Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kosu32 napisał(a):
Ja opłacę 2 x po 20 pln po 10 września (wcześniej nie dam rady).
Mam akcję 3 psy i 30 kotów do ulokowania w dt lub do pilnych adopcji (ich Pani nagle zmarła)...

Nadrobione, zapłacone - 2 x po 20 pln własnie poszło

Posted

[quote name='santino']Nr konta już mam. Pieniądze poszły :) Uprzejmie proszę o potwierdzenie jak dojdą ;)
potwierdzam że pieniądze od Ciebie santino są na moim koncie :) pięknie dziękujemy:loveu:

finanse Samiego prowadzi ata i to jej konto służy Samiemu tak że przeleję tą kwotę (60 zł) do aty ( jak tylko dowiem się o nr konta :))

Posted

lilk_a napisał(a):
słyszeliście o Operze , koleżance Samiego u leny ? umarła Pani Opery , Opera w schronisku w Sosnowcu :(

Czy Opera ma wątek?
Czy są starania wyciągnięcia jej stamtąd?

Wydawało mi się, że zapłaciłam swój skromny grosik do końca roku, czy można prosić o potwierdzenie, czy wpłata dotarła?

Posted

Nikus napisał(a):
Czy można prosić o uaktualnienie rozliczeń? bo wychodzi na to ,że nikt nie płaci od lipca a to chyba nie do końca prawda...

ponawiam prośbę....nie wiadomo jak wygląda sytuacja finansowa Samiego...

Posted

[quote name='Nikus']ponawiam prośbę....nie wiadomo jak wygląda sytuacja finansowa Samiego...
już wczoraj napisałam smsa do aty na razie nie odpowiedziała , nie ma jej na dogo od 8 września .... nic więcej nie wiem

Posted

Jestem .... wiem, że zalegam z rozliczeniem, jednak Samsung ma na bieżąco opłacany hotel. Niestety komp mam zepsuty.... przepraszam za brak rozliczeń.... obecnie na dogo jestem sporadycznie, ciągle biegam po wetach z działkowymi kotami.... dajcie mi czas do końca tygodnia.

Posted

pytałąm o zachowanie Samiego w stosunku do dzieci ....

"jamor" napisał(a):

sam z siebie nie bedzie atakował dzieci, ale przyparty do muru mozeliwe ze dziabnie. co słychac ? zdezorientowany po wyjezdzie aresa. Ares w pierwsze 10-15 seund po wypuszczeniu samiegu chował sie za moje nogi, bo wiedział ze sami tam go nie dostanie. teraz wyglada tak jakby to sami mnie chciał na dzien dobry zaznaczyc bo aresa nie ma za moimi nogami a ten zachowuje sie tak , jakby ja aresa w gacie gdzies sobie schował. trwa to 5-10 sekund. zawsze tak samo. potem juz leci za kolegami szaleć.

Posted

Prosimy o rozliczenia. Przepraszam, ale na innym wątku przez parę miesięcy nie było wieści o rozliczeniach i nagłe zniknięcie osoby prowadzącej wątek, dogomaniaczki dawały głowę za ta osobę . Niestety ta osoba z dogo zniknęła, a pies nie miał opłacanego hotelu. Ja w sumie dałam komuś " w prezencie " 200 zł. Proszę o zrozumienie i szanowanie naszych pieniędzy , każde rozliczenie jest podstawą do kolejnej wpłaty, ja mam już nauczkę.