Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan umarł. Przyjaciela się pozbyto.

Nieciekawie z ząbkami. Dasz rade finansowo?

Nie wiem co Tobie doradzić. Tym Panom na Nim zależy, ale On będzie coraz starszy i będzie potrzebował opieki. Już potrzebuje. Jak Im zależy to pewnie zrozumieją, a za jakiś czas przybłąka się do Nich inny piesek i dadzą Mu jeść. Może nawet zostanie.

Żal mi Ich, ale wiem, że to nie miejsce dla takiego pieska.

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cajusku... jesteśmy po zabiegu. Masakra w tej modce.
Kosztowało mnie to 60 zł, razem z lekiem na odrobaczeniem i zastrzykami z antybiotyku na 10 dni. Podawać będę sama, zawsze to robię.
Ten mój wet to złoty człowiek. Bo cenę dostałam promocyjną.
I jeszcze na koniec umył mordkę z krwi i powiedział "a teraż życzę Ci kudłaczu wspaniałego domku".

Psiak budzi się z narkozy u Panów w domku. Zamkneli go w łazience, zeby miał ciepło i żeby ich psy nie miały dostępu. Jednak ułomni ludzie są bardzo wrażliwi... obaj płakali jak zobaczyli psiaka takiego śniętego.

Posted

wykrywka napisał(a):
Zaglądam tu Taygo, choć kompletnie nie wiem jak Ci pomóc :niewiem:. Może choć szablonik na allegro zafunduję?

Mało masz wydatków???
Ja sama nie wiem jak pomóc psiakowi... Bo taki kochany, spokojny, wszystko przy nim mozna zrobić... Jest najbardziej bezproblemowy ze wszystkich jakie mi się "trafiły".
Ale kto zechce takiego starszego psiaka?
Chociaż z drugiej strony nie takie cuda się zdarzały... On zasługuje na godne dozycie całkiem sędziwego wieku. Przeciez kilka ładnych lat ma jeszcze przed sobą.
Trzeba tylko go podtuczyć, wet mówi ze z 5 kg mógłby przytyć. To skóra kości i kudły :(

Posted

Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

[LIST]
[*]You have included 3 images in your message. You are limited to using 2 images so please go back and correct the problem and then continue again.
[/LIST]

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję Wiguniu :)
Faktycznie... brak mi siły by to wszystko ogarnąć. Psiaki nie są zaniedbane, ale w tej chwili najważniejsza jest dla mnie Nala :(
Właśnie wróciłam z nią od weta. Wzięłam zastrzyki do domu, będę jej sama podawać.
Jestem psychicznie wykończona, a fizycznie... gorączkę mam nie wiem od czego :(

• 1 month later...
Posted

Piesek z powodu pogody zamieszkał w mieszkaniu swoich wybawców. Na początku był problem z dwoma psami-rezydentami, ale się uspokoiło.
Panowie nie chcą mieć go jednak na stałe. Trzy psy to za dużo na ich możliwości.
Dostają karmę dla dziadziunia (i chyba karmią tym wszystkie psiaki), odbierają ode mnie z pracy. Kupiłam też smycz i obrożę.
Psiak czuje się świetnie, wygląda dobrze. Ma apetyt i nie jest wybredny.

Brak mi pomysłów, nie wiem jak jeszcze mogę pomóc :(

Posted

Na hotelik trzeba raczej stałych "dochodów". Bazarki nie wydolą na takie wydatki :(
Ja kilka rzeczy bym znalazła, ale to teraz. A za miesiąc co?
Już sama mu karmę kupuję, bo Panowie mają bardzo mało pieniędzy.

• 2 weeks later...