Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochany staruszek, może zastanawia się, czy śni na jawie?
Jedno jest pewne, jest szczęśliwy i to dzięki Wam :)
Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuję, niech same wygasną (chociaż coś tam odświeżyłam)

• 2 weeks later...
  • Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) cudownie, bądź nadal szczęśliwy i radosny psiaczku :)
Przynoś szczęście swojej rodzinie.
I czekam na zdjęcia od czasu do czasu oraz jakieś wieści, jak wiedzie się Lakiemu.

Posted

[quote name='vampo']Laki zostaje u mnie na stałe i już :multi:[/QUOTE]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Laki dostał swoje własne posłanie, żeby poczuł się już całkiem u siebie. Duże, bo dziadunio lubi się wyciągnąć :)
No i ostatnio opanował popisowy numer: przewrót przez głowę, żeby można go było poczochrać po brzuchu :),
na spacerach potrafi już dzielnie dotrzymać kroku szetlandom i bardzo pilnuje przewodnika (to dzięki naszym magicznym smaczkom ;) )

Posted

Jakie wyro!!!
Rozpieszczasz Lakusia :)
A Twojej produkcji smaczki to trzeba rozreklamować, są rewelacyjne! Nie spotkałam psa, któremu by nie smakowały :)

Posted

No proszę, jaki basza na swoim tronie :)
W końcu szczęśliwy. Jeszcze wiele się nauczy, bo przecież dla swojego człowieka pies zrobi wszystko.

• 2 weeks later...
Posted

Chcecie zobaczyć trzy szczęśliwe psy ze swoimi ludźmi na spacerze? Proszę bardzo, oto Vampo, Brado i Laki:

i jeszcze filmik:
[video]https://picasaweb.google.com/lisont1/SpacerekZLakim#5614070790072016690[/video]

Posted

Oglądam i oglądam i ... nie wiem co napisać, po prostu brak słów. Laki jest prześliczny, radosny, Twoje psy piękne i wszystkie, widać, że szczęśliwe. Macie piękne tereny, istny zielony raj dla zwierząt. Bardzo się cieszę, że tak się Lakiemu trafiło :loveu:

Posted

Uszek nie stawia bo i tak prawie nic nie słyszy :(
ale poza tym udało się mu poprawić wzrok (choć strasznie nie lubi codziennego zakrapiania oczu), a sprawność fizyczną w porównaniu ze stanem sprzed 2 miesięcy ma po prostu rewelacyjną. No i z dnia na dzień ma więcej pewności siebie. Do Vampo i Brado podchodzi już z dumnie podniesionym ogonem i czasem zdarza mu się małego pogonić. Wieczorami lubi z nami pobrykać po ogródku i brykanie jest tu dobrym słowem, bo Laki rusza się trochę jak tygrysek od Kubusia Puchatka i bryka z takim samym entuzjazmem. Muszę powiedzieć, że jak na amatora w zakresie psiego behawioryzmu, jestem z siebie dumny. Udało się wyprowadzić zrezygnowanego dziadka na pełnego werwy emeryta.
p.s.
Zastanawiam się, jak dotrzeć do ludzi, którzy boją się adoptować takie psy jak Laki.
A to naprawdę niewielki kłopot (leczenie też nie kosztuje majątku), a zabawy i radości cała fura.

Posted

Fakt, trochę szczęścia chłopak miał. W końcu nie każdy pies trafia na emeryturę do (niedużej) wytwórni psich smakołyków :)

Posted

vampo napisał(a):
Fakt, trochę szczęścia chłopak miał. W końcu nie każdy pies trafia na emeryturę do (niedużej) wytwórni psich smakołyków :)

Nie dosyć, że dom pełen miłości to jeszcze pełen psich smakołyków :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Laki z każdym dniem czuje się bardziej pewny siebie.
Ostatnio zaczął się nawet troszkę szarogęsić :)
Wczoraj mieli dyskusję z Vampo, bo Lakuś musiał koniecznie sprawdzić co je szetland, ale krew się nie polała i Vampo ocalił swoje przywództwo ;) .
No i musielibyście widzieć codzienny taniec radości przed spacerkiem (ostatnio wyciągają mnie regularnie, nie ma zmiłuj).