Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zdrojka']NIESAMOWITE!!!

Malwi, w sprawie banerków jak chcesz, daj na PW banerki i linki do wątków, to wyślę Ci to, co masz wstawić.

ee ale co ? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Bjuta']To cudo!!!

nie .... banerki :lol: ale faktycznie Sami na smyczy robi wrażenie :lol:
a trenerka śliczna dziewczynka :loveu:

Jamor napisz dlaczego mówisz niżej ręka ?.... nigdy bym na to nie zwróciła uwagi że trzeba mieć rękę nisko choć tak sukę swoją prowadzę , na opuszczonej ręce ...

Posted

lilk -ja mam reke tez nizej gdyz w dloni lewej reki mam smakolyki ,ktorymi wynagradzam psa gdy wykona polecenie.Pies obserwuje dokladnie nasza dlon ,bo wie ze otrzyma smakolyk.Czynie to tylko z psem ktory socjalizuje ,ale nie z moja 13 panna.Pies musi sie fiksowac na recke ze smakolykiem .
Moze Jamor ma inny cel ?

Posted

powiem szczerze że nigdy nie nagradzaliśmy swojej suki smakołykami za dobrze wykonane polecenie , czy w czasie nauki chodzenia na smyczy :eviltong:
uprawiają z synem bikejoring i z tego powodu , oprócz zwykłych komend musiała się nauczyć komend potrzebnych do tego sportu , ale nigdy jej nie przekupywaliśmy smakołykami
stosowaliśmy i stosujemy tzw "ciepłe słowo" :lol:

Posted

tu akurat wyszło tak, że pies nie chodzi na smakołyk ani na aport ani na ciepłe słowo. Pies nie czuje sie pewnie i w trakcie chodzenia zauwazyłem , że nosem przez dotyk potwierdza sobie ze jestem : "jestes ? " tak jestem- odpowiadam i staram sie nisko trzymac dłon aby miał oparcie, nic wiecej. proste

Posted

jamor napisał(a):
tu akurat wyszło tak, że pies nie chodzi na smakołyk ani na aport ani na ciepłe słowo. Pies nie czuje sie pewnie i w trakcie chodzenia zauwazyłem , że nosem przez dotyk potwierdza sobie ze jestem : "jestes ? " tak jestem- odpowiadam i staram sie nisko trzymac dłon aby miał oparcie, nic wiecej. proste

ja sie chyba przeprowadze do warki i sie zapisze do jamorowej szkoly dla opiekunow psow; bo te wszystkie glupoty, ktore moje psy wyczyniaja to wylacznie moja wina - zawsze to czulam, ale teraz juz jestem pewna...

co do filmu - wdac tam ciecie, ale i tak robi sie troche nieprzyjemnie; a watpliwosci, ze corka byla bezpieczna to nie mialam ani przez chwile;

Posted

jamor-jak to dobrze ,ze poznajesz pieska ,ze wiesz co on potrzebuje,ale jak pomysle ze 8 miesiecy nie mial zadnego kontaktu z czlowiekiem tylko na odleglosc to moge tylko albo sie wciekac albo plakac.samsung tak mysle tj kazdy pies potrzebuje kontaktu z czlowiekiem i innymi psami.

Posted

anna10025 napisał(a):
Przepraszam za opóźnienie z wpłatą deklaracji , z dniem drugiego listopada wpłacę deklarację za pażdziernik i listopad.

Dziękujemy ;)

Posted

[quote name='Bjuta']A ile jeszcze Samiemu brakuje stałych deklaracji?

z moich wyliczeń 95

od stałych deklarowiczów wpłacających regularnie , tych którzy wrócili , nowych i od tych osób które podniosły swoją stałą deklarację mamy w sumie 355 zł

trzeba jeszcze napisać do Agata,Sonia , miała pełną skrzynkę jak pisałam do wszystkich
roleczkę i juditę chyba trzeba wykreślić bo nie odpowiedziały na pw ....

wszystkim pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='Awit']A ja nie dostałam konta.
Dopiero dziś zobaczyłam ten film, jestem pod wrażeniem:-)
Mojej Fredzi by się przydało szkolenie Jamora...
podeślijcie Awit nr konta , ja nie mam , skutecznie i bezpowrotnie czyszcząc skrzynkę się go pozbyłam :eviltong:

Posted

[quote name='lilk_a']z moich wyliczeń 95

od stałych deklarowiczów wpłacających regularnie , tych którzy wrócili , nowych i od tych osób które podniosły swoją stałą deklarację mamy w sumie 355 zł

trzeba jeszcze napisać do Agata,Sonia , miała pełną skrzynkę jak pisałam do wszystkich
roleczkę i juditę chyba trzeba wykreślić bo nie odpowiedziały na pw ....

wszystkim pięknie dziękujemy :loveu:
moze warto wpisac krotka wiadomosc w ich profilu? to jedyna metoda jak skrzynka zapchana... najwyzej nie odpowiedza, co nam szkodzi?

edit: juz sie wpisalam; ostatnio byla aktywna na dogo 13 pazdziernika, wiec nie tak dawno;

Posted

Kakadu do AgataSonia zadzwonie, wiem, że to swieżo upieczona mamusia wiec pewnie po za maluchem świata nie widzi ;)

Sprawdzcie proszę kiedy ostatni raz na dogo były roleczka i Judita.... umieszczę je na czarnych kwiatkach.....

Posted

95 to nie tak dużo - może ktoś by odjął z tego jeszcze piąteczkę czy dyszkę? Samsung dostaje od Jamora fachową edukację, wikt i opierunek, ale od nas musi mieć na czynsz...

Posted

ata napisał(a):
Kakadu do AgataSonia zadzwonie, wiem, że to swieżo upieczona mamusia wiec pewnie po za maluchem świata nie widzi ;)

Sprawdzcie proszę kiedy ostatni raz na dogo były roleczka i Judita.... umieszczę je na czarnych kwiatkach.....

roleczka w maju a judity nie znalazłam , ale nie wiem czy to dobry pomysł umieszczać je na czarnych kwiatkach .....

Posted

lilk_a napisał(a):
roleczka w maju a judity nie znalazłam , ale nie wiem czy to dobry pomysł umieszczać je na czarnych kwiatkach .....

Rozwiń swoją wypowiedz , proszę;)

Tak jak myślałam Agata,Sonia potwierdza swoją deklarację i oczywiście ureguluje zaległości :loveu:

Malwi, dokładnie o tym myślałam., porządek musi być :evil_lol: