Cajus JB Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Pan umarł. Przyjaciela się pozbyto. Nieciekawie z ząbkami. Dasz rade finansowo? Nie wiem co Tobie doradzić. Tym Panom na Nim zależy, ale On będzie coraz starszy i będzie potrzebował opieki. Już potrzebuje. Jak Im zależy to pewnie zrozumieją, a za jakiś czas przybłąka się do Nich inny piesek i dadzą Mu jeść. Może nawet zostanie. Żal mi Ich, ale wiem, że to nie miejsce dla takiego pieska. Quote
tayga Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Cajusku... jesteśmy po zabiegu. Masakra w tej modce. Kosztowało mnie to 60 zł, razem z lekiem na odrobaczeniem i zastrzykami z antybiotyku na 10 dni. Podawać będę sama, zawsze to robię. Ten mój wet to złoty człowiek. Bo cenę dostałam promocyjną. I jeszcze na koniec umył mordkę z krwi i powiedział "a teraż życzę Ci kudłaczu wspaniałego domku". Psiak budzi się z narkozy u Panów w domku. Zamkneli go w łazience, zeby miał ciepło i żeby ich psy nie miały dostępu. Jednak ułomni ludzie są bardzo wrażliwi... obaj płakali jak zobaczyli psiaka takiego śniętego. Quote
wykrywka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zaglądam tu Taygo, choć kompletnie nie wiem jak Ci pomóc :niewiem:. Może choć szablonik na allegro zafunduję? Quote
tayga Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 wykrywka napisał(a):Zaglądam tu Taygo, choć kompletnie nie wiem jak Ci pomóc :niewiem:. Może choć szablonik na allegro zafunduję? Mało masz wydatków??? Ja sama nie wiem jak pomóc psiakowi... Bo taki kochany, spokojny, wszystko przy nim mozna zrobić... Jest najbardziej bezproblemowy ze wszystkich jakie mi się "trafiły". Ale kto zechce takiego starszego psiaka? Chociaż z drugiej strony nie takie cuda się zdarzały... On zasługuje na godne dozycie całkiem sędziwego wieku. Przeciez kilka ładnych lat ma jeszcze przed sobą. Trzeba tylko go podtuczyć, wet mówi ze z 5 kg mógłby przytyć. To skóra kości i kudły :( Quote
wykrywka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Zamów Taygo szablonik, Budrys ma taki ładny, wystaw aukcję, może na allegro ktoś wypatrzy te pieski - pozwól, ja zapłacę. Quote
tayga Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Dziękuję :loveu: Kochana jesteś :loveu: Nie wiem tylko jak to zrobić zeby wkleić więcej niż dwa... chyba tymczasowo stada się pozbędę. Quote
2010 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Zrobię mniejszy dla stada...i się moze wszystkie się zmieszczą..:lol: Ja mogę mieć tylko dwa banerki...:p Quote
tayga Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji [LIST] [*]You have included 3 images in your message. You are limited to using 2 images so please go back and correct the problem and then continue again. [/LIST] Quote
2010 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Mam to samo.:p..tylko dwa banerki.( są przepisowe małe)..ale też linki podłaczyłam.. Quote
asiamm Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 bo od jakiegoś czasu można mieć tylko dwa banerki :/ Quote
tayga Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 sklaciłam bazarek dla zakoconych: http://www.dogomania.pl/threads/195709-DUŻE-DRAPAKI-DLA-KOTA-TORBA-TRANSPORTER-na-gubińskie-psiaki-15.11-godz-22.00 Quote
WIGA Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 :-(cichutko u staruszka,Tajga pewnie nie ma już czasu i siły na to wszystko,tyle problemów na jedną osobę,to za dużo. Quote
tayga Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Dziękuję Wiguniu :) Faktycznie... brak mi siły by to wszystko ogarnąć. Psiaki nie są zaniedbane, ale w tej chwili najważniejsza jest dla mnie Nala :( Właśnie wróciłam z nią od weta. Wzięłam zastrzyki do domu, będę jej sama podawać. Jestem psychicznie wykończona, a fizycznie... gorączkę mam nie wiem od czego :( Quote
faith35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 co z pieskiem ? Długo tu nikt nie gościł ... Quote
tayga Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Piesek z powodu pogody zamieszkał w mieszkaniu swoich wybawców. Na początku był problem z dwoma psami-rezydentami, ale się uspokoiło. Panowie nie chcą mieć go jednak na stałe. Trzy psy to za dużo na ich możliwości. Dostają karmę dla dziadziunia (i chyba karmią tym wszystkie psiaki), odbierają ode mnie z pracy. Kupiłam też smycz i obrożę. Psiak czuje się świetnie, wygląda dobrze. Ma apetyt i nie jest wybredny. Brak mi pomysłów, nie wiem jak jeszcze mogę pomóc :( Quote
faith35 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 a hotelik jakiś ? popatrz na dogo czy ktoś mógłby go wziąć. Quote
tayga Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 faith35 napisał(a):a hotelik jakiś ? popatrz na dogo czy ktoś mógłby go wziąć. Bezpłatnie nikt, a kasy zero :( Quote
faith35 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 a bazarki ? Ja nie mam rzeczy na bazarek, przeglądnęłam wczoraj cały dom + piwnica i nic :/ , ale popytam czy ktoś ma , ty też popytaj :) Quote
tayga Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Na hotelik trzeba raczej stałych "dochodów". Bazarki nie wydolą na takie wydatki :( Ja kilka rzeczy bym znalazła, ale to teraz. A za miesiąc co? Już sama mu karmę kupuję, bo Panowie mają bardzo mało pieniędzy. Quote
faith35 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 no to ciężko jest.. my też zbieramy dla hotelik dla Mikuni i nie powiem, że łatwo. Quote
tayga Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 No nikt :( Już Go na FB wrzuciłam, też zero zainteresowania. Quote
Recommended Posts