. nie eksperymentujcie na psach ze schroniska. Kupcie rodowodowego,wtedy jakos cudownie i pies grzeczny i alergii w domu brak. Podeprę Cie Ciociu Chcesz buzi? Wskoczyłem na kolana i juz Ciocia szczesliwa! Quote
brazowa1 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 profil amorkowa sylwetka usmiech nr dwa a tu już nie mam się z czego smiać :( i nie ma kolanek,nie ma cioci...taka jest codziennośc Amorka. Quote
plina Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 To niech ciocia często przychodzi, a kolanka razem z nią :) Może koś się zakocha w Amorkowym uśmiechu?.. Quote
brazowa1 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Ta ciocia od kolanek tam pracuje-dobra,kochana ciocia,ale psów tyle,ze nie da rady codzienie kazdego wziąc na kolana,a Amorek to typ psa-jedynaka. Troszkę jestem zdenerwowany tym aparatem Quote
Recommended Posts