Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozwiń swoją wypowiedz , proszę;)

no to roooozzzzzzzzzwijjjjjjjjjjam............:evil_lol::evil_lol: zresztą ja się nie znam ;)
jest tylko judita przez j małe j roleczki trzeba by może zapytać przez maila czy cuś :lol:

Posted

To z tym kotem to jest kawal,czy smutna prawda?Moje koty sa szybsze i daja sobie doskonale rade z psami(ale mniejszymi)
Jamor ciekawosc mnie pozera.Co z tym kotem?

Posted

nie , nie mam kotów, nie wiem dlaczego ale nie mam :-). zdjecie zdobyczne , poprostu podobna geba do samiego. kilka zdan dot .samiego :
- kazdy poranek jest podobny - sami patrzy sie na mnie jakby mnie pierwszy raz widział, nie wali w nachy ale potrafi sie zlac przy próbie dotyku.
- od dwóch dni zmieniłem taktyke wobec powyzszego : najpierw bieganie z psami, potem dobiero kontakt ze mną. kontakt spokojniej wychodzi jak dotykam go w obecnosci innych psów, choc nie jest to do konca dobre, bo to młyn , kazdy chce na mnie pojezdzic.
- jaki termin na chodzenie przy nodze bez smyczy ?

Posted

[quote name='jamor']nie , nie mam kotów, nie wiem dlaczego ale nie mam :-). zdjecie zdobyczne , poprostu podobna geba do samiego. kilka zdan dot .samiego :
- kazdy poranek jest podobny - sami patrzy sie na mnie jakby mnie pierwszy raz widział, nie wali w nachy ale potrafi sie zlac przy próbie dotyku.
- od dwóch dni zmieniłem taktyke wobec powyzszego : najpierw bieganie z psami, potem dobiero kontakt ze mną. kontakt spokojniej wychodzi jak dotykam go w obecnosci innych psów, choc nie jest to do konca dobre, bo to młyn , kazdy chce na mnie pojezdzic.
- jaki termin na chodzenie przy nodze bez smyczy ?No nie wierzę..pewnie znów nam wklepiesz jutro filmik z chodzacym Smasungiem przy nodze i nas "zabijesz" kolejna niespodzianka, bo tym razem pekniemy wszystkie z wrażenia i ze zdziwienia, na bank:p
NIa masz kotów Jamor??:o Pewnie wszystkie juz dawno zjedzone;););) Niezła masz kasę z łapówek od tych "kotożerców":D:D;)

Posted

ja myślę że chodzenie bez smyczy przy nodze to już będzie ostatni punkt w oswajaniu Samiego
jak się przekona ,że człowiek mu nie zagraża to już będzie sporo....
a z kotami , ostatnio córka powiedziała do mnie " weźmy sobie kotka" , oglądając Malwinkę na dogo .... to zapytałam ją tylko na jaki posiłek dla Fiśki chce ją przeznaczyć ...odpuściła ;)

Posted

[quote name='lilk_a']ja myślę że chodzenie bez smyczy przy nodze to już będzie ostatni punkt w oswajaniu Samiego
jak się przekona ,że człowiek mu nie zagraża to już będzie sporo....
a z kotami , ostatnio córka powiedziała do mnie " weźmy sobie kotka" , oglądając Malwinkę na dogo .... to zapytałam ją tylko na jaki posiłek dla Fiśki chce ją przeznaczyć ...odpuściła ;)
akurat bedzie troche inaczej. z chodzeniem sobie poradzimy, ale za sukces bede uwazał kiedy zje mi z reki. na razie ruszy miche jak sie oddale na conajmniej 10m. czy wogóle to nastapi ? nie wiem

Posted

[quote name='jamor']sąsiad ma kota, ale jakos omija nasze podwórko. z terminem zartowałem. na wrzesien nie wczesniej pewnie, na pewno nie wczesniej

Coś tu nas Jamor wkręca :roll: przecież wrzesień już minął... prawda :roll: napisz nam którego roku :evil_lol:

Posted

jamor napisał(a):
sąsiad ma kota, ale jakos omija nasze podwórko. z terminem zartowałem. na wrzesien nie wczesniej pewnie, na pewno nie wczesniej
Hihihihii"_ Mądry kotek, mądry:) A Twoje psiaki zaoszczedzą troszke kaski:p
Ale co??JAki wrzesien jamor..??Wrzesien przyszlego roku..??:o I tak w ten bajer Ci nie uwierze:D

Posted

[SIZE=2]roleczka - 5zł - styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień (-45zł)

to zadłużenie roleczki z pierwszej strony ;)

Posted

jamor napisał(a):
akurat bedzie troche inaczej. z chodzeniem sobie poradzimy, ale za sukces bede uwazał kiedy zje mi z reki. na razie ruszy miche jak sie oddale na conajmniej 10m. czy wogóle to nastapi ? nie wiem

nastąpi , nastąpi .... trzeba w to wierzyć , a czas .... to juz sprawa Samiego

Posted

A ja tak czytam, czytam, czytam ...
I już tylko jedno może mnie zdziwić:
Sami z zamkniętymi oczami i głową na szyli Jamora i dupką na Jego kolanach.

Posted

Topi napisał(a):
A ja tak czytam, czytam, czytam ...
I już tylko jedno może mnie zdziwić:
Sami z zamkniętymi oczami i głową na szyli Jamora i dupką na Jego kolanach.

nie ma takiej opcji, gdzie mi tu z dupą bedzie sie pchał. to jest poprawczak a nie sierociniec