Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest nieduzym ,rocznym kundelkiem. Imie dostał nieprzypadkowo-jest jeden z najwiekszych przytulaków w schronie. Wpycha sie na kolana,gdy tylko jest okazja. Ktos musiał go często brac na kolana,zanim wyrzucił z domu. Ech,ludzie,ludzie...jakis kryzys człowieczeństwa nadszedł,czy co?

ładnie chodzi na smyczy,był domowym pieskiem.

Szuka ktos niedużego pieska,lubiącego głaskanie? Przylepy?

Aby uprzedzic pytanie-nie wiem,jaki jest w stosunku do dzieci. Niechetna jestem adopcjom do domu,gdzie sa małe dzieci,poniewaz ponad 50% psów wyadoptowanych do rodzin z dziećmi-wraca,a to alergia,a to lenistwo rodziców,bo tu dziecko,a tu z psem na spacer trzeba,a to pies sie bronił przed dzieckiem,które "chciało się tylko pobawić",a to pies skoczył na dziecko. Więc rodzicom z małymi dziecmi mówie zdecydowanie:poczekajcie,az dziecko dorosnie. nie eksperymentujcie na psach ze schroniska. Kupcie rodowodowego,wtedy jakos cudownie i pies grzeczny i alergii w domu brak.

Podeprę Cie Ciociu

Chcesz buzi?

Wskoczyłem na kolana i juz Ciocia szczesliwa!

Posted

Ta ciocia od kolanek tam pracuje-dobra,kochana ciocia,ale psów tyle,ze nie da rady codzienie kazdego wziąc na kolana,a Amorek to typ psa-jedynaka.

Troszkę jestem zdenerwowany tym aparatem