lilk_a Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 ata napisał(a):O matko... takiej informacji się nie spodziewałam:shake: ja też nie , i nie wiem jak odnieść się do takiej informacji .... może to przypadkowe spięcie a może Sami zaczyna się pewnie czuć .... Ellig napisał(a):Zamowilam dla Samiego na bazarku pakiet 50-ciu ogloszen.....Sami do domu. fajnie :) Quote
lilk_a Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 mamy następną wpłatę na koncie Samiego deklaracja /mc -Aleksandra_B 25 zł dziękujemy serdecznie :loveu: i mamy też informację od jamora [quote name='"jamor"']Psy sie znają bardzo długo, tworza grupe-sfore. MOze to Gozno wszcząl a sami sie podłączył. Widocznośc w tym miejscu była zadna, wiec nie widziałem jak to sie zaczeło. zastałem to co zastałem. Moze wspoólnie stwierdziły ze na Toffika juz czas, moze on im cos powiedział , ze ma juz w dupie odsnieżanie ( bo własnie zaczął pruszczyc snieg). NIe mozna obwiniac samego, jest psem a tak psy czasem reagują. Zycie. Toffik czuje sie ok. Troche nie za pieknie wyglada bo ma wygolone futro na miejscu blizn. odrośnie. Poprostu nie moge juz go puszczac z tymi chłopakami i tyle. Quote
docha Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 to zawiało optymizmem, pomijając już powalające teksty Jamora. (ja go za tą paplaninę wirtualnie uwielbiam) Quote
lilk_a Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 docha napisał(a):do diaska! to ten Tofik na zdjęciach, który jest podobny do Samiego?(...) Toffino to też taki rudzielec jak Sami tylko nie ma klapniętego ucha i ma skarpeteczki białe docha napisał(a):to zawiało optymizmem, pomijając już powalające teksty Jamora. (ja go za tą paplaninę wirtualnie uwielbiam) zawiało , znamy już następną cechę Samiego ... potrafi zaatakować Quote
jola_li Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A to się Samsung nie popisał :-(... Czy dotarła moja skromna deklaracja (wysłałam 19/01)? Quote
lilk_a Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='jola_li']A to się Samsung nie popisał :-(... Czy dotarła moja skromna deklaracja (wysłałam 19/01)? tak :) wpis z 20 stycznia [quote name='lilk_a']dotarła wpłata na konto Samiego jola_li dla Samsunga I-IV 2012 _________ 20 zł dziekuję :loveu: wszystko w drugim poście i w arkuszu kalkulacyjnym i wszystko rozpisane w drugim poście :) dziękujemy:) Quote
jola_li Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 lilk_a napisał(a):tak :) wpis z 20 stycznia i wszystko rozpisane w drugim poście :) dziękujemy:) Oj, bardzo przepraszam za "niedoczytanie" :-)! Quote
lilk_a Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 jola_li napisał(a):Oj, bardzo przepraszam za "niedoczytanie" :-)! nic się nie stało:) , można się pogubić :) Quote
Owieczka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zaglądam do chłopaka... A przy okazji zaprosze po Żywe rybki i ślimaczki do akwarium !!! BAZAREK http://www.dogomania.pl/threads/2217...niakow-do-1.02 Quote
lilk_a Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 na bazarek zajrzałam , nawet się wypowiedziałam ;) Quote
lilk_a Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 (edited) [FONT=Georgia]Deklaracje stałe [SIZE=2] *5zł ----- jola_li 20zł ----- UBOCZE 10zł ----- Javena [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=2]10zł ----- Bjuta *5zł ----- monika55 [/FONT] [FONT=Georgia] 25zł ----- Anna10025 15zł ----- grzybkowa [/FONT] [FONT=Georgia]20zł ----- Ma6da [/FONT][FONT=Georgia]10zł ----- Nikus 30zł ----- Agata,Sonia [/FONT] [FONT=Georgia] 50zł ----- Leyla 10zł ----- ata 10zł ----- Ciencienia [/FONT] [FONT=Georgia] *5zł ----- roleczka [/FONT] [FONT=Georgia] 20zł ----- kosu32 [/FONT][FONT=Georgia]50zł ----- Ghanima [/FONT] [FONT=Georgia]*5zł-----Awit (10 zł co drugi miesiąc) [/FONT][FONT=Georgia]20 zł----zdrojka [SIZE=3]2012 rok [/FONT] [FONT=Georgia]docha [/FONT][FONT=Georgia]--------------------10zł/mc[/FONT] [FONT=Georgia]Aleksandra_B[/FONT] [FONT=Georgia]-------- 20zł/mc[/FONT] [FONT=Georgia]Karolina ----------------50 zł/mc[/FONT] [FONT=Georgia]Mazowszanka--------------10zł/mc[/FONT] [FONT=Georgia]madziasza[/FONT]------------------30 zł/mc [FONT=Georgia]atena21 [/FONT][FONT=Georgia]---------------------10 zł/mc[/FONT] [FONT=Georgia]elonia[/FONT][FONT=Georgia]---------------------10 zł/mc[/FONT] [FONT=Georgia]suma deklaracji _______ 465 zł[/FONT][FONT=Georgia]/mc [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=5]pełna kwota deklaracji !!! dziękuję [/FONT][FONT=Georgia]:loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Georgia]na konto Samiego wpłynęlo dzisiaj[/FONT][FONT=Georgia] 20 zł od elonii -wpłata jednorazowa i 20 zł od elonii deklaracja stała na styczeń i luty [/FONT][FONT=Georgia]dziękuję pięknie [/FONT][FONT=Georgia]:loveu:[/FONT] Edited January 26, 2012 by lilk_a Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Miło się czyta takie posty jak ten wyżej :) Quote
Agnieszka103 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 lilk_a, chciałam tylko powiedzieć, że zerknęłam na arkusz kalkulacyjny i...pełen profesjonalizm, super :) Quote
lilk_a Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Mazowszanka napisał(a):Miło się czyta takie posty jak ten wyżej :) bardzo miło :Cool!: Agnieszka103 napisał(a):lilk_a, chciałam tylko powiedzieć, że zerknęłam na arkusz kalkulacyjny i...pełen profesjonalizm, super :) ja niby artystka jestem ;) ale mam takie odbicie księgowo- matematyczne :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No to fantastycznie, że udało się zebrać !!! Quote
lilk_a Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 (edited) UBOCZE napisał(a):No to fantastycznie, że udało się zebrać !!! aż nie chce mi się wierzyć :) tym bardziej się cieszę bo ja nie byłabym w stanie , tak jak robiła to ata, dopłacać z własnych pieniędzy, bo po prostu ich nie mam , znaleźliśmy się z mężem w dość trudnej sytuacji Edited January 27, 2012 by lilk_a Quote
monika55 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Czyli Sami bezpieczny. Tylko gdzie ten własny dom? Quote
lilk_a Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 następne wpłaty :) DOCHA/SAMI 02-12/BAZAREK------ 20 zł bazarek motylkowy-bakusiowa ----- 20 zł zapisane drugi post , arkusz dziękuję :loveu: a dom pewnie jest tylko jeszcze nienamierzony :) trzeba wierzyć że jednak gdzieś istnieje :) Quote
lilk_a Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 jesteście ? [quote name='"jamor"'][quote name='"lilka"']a jak Toffino ? jak się czuje ? i jak "agresor" Samsung ? spokojny ? toffik ok. futro odrosnie. a sami ? a normalnie Nawet za najgorsze wybryki żaden sąd by go nie skazał. Ta mina rozbraja wszystkich. Niewinny !!! dotarły nowe wpłaty na konto :) Hotel dla Samiego - atena21 - 01.2012------- 15 zł Grażyna M. dla Samiego ----------------50 zł dziękujemy :loveu: [FONT=Georgia]Arkusz kalkulacyjny rozliczeń Samiego -klik![/FONT] Quote
jola_li Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Eeeee, pewnie Jamorowi się pomyliło - to wcale nie Samsung zaatakował Tofika ;-)... Czy te oczy mogą kłamać ;-)??? Quote
docha Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 on naprawdę jest nie winny! co to za pies rozbrajający ?! :) a Tofika mi szkoda, taki smutny. Znaczy się, że są na oddzielnych wybiegach. na drugim zdjęciu ma elegancki, wystawowy kłus. Zgrabna linia ;) Quote
lilk_a Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 nie powiedziałabym że taki niewinny , bądź co bądź siedział na karku Toffina :mad::) a Tofik to staruszek i jestem za tym że jednak była to próba przetasowania ról mieliśmy kiedyś w domu psią rodzinę nasza był matka i syn , moich rodziców z którymi mieszkamy był ojciec Nero do 3 lat tolerował przywództwo Marsa , ale potem zaczęły się walki to były ogromne psy każdy ponad 70 cm w kłębie i mocowały się stając na tylnych łapach , Mars był już wtedy starszy, ale jeszcze mocny widok niesamowity , dwa stojące psy ( tak na oko po metr siedemdziesiąt) ,charkoczące , gryzące się po pyskach nigdy nie pogryzły się do krwi , to była typowa próba sił .... Nero nigdy nie wypracował sobie pozycji pierwszego w stadzie , Mars odpuścił a jego miejsce zajęła Nuka czyli matka Nera ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Kawał psa z niego wyrósł to i porządzić w stadzie chce. Quote
lilk_a Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 (edited) witajcie :) mamy jeszcze jedną deklarację dla Samiego :)deklarowiczką jest Elektra spoza dogomanii , jej deklaracja to 10 zł /mc od lutego :) dziękujemy pięknie :loveu: i jeszcze ... stan konta na dzisiaj to 675 zł chciałabym zostawić minimum potrzebne na wpłatę za hotel za styczeń____ 465 zł( nie ruszając deklaracji wpłaconych już teraz na kolejne miesiące) suma deklaracji na nast. mce to ___ 80 zł to daje razem___ 545 zł różnica to _____ 130 zł i to, myślę, że można by przepłacić na konto aty na poczet zadłużenia ... co o tym myślicie ? Edited January 28, 2012 by lilk_a Quote
Recommended Posts