terra Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kochany staruszek, może zastanawia się, czy śni na jawie? Jedno jest pewne, jest szczęśliwy i to dzięki Wam :) Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuję, niech same wygasną (chociaż coś tam odświeżyłam) Quote
vampo Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 OK. Czas zakończyć ten wątek :cool3: Proszę o zmianę literek DT na DS :lol: Laki zostaje u mnie na stałe i już :multi: Quote
terra Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 :) cudownie, bądź nadal szczęśliwy i radosny psiaczku :) Przynoś szczęście swojej rodzinie. I czekam na zdjęcia od czasu do czasu oraz jakieś wieści, jak wiedzie się Lakiemu. Quote
tayga Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='vampo']Laki zostaje u mnie na stałe i już :multi:[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
bela51 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ale wiadomosc !:lol: Zeby tak wiecej takich bylo na dogo.:lol: Quote
wykrywka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cudowna wiadomość :loveu:. Powodzenia piesku, ciesz się nowym życiem jak najdłużej. Quote
vampo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dorzuciłem parę zdjęć Lakiego z dzisiejszego spaceru i czesania: kompletny album jest pod adresem: https://picasaweb.google.com/lisont1/LakiDzielnyStaruszek# a tu jedno na zachętę: Quote
tayga Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Cudny Lakuś :) To nie ten sam pies... :loveu: Najfajniejsze fotki są z czesanka :) Quote
vampo Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Laki dostał swoje własne posłanie, żeby poczuł się już całkiem u siebie. Duże, bo dziadunio lubi się wyciągnąć :) No i ostatnio opanował popisowy numer: przewrót przez głowę, żeby można go było poczochrać po brzuchu :), na spacerach potrafi już dzielnie dotrzymać kroku szetlandom i bardzo pilnuje przewodnika (to dzięki naszym magicznym smaczkom ;) ) Quote
tayga Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Jakie wyro!!! Rozpieszczasz Lakusia :) A Twojej produkcji smaczki to trzeba rozreklamować, są rewelacyjne! Nie spotkałam psa, któremu by nie smakowały :) Quote
terra Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 No proszę, jaki basza na swoim tronie :) W końcu szczęśliwy. Jeszcze wiele się nauczy, bo przecież dla swojego człowieka pies zrobi wszystko. Quote
vampo Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Chcecie zobaczyć trzy szczęśliwe psy ze swoimi ludźmi na spacerze? Proszę bardzo, oto Vampo, Brado i Laki: i jeszcze filmik: [video]https://picasaweb.google.com/lisont1/SpacerekZLakim#5614070790072016690[/video] Quote
tayga Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Widząc takie scenki sama jestem szczęśliwa :) Quote
wykrywka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Oglądam i oglądam i ... nie wiem co napisać, po prostu brak słów. Laki jest prześliczny, radosny, Twoje psy piękne i wszystkie, widać, że szczęśliwe. Macie piękne tereny, istny zielony raj dla zwierząt. Bardzo się cieszę, że tak się Lakiemu trafiło :loveu: Quote
terra Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No proszę, już się Laki nauczył zostawania w grupie :) Jeszcze troszkę, postawi uszka jak jego towarzysze i ciężko będzie rozróżnić kto jest kto ;) https://lh6.googleusercontent.com/-8K3GwYqYgK4/TekyOtzyHmI/AAAAAAAAHIY/4_vAQBVQxzU/s640/DSCF4288.JPG Quote
vampo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Uszek nie stawia bo i tak prawie nic nie słyszy :( ale poza tym udało się mu poprawić wzrok (choć strasznie nie lubi codziennego zakrapiania oczu), a sprawność fizyczną w porównaniu ze stanem sprzed 2 miesięcy ma po prostu rewelacyjną. No i z dnia na dzień ma więcej pewności siebie. Do Vampo i Brado podchodzi już z dumnie podniesionym ogonem i czasem zdarza mu się małego pogonić. Wieczorami lubi z nami pobrykać po ogródku i brykanie jest tu dobrym słowem, bo Laki rusza się trochę jak tygrysek od Kubusia Puchatka i bryka z takim samym entuzjazmem. Muszę powiedzieć, że jak na amatora w zakresie psiego behawioryzmu, jestem z siebie dumny. Udało się wyprowadzić zrezygnowanego dziadka na pełnego werwy emeryta. p.s. Zastanawiam się, jak dotrzeć do ludzi, którzy boją się adoptować takie psy jak Laki. A to naprawdę niewielki kłopot (leczenie też nie kosztuje majątku), a zabawy i radości cała fura. Quote
bela51 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 To cudne trio ! Nie moge wprost oderwac oczu od tych zdjęć. Jesteście wspaniałymi ludźmi.:loveu: Laki to prawdziwy szczęsciarz.:lol: Quote
vampo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fakt, trochę szczęścia chłopak miał. W końcu nie każdy pies trafia na emeryturę do (niedużej) wytwórni psich smakołyków :) Quote
wykrywka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 vampo napisał(a):Fakt, trochę szczęścia chłopak miał. W końcu nie każdy pies trafia na emeryturę do (niedużej) wytwórni psich smakołyków :) Nie dosyć, że dom pełen miłości to jeszcze pełen psich smakołyków :evil_lol: Quote
vampo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Laki z każdym dniem czuje się bardziej pewny siebie. Ostatnio zaczął się nawet troszkę szarogęsić :) Wczoraj mieli dyskusję z Vampo, bo Lakuś musiał koniecznie sprawdzić co je szetland, ale krew się nie polała i Vampo ocalił swoje przywództwo ;) . No i musielibyście widzieć codzienny taniec radości przed spacerkiem (ostatnio wyciągają mnie regularnie, nie ma zmiłuj). Quote
terra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Widocznie Laki uznał ,że z racji wieku ma specjalne przywileje ;) Spacerki, super - i wszyscy na tym korzystają :) Quote
tayga Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Laki dba o kondycję swojego Pana... jak na prawdziwego PSA przystało :) Quote
faith35 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 wspaniałe zdjęcia, wcale się Laki nie różni od sheltie z wyjątkiem kolorów jakby tak popatrzeć na zdjęcie :diabloti::lol: Quote
Recommended Posts