lilk_a Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Leyla']Dziś wpłaciłam 100 zł za VI i VII[/QUOTE] dziękujemy serdecznie :) Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Czesc Sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) [FONT=Times New Roman]Dnia 11 lipca 2011r. o godz. 14:00 w Warszawie ,[/FONT][FONT=Times New Roman]Obywatelski Komitet nowej "Ustawy o ochronie zwierząt" Koalicji dla Zwierząt, złoży zebrane podpisy (ponad 212 tys.) w Sejmie RP.[/FONT] Zapraszamy Dziennikarzy oraz osoby pragnące pokazać swoje poparcie dla nowej ustawy! Zbiórka przed Biurem Podawczym Sejmu skrzyżowanie Al. Na Skarpie i ul. Franciszka Nullo tu na mapie: http://tinyurl.com/6b6txaj - szklany budynek godz. 13:30 !!!!!!!!!!! Quote
docha Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 szkoda, że tak daleko mieszkam, bardzo bym chciała w tym uczestniczyć! Quote
Ciencienia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Witam, mam pytanko, na pierwszej stronie z rozliczeniami widnieją moje wpłaty w wysokości 5 zł, a pod koniec 2010 roku zwiększyłam deklarację do 10 zł, czy takowe dochodza na konto? ( sprawdzałam ostatni wyciąg i przelew wyszedł na 10 zł ). Nie chcę niepotrzebnie zawracać głowy, ale mam bnadzieję, ze Sami dostaję 10 zł ode mnie :D Quote
kosu32 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Deklaracje stałe postaram się uregulowac na dniach. Proszę o info czy coś się zmieniło w temacie numeru konta. Quote
lilk_a Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 gonia66 wycofuje swoją deklarację , taką mam od niej informację Quote
Ellig Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Przykro, trzeba robic jak najwiecej ogloszem............ Quote
docha Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ja wpłacę na razie jednorazowo 20 zł proszę o nr konta Quote
lilk_a Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Ciencienia napisał(a):Witam, mam pytanko, na pierwszej stronie z rozliczeniami widnieją moje wpłaty w wysokości 5 zł, a pod koniec 2010 roku zwiększyłam deklarację do 10 zł, czy takowe dochodza na konto? ( sprawdzałam ostatni wyciąg i przelew wyszedł na 10 zł ). Nie chcę niepotrzebnie zawracać głowy, ale mam bnadzieję, ze Sami dostaję 10 zł ode mnie :D kosu32 napisał(a):Deklaracje stałe postaram się uregulowac na dniach. Proszę o info czy coś się zmieniło w temacie numeru konta. docha napisał(a):ja wpłacę na razie jednorazowo 20 zł proszę o nr konta napisałam smsa do aty , pewnie się zjawi :) Quote
ata Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Lilk_a jak zwykle dziękuję ;) Ja tam widzę Samiego tylko u Jamora jemu w tej chwili ufam jak sobie:evil_lol::oops: Cieńcienia całe Twoje 10zł przechodzi na Samiego i jest rozpisywane na pierwszej stronie tak, aby ułatwić mi życie ;) Już wysyłam numer konta, niezmiennie ten sam ;) Od przedwczoraj mam u siebie na dokłatkę parkę kociąt, które właśnie otworzyły oczka i muszę przy nich majsterkować co 3y godziny :grab: Quote
kosu32 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ata- witam w klubie kociąt :) Ja własnie od niedzieli mam na tymczasie jednego, ale chyba ze wzmożonym ADHD :) :) :) Quote
lilk_a Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 wiadomości: "jamor" napisał(a):cos miałem o samim napisać. Więc tak : Pies zdrowy, prawidłowej postawy, układ kostny i stawowy bez zniekształceń lub dysplazji. Pies aktywny bardzo dobrej kondycji. Ludzi generalnie nie lubi , mnie w sumie tez. Toleruje moją obecnośc jako tego co jest od sprzatania po nim balasów i do nakładania karmy do michy - czyli służący niższego szczebla. Bardzo bysrty i szybko kojarzący zdarzenia, zasady. Jest dobrym obserwatorem. Moje zamiary rozpoznaje bezbłednie. Doskonale wie co i kiedy. Troche przez dwa dni był zdezorientowany jak wyjechał PKS bo czegos mu brakowało. Spacery na smyczy, wycieczki w miasto traktuje jak wizyte u Veta. Nie chce, ale musze. Pies ma bardzo dobry kontakt z innymi psami. W stadzie zajmuje pozycje żołnierza, dobrego zołnierza. jesli w sąsiedztwie w sadzie pojawi sie obca osoba to Sami pierwszy ją wypatrzy, obiega wzdłuż ogrodzenia i szczeka. Jakby kto go nie znał to pomysli ze mocny pies, ze pilnujący. Jak wypuszczam go na wybieg to w pierszych 10 sekundach musi jakiegos psa ze szczęscia udziabać w dupe, nie za mocno ale udziabać. Zachowuje sie wtedy jakby kto go nakrecił i podsypał amfy. Wtedy są chwile ze tak sie zagapi ze podlatuje mi prawie pod nogi z wyrażna chęcią zaznaczenia rownież mnie, ale ze posladki mam kościste wiec chyba rezygnuje. Pies bardzo dobrze bedzie sie sprawował jako dodatek do innego psa na podwórku. Moze byc mnniejszy lub wiekszy, pies czy suka, waze aby był i nim przewodził. Do mieszkania ? Moze wtedy był sie przełamał do ludzi. Ale nie ma tej gwarancji czy tak bedzie i nasuwa się pytanie , czy warto na siłe uszczęsliwac go skoro on przepada za innym zyciem Quote
Ellig Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 O matko i co teraz pisac w ogloszeniach?............... Quote
Ellig Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Lila ja chce zrobic to wydarzenie dla Samiego w sumie to krotka notatka jaki dom dla niego bedzie najlepszy i zdjecia:) Quote
lilk_a Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Ellig napisał(a):O matko i co teraz pisac w ogloszeniach?............... Ellig napisał(a):Lila ja chce zrobic to wydarzenie dla Samiego w sumie to krotka notatka jaki dom dla niego bedzie najlepszy i zdjecia:) no włąśnie ...co pisać :) , ja myślę że samą prawdę , Sami to stuprocentowy pies , lubi swioch współbraci , lubi pobiegać , ma być wszystko po kolei i wie jak zrobić użytek z głosu i zębów :) ja pamiętam o wydarzeniu na fb , ale ostatnio musiałam podgonić zamówienia , bo kasa zaczęła świecić pustkami , daliśmy się też namówić córce na remont w jej pokoju , miała być tylko pomoc z naszej strony a było raczej odwrotnie ;) i tak wszystko naraz , praca , gipsowanie ścian , sprzątanie gipsu , malowanie ...koszmar :) pod koniec tygodnia będę już wolniejsza , a przynajmniej mam taką nadzieję :) więc ułożę tekst i wybiorę najładniejsze i najfajniejsze zdjęcia z albumu i nareszcie Ci to wyślę :) wychodzi na to że Samiemu to człowiek nie jest potrzebny , niech tylko da jeść i może się nie pokazywać , a może jeszcze nie spotkał swojego człowieka ? :) ale przecież są ludzie którzy dobrze traktują zwierzęta , ale nie mają one wstępu do domu więc trzeba mieć nadzieję :) i jeszcze na dodatek do tego wszystkiego mam problem z Fiśką bo ma ciążę urojoną tzn już "urodziła" i teraz "karmi" nie je od dwóch tygodni , łazi i piszczy , jeszcze ten remont , "budę" jej zniszczyli niedobrzy ludzie , siedzi w pokoju Kaśki i pilnuje , bo lubi Kasi łóżko :) a łóżka nie ma , stoi pionowo i jak się położyć ;) musiałam też iść z nią do weterynarza , bo ma początek stanu zapalnego jednego sutka ,potrzebna sterylizacja , bo ciąże urojone ma po każdej cieczce a zabieg prawdopodobnie odejdzie w czasie , bo lekarka podejrzewa wadę serca , czeka nas jeszcze szczegółowe badanie jej serduszka .... eh Quote
grzybkowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 czy orientujecie sie może czy jest w polsce jakis taki "jamor - domowy" ? tzn. dt domowe a nie boksowe które popracuje z Samim, noi któremu można zaufać... Quote
Ellig Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Lila jestes wielka i poradzisz sobie ze wszystkim:) Tak , oczywiscie trzeba pisac prawde i tylko prawde, moze ktos bedzie chcial psa , ktory bedzie pilnowal posesji.Biedna Fiska, moze oklady z sody..... Quote
UBOCZE Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Dziś poszły pieniążki ode mnie za lipiec i sierpień. Ten sam bank, więc już powinny być na koncie Samiego...:lol: Quote
Recommended Posts