Malwi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='zdrojka']NIESAMOWITE!!! Malwi, w sprawie banerków jak chcesz, daj na PW banerki i linki do wątków, to wyślę Ci to, co masz wstawić. ee ale co ? :razz::evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Malwi napisał(a):ee ale co ? :razz::evil_lol: To cudo!!! jamor napisał(a):[video=youtube;PqvoeThu040]http://www.youtube.com/watch?v=PqvoeThu040[/video] Quote
lilk_a Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='Bjuta']To cudo!!! nie .... banerki :lol: ale faktycznie Sami na smyczy robi wrażenie :lol: a trenerka śliczna dziewczynka :loveu: Jamor napisz dlaczego mówisz niżej ręka ?.... nigdy bym na to nie zwróciła uwagi że trzeba mieć rękę nisko choć tak sukę swoją prowadzę , na opuszczonej ręce ... Quote
anna10025 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ja też jestem w szoku po obejrzeniu filmu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i wzruszona. Jamor , jesteś prawdziwym zaklinaczem psów. Quote
xxxx52 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 lilk -ja mam reke tez nizej gdyz w dloni lewej reki mam smakolyki ,ktorymi wynagradzam psa gdy wykona polecenie.Pies obserwuje dokladnie nasza dlon ,bo wie ze otrzyma smakolyk.Czynie to tylko z psem ktory socjalizuje ,ale nie z moja 13 panna.Pies musi sie fiksowac na recke ze smakolykiem . Moze Jamor ma inny cel ? Quote
lilk_a Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 powiem szczerze że nigdy nie nagradzaliśmy swojej suki smakołykami za dobrze wykonane polecenie , czy w czasie nauki chodzenia na smyczy :eviltong: uprawiają z synem bikejoring i z tego powodu , oprócz zwykłych komend musiała się nauczyć komend potrzebnych do tego sportu , ale nigdy jej nie przekupywaliśmy smakołykami stosowaliśmy i stosujemy tzw "ciepłe słowo" :lol: Quote
jamor Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 tu akurat wyszło tak, że pies nie chodzi na smakołyk ani na aport ani na ciepłe słowo. Pies nie czuje sie pewnie i w trakcie chodzenia zauwazyłem , że nosem przez dotyk potwierdza sobie ze jestem : "jestes ? " tak jestem- odpowiadam i staram sie nisko trzymac dłon aby miał oparcie, nic wiecej. proste Quote
Malwi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 czyli że Samsung szuka potwierdzenia że człowiek jest obok ? Quote
kakadu Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 jamor napisał(a):tu akurat wyszło tak, że pies nie chodzi na smakołyk ani na aport ani na ciepłe słowo. Pies nie czuje sie pewnie i w trakcie chodzenia zauwazyłem , że nosem przez dotyk potwierdza sobie ze jestem : "jestes ? " tak jestem- odpowiadam i staram sie nisko trzymac dłon aby miał oparcie, nic wiecej. proste ja sie chyba przeprowadze do warki i sie zapisze do jamorowej szkoly dla opiekunow psow; bo te wszystkie glupoty, ktore moje psy wyczyniaja to wylacznie moja wina - zawsze to czulam, ale teraz juz jestem pewna... co do filmu - wdac tam ciecie, ale i tak robi sie troche nieprzyjemnie; a watpliwosci, ze corka byla bezpieczna to nie mialam ani przez chwile; Quote
xxxx52 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 jamor-jak to dobrze ,ze poznajesz pieska ,ze wiesz co on potrzebuje,ale jak pomysle ze 8 miesiecy nie mial zadnego kontaktu z czlowiekiem tylko na odleglosc to moge tylko albo sie wciekac albo plakac.samsung tak mysle tj kazdy pies potrzebuje kontaktu z czlowiekiem i innymi psami. Quote
anna10025 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Przepraszam za opóźnienie z wpłatą deklaracji , z dniem drugiego listopada wpłacę deklarację za pażdziernik i listopad. Quote
ata Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 anna10025 napisał(a):Przepraszam za opóźnienie z wpłatą deklaracji , z dniem drugiego listopada wpłacę deklarację za pażdziernik i listopad. Dziękujemy ;) Quote
Bjuta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ile jeszcze Samiemu brakuje stałych deklaracji? Quote
lilk_a Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Bjuta']A ile jeszcze Samiemu brakuje stałych deklaracji? z moich wyliczeń 95 zł od stałych deklarowiczów wpłacających regularnie , tych którzy wrócili , nowych i od tych osób które podniosły swoją stałą deklarację mamy w sumie 355 zł trzeba jeszcze napisać do Agata,Sonia , miała pełną skrzynkę jak pisałam do wszystkich roleczkę i juditę chyba trzeba wykreślić bo nie odpowiedziały na pw .... wszystkim pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Bjuta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No to pięknie prosimy o mały, ale stały grosik dla psa, który chce się otworzyć i zaprzyjaźnić z ludziem! :lol: Quote
Awit Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ja nie dostałam konta. Dopiero dziś zobaczyłam ten film, jestem pod wrażeniem:-) Mojej Fredzi by się przydało szkolenie Jamora... Quote
lilk_a Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Awit']A ja nie dostałam konta. Dopiero dziś zobaczyłam ten film, jestem pod wrażeniem:-) Mojej Fredzi by się przydało szkolenie Jamora... podeślijcie Awit nr konta , ja nie mam , skutecznie i bezpowrotnie czyszcząc skrzynkę się go pozbyłam :eviltong: Quote
Bjuta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dobranoc Sami, niech Ci się przyśni długi spacer! Quote
kakadu Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='lilk_a']z moich wyliczeń 95 zł od stałych deklarowiczów wpłacających regularnie , tych którzy wrócili , nowych i od tych osób które podniosły swoją stałą deklarację mamy w sumie 355 zł trzeba jeszcze napisać do Agata,Sonia , miała pełną skrzynkę jak pisałam do wszystkich roleczkę i juditę chyba trzeba wykreślić bo nie odpowiedziały na pw .... wszystkim pięknie dziękujemy :loveu: moze warto wpisac krotka wiadomosc w ich profilu? to jedyna metoda jak skrzynka zapchana... najwyzej nie odpowiedza, co nam szkodzi? edit: juz sie wpisalam; ostatnio byla aktywna na dogo 13 pazdziernika, wiec nie tak dawno; Quote
ata Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kakadu do AgataSonia zadzwonie, wiem, że to swieżo upieczona mamusia wiec pewnie po za maluchem świata nie widzi ;) Sprawdzcie proszę kiedy ostatni raz na dogo były roleczka i Judita.... umieszczę je na czarnych kwiatkach..... Quote
Bjuta Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 95 to nie tak dużo - może ktoś by odjął z tego jeszcze piąteczkę czy dyszkę? Samsung dostaje od Jamora fachową edukację, wikt i opierunek, ale od nas musi mieć na czynsz... Quote
kakadu Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 kolezanka wlasnie obiecala, ze przyniesie mi prawie nowy toczek - wystawie go na samiego jak tylko dostane w swoje lapy; Quote
lilk_a Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 ata napisał(a):Kakadu do AgataSonia zadzwonie, wiem, że to swieżo upieczona mamusia wiec pewnie po za maluchem świata nie widzi ;) Sprawdzcie proszę kiedy ostatni raz na dogo były roleczka i Judita.... umieszczę je na czarnych kwiatkach..... roleczka w maju a judity nie znalazłam , ale nie wiem czy to dobry pomysł umieszczać je na czarnych kwiatkach ..... Quote
Malwi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 rozumiem ze mowicie o czarnych kwiatkach deklarowiczów tak ? Quote
ata Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 lilk_a napisał(a):roleczka w maju a judity nie znalazłam , ale nie wiem czy to dobry pomysł umieszczać je na czarnych kwiatkach ..... Rozwiń swoją wypowiedz , proszę;) Tak jak myślałam Agata,Sonia potwierdza swoją deklarację i oczywiście ureguluje zaległości :loveu: Malwi, dokładnie o tym myślałam., porządek musi być :evil_lol: Quote
Recommended Posts