vampo Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zgodnie z obietnicą załączam filmik z rytuałem wyjścia na spacer: część pierwsza (uwaga: w połwie filmiku Laki daje głos:)) : [video=youtube;3ZVV87F5pQc]http://www.youtube.com/watch?v=3ZVV87F5pQc[/video] i część druga: [video=youtube;PTNCMVMvrrs]http://www.youtube.com/watch?v=PTNCMVMvrrs[/video] Quote
terra Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Śliczne filmiki :) Wesołe psiaki :) Ale największą zadymę przy wyjściu robią szeltki :) Lakuś zaszczekał, ale widać , że nie jest szczekliwym pieskiem. Quote
vampo Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ale szczeka! A przez pierwsze dwa miesiące nie wydał z siebie głosu. Quote
terra Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 No w końcu jeśli wejdziesz między wrony.....:) Naśladuje szeltusie. Quote
tayga Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Najszczęśliwszy pies na świecie :) Jak cudownie widzieć jego usmiechniętą mordkę i błyszczące oczy... którymi wpatrzony jest w swojego Pana :) Zupełnie inny pies :) Quote
bela51 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Zyczyłabym wszystkim bezdomnym bidom takiego domku :lol: Quote
tayga Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Agmarek napisał(a):Pozdrawiam cieplutko :-) Ja też!!! Ja też!!! Quote
vampo Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Cześć, dzięki za pozdrowienia. Laki ma się świetnie, rozbrykał się już całkiem i bawi się z szetlandami jak szczeniak. Ma czasami trochę pecha (dzisiaj na spacerze wpadł mi do rzeczki) ale swoje wpadki przyjmuje z godnością. Ruchowo jest już całkiem sprawny i dużo bardziej aktywny niż na początku naszej znajomości i w naszym ogródku czuje się bardzo swobodnie. To ogromna frajda gdy po powrocie z pracy witają mnie trzy merdające wesoło ogony :cool3: Quote
wykrywka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wspaniałe wieści, chciałoby się tylko takie czytać :lol:. Jednego nie pojmuję, dlaczego nie uszczęśliwiłeś nas zdjęciami :mad:, a robisz takie piękne :p. Na jakiś czas vampo damy Ci spokój, potem znowu będziemy "ciekawe". Uściski dla całej czworonożnej trójki, serdeczne podziękowania dla dwunożnych :loveu: Quote
tayga Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 terra napisał(a):Wspaniałe wieści :) Najlepsze z najlepszych :) Pozdrawiam całą Lakusiową rodzinkę :loveu: Quote
terra Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ale ma piękną, wyczesaną szatę, teraz już wygląda całkiem jak sheltie nieco innego umaszczenia :) I jakieś sztuczki wyczynia ze swoją Pancią :) Szczęśliwy pies! Quote
vampo Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A widzicie jak nosi ogon ? No, po prosu samiec alfa ;) Quote
tayga Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Po raz kolejny twierdzę, ze podmieniłeś psiaka :) Fotki cuuuudne!!! Taki szczęśliwy pies to najwspanialszy widok na świecie :) Quote
bela51 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Laki jest nie do poznania !!! Cudny, po prostu cuuuudny ! Quote
wykrywka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Vampo byłam wcześniej na wątku :oops:, zdjęcia widziałam i ... nic nie napisałam, bo nie ma takich słow, którymi można opisać obecny wygląd Lakiego :lol:. Nie dosyć, że piękny, wyczesany, kolor sierści niespotykany, to w dodatku taki radosny, szczęśliwy i ... ten ogon w górze mówi sam za siebie - pewny siebie, bezpieczny. Nie pytają się ludzie co to za odmiana sheltie :evil_lol: Quote
vampo Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ufff... Nie pisałem, żeby nie zapeszyć, ale we wtorek Laki miał wizytę u dentysty, żeby usunąć pozostały jeszcze kamień, który mu mocno przeszkadzał. Narkozę dostał wziewną, żeby nie obciążać organizmu ale i tak się o niego obawiałem. Po zabiegu wyglądał marnie, ale już jest wszystko w porządku i znowu biega po ogródku. Jeszcze przez kilka dni musi jeść mokrą karmę, ale jest szansa, że gdy pozbędzie się bakterii z pyska to będzie w jeszcze lepszej formie niż dotychczas. Quote
bela51 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 To i my odetchnelismy z ulgą. Zabiegi u starszych piesków zawsze niosa pewne ryzyko. Własnie dzisiaj moja Janka ma umowiona wizyte u dentysty. A ja od rana umieram ze strachu, ale niestety to konieczny zabieg. Quote
wykrywka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jest szansa na zdjęcie Lakiego z nowym uśmiechem :cool3: Quote
vampo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dam mu jeszcze kilka dni na oswojenie się z czystym pyskiem :) , a potem zrobię nowe zdjęcia. Chłopak doszedł już całkiem do siebie i znowu zaczyna się rządzić. Ostatnio odkrył telewizor i dodatkowo zauważył, że jeśli telewizor jest włączony i psisko stanie tuż przed ekranem (najlepiej bokiem, żeby zasłonić cały) to zaraz ktoś go woła do głaskania :) Quote
bela51 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ale to mądrala !!! Zeby tak skojarzyc telewizor i głaskanie :lol: Quote
tayga Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 vampo napisał(a):Ostatnio odkrył telewizor i dodatkowo zauważył, że jeśli telewizor jest włączony i psisko stanie tuż przed ekranem (najlepiej bokiem, żeby zasłonić cały) to zaraz ktoś go woła do głaskania :) I następny dowód na obalenie teorii, że psy nie myślą :) Quote
Recommended Posts