Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamor , dziękuję za wyjaśnienie sprawy biegunki u Samiego , bo już "plota" poszła;)
rytko dziękujemy bardzo za deklarację :)
grzybkowa na razie wstrzymuje deklaracje , dziękuję za info i zapraszamy na wątek , im nas więcej tym lepiej :)

Posted

jamor napisał(a):

jedzie chłop przez wies furmanką , zatrzymuje go policjant ruchu drogowego
- co tam Panie woznico, pewnie znów jestescie pijani
- alez skad Panie władzo, nic dzis nie piłem
- a co tam macie za butle przy siedzisku ?
- to sok z banana
Policjant sięga łapą, butla 1,5 po napoju helena , w srodku złocisty płyn z pianką. Policjant jednym wprawnym ruchem otwiera, przechyla i wypija pół zawartosci po czym sie krzywi, zakreca odstawia i gada :
- mozecie jechac !
- wio banan , wio ! - krzyczy woznica i odjezdza

o rany...:mdleje::evil_lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
A na czym polega wujostwo wuja Toffino? I czy jest na zdjęciach? I czy zajmuje się małym Samim? W każdym razie wuj to wuj! Gratulujemy krewniakom!

zeby tylko konta po wuju nie mial ;)

Posted

Śledzę historię Sama od jakiegoś czasu i bardzo się cieszę, że coś się w końcu zmieniło na dobre :loveu:
Sorki, nie miałam okazji poznać Jamora i powiem Wam, że byłam na początku PRZERAŻONA tekstami w jego wykonaniu. Myślę sobie: matko jedyna, do kogo Sam trafił, jak można się tak wyrażać o takim biednym psiaku!?! :angryy: Takich słów i określeń używać!!!
Ale z tego co widzę, Jamorze, masz taki sposób bycia i tyle :eviltong: Choć dla mnie trochę szokujący przy pierwszym "spotkaniu", ale idzie się przyzwyczaić... :p

To w tym szoku moim deklaruję 20 zł miesięcznie dla Samucha i oby nie trzeba było długo wpłacać :evil_lol: A wuj (bo to brzmi dumnie :razz:) jest tak samo piękny jak Samuel (mogę tak go nazwać? :cool3:)

Poproszę o dane do wpłat naPW.

Ania

Posted

Aniu :) dziękujemy pięknie za Twoją deklarację dla Samiego :)
możesz go nazywać jak chcesz :) każdy z nas nazywa go inaczej ;)
zapisuję na pierwszej stronie :) jeszcze raz dziękuję

czyżby z awatarka wystawała wyżla łapa ?? i pycholek wyżli w tle ?:)

Posted

Atuś, dostałam dane, dziękuję, zrobione stałe zlecenie do marca, więc na pewno nie zapomnę, będzie się samo płacić, tylko poproszę o info, jak już będzie nowy domek, bo czasem nie ma mnie dłużej, mam nadzieję, że niedługo trzeba będzie :cool3: Jakby trzeba było dłużej niż do marca, też proszę o PW.

Sorry za OT.
Lilka, Mała jest wyżłowata, tylko albo aż, wystawia mi na spacerach bażanty, kuropatwy, zające i inne zwierzęta łowne, wyganiając z ukrycia jak rasowy wyżeł :evil_lol: A jest taka do kolana, choć biorąc ją z Miedarów myślałam, że biorę sporego psiaka :eviltong: Chcieliśmy z moim TZem wyżłowatego psiaka i takie cudo nam się trafiło :loveu:

Posted

zdrojka napisał(a):

Sorki, nie miałam okazji poznać Jamora i powiem Wam, że byłam na początku PRZERAŻONA tekstami w jego wykonaniu. Myślę sobie: matko jedyna, do kogo Sam trafił, jak można się tak wyrażać o takim biednym psiaku!?! :angryy: Takich słów i określeń używać!!!

oj, ja tez mialam mieszane uczucia, ale "prostozmostowy" styl jamora sie nie przeklada na umiejetnosci pracy z psami i dobre do nich podejscie na szczescie ;) i mozna sie przyzywyczaic :evil_lol:
chociaz ta wybuchajaca buda, do ktorej weszlo wczesniej dziecko z gratanem mi sie nie podoba; i to tak bardzo, ze az musze to napisac; to tak w ramach zasmiecania watku ;)

Posted

Przepraszam, że wcześniej tu nie przyszłam. Nasze psy też w potrzebie. Ja może wpłace od razu za pare miesiecy. Bo musze ganiać do ajencji, zapominam, a 5zł to guzik. I jeszcze trzeba opłacac każdy przelew. A przyda sie psu.

Posted

monika55 napisał(a):
Przepraszam, że wcześniej tu nie przyszłam. Nasze psy też w potrzebie. Ja może wpłace od razu za pare miesiecy. Bo musze ganiać do ajencji, zapominam, a 5zł to guzik. I jeszcze trzeba opłacac każdy przelew. A przyda sie psu.

witaj w nowym rozdziale życia Samiego , dobrze że jesteś :)

w poście nr 6 jest lista "wierzycieli" ;) to sobie ustalicie z atą co i jak ;)