Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poczekamy , myślę że na tą chwilę wystarczy :) i cały czas myślę gdzie tu znaleźć jakichś zapalonych miłośników psów , choćby jednego , tego dla Samiego :)

Posted

Wysłałam z bazarku 85 zł + 10 deklaracja za luty. Będa wysłane 15 go . Mój bank się wycwanił i pobiera 1 zł za kazdy przelew.Wczesniej brali tylko 6 zł na miesiac ,bez wzgledu na ilosć przelewów. Musze wysyłać jako stały ,jednorazowy, tu opłata jest 0,50 ,ale wysyłają dopiero dzień póżniej ,niż jest wpłacone.Wszyscy kombinują jak mogą.
Prosze o potwierdzenie wpłaty na tym wątku.

http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929

Posted

[quote name='Javena']Wysłałam z bazarku 85 zł + 10 deklaracja za luty. Będa wysłane 15 go . Mój bank się wycwanił i pobiera 1 zł za kazdy przelew.Wczesniej brali tylko 6 zł na miesiac ,bez wzgledu na ilosć przelewów. Musze wysyłać jako stały ,jednorazowy, tu opłata jest 0,50 ,ale wysyłają dopiero dzień póżniej ,niż jest wpłacone.Wszyscy kombinują jak mogą.
Prosze o potwierdzenie wpłaty na tym wątku.

http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929
dziękujemy pięknie :) potwierdzę :)

a z walentynkami to u nas jest tak .... dzisiaj dostałam od męża różyczkę .... pytam co to ?
a on mówi .... nie żeby walentynki , nie zakochany :evil_lol:...
noooo ...
różyczka z powodu moich imienin które dzisiaj też są :diabloti: i tym sposobem omija mnie miłe święto ;)

Posted

lilk_a napisał(a):
dziękujemy pięknie :) potwierdzę :)

a z walentynkami to u nas jest tak .... dzisiaj dostałam od męża różyczkę .... pytam co to ?
a on mówi .... nie żeby walentynki , nie zakochany :evil_lol:...
noooo ...
różyczka z powodu moich imienin które dzisiaj też są :diabloti: i tym sposobem omija mnie miłe święto ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to masz swięta dwa .Ty też kup mu kwiatka.:loveu:

Posted

Javena napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to masz swięta dwa .Ty też kup mu kwiatka.:loveu:

docha napisał(a):
Liliana! Wszystkiego Najlepszego!!!

moja ogrodowa o pięknym aromacie Róża dla Ciebie :lol:

ata napisał(a):
Lilk_a, Wszystkiego Najlepszego :)

UBOCZE napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego dla lilk_i !!! Samych dni pogodnych i uśmiechniętych!!!! Pozdrawiam Też Wszystkich Walentynkowo!!!
bardzo Wam dziękuję :loveu:

może znacie kogoś w Warszawie kto miałby do wynajęcia kawalerkę lub małe dwupokojowe mieszkanie od kwietnia ?

Posted

lilk_a; napisał(a):
może znacie kogoś w Warszawie kto miałby do wynajęcia kawalerkę lub małe dwupokojowe mieszkanie od kwietnia ?

nie mogę pomóc.