lilk_a Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='jamor']z uwagi na podejscie moda do sfery hotelowej moje relacje na dogo są pod znakiem zapytania http://www.dogomania.pl/forums/937-Domy-tymczasowe zablokowane wątki są jeszcze w lustrach stron tu pierwsza strona jamorowego wątku tu druga.... Quote
jamor Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jak mozesz to podpowiedz ciotkom na wątku o likwidacji dt, o tym jak wejsc na lustro stron. ja nie wiedziałem, dzieki. witaminki wrzucam mu do miski. luzem. psy ogólnie bardzo lubia i nie trzeba kombinowac. z reki daje mu jedynie jakie skrawki mieska, najlepiej jak są długie. nie dlatego ze akurat lubi dlugie ale dlatego ze zawsze pierwsze pobranie z reki to cos jak szczupak. aaammm.palce bolą, bo uwaza ze smakołyk to do łokcia. na zdjeciu wyluzowany. tak wyglada jak sie wyszaleje z psami i potem opala sie w słonecznych promykach Quote
docha Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 hm..., ja jak zwykle nie kumam o co chodzi ? Quote
lilk_a Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 jamor napisał(a):jak mozesz to podpowiedz ciotkom na wątku o likwidacji dt, o tym jak wejsc na lustro stron. ja nie wiedziałem, dzieki. witaminki wrzucam mu do miski. luzem. psy ogólnie bardzo lubia i nie trzeba kombinowac. z reki daje mu jedynie jakie skrawki mieska, najlepiej jak są długie. nie dlatego ze akurat lubi dlugie ale dlatego ze zawsze pierwsze pobranie z reki to cos jak szczupak. aaammm.palce bolą, bo uwaza ze smakołyk to do łokcia. na zdjeciu wyluzowany. tak wyglada jak sie wyszaleje z psami i potem opala sie w słonecznych promykach podopwiedziałam ;) oj , znam ten ból przejechanych zębów , zaciskających się z niedowierzaniem ,że to jednak żywe mięso :) docha napisał(a):hm..., ja jak zwykle nie kumam o co chodzi ? zlikwidowane strony można znaleźć za pomocą przeglądarki jako kopie , kopia to ostatni zarejestrowany wygląd strony Quote
Malwi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 tylko że kopie znikają po jakimś czasie... Quote
lilk_a Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Malwi napisał(a):tylko że kopie znikają po jakimś czasie... ano znikają :) Quote
docha Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ja nie mogę otworzyć luster tych stron, gdyż pokazuje mi się info: nie masz dostępu. ...a dlaczego te strony są zamykane, są niezgodne z regulaminem?( którego do tej pory nie przeczytałam) Quote
lilk_a Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 zimowy Sami się przypomina :) i zapraszam też Tutaj ;) Quote
Javena Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Czy deklaracja doszła??Czy znowu ktos nicku nie wpisał? Jadwiga Ż .Na wszelki wypadek podaje. Quote
ata Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Javena napisał(a):Czy deklaracja doszła??Czy znowu ktos nicku nie wpisał? Jadwiga Ż .Na wszelki wypadek podaje. Nie zawsze jak ma trochę czasu wchodzę na inteligo. Ok. zaraz sprawdzę i uzupełnię ;) Na koniec roku wszystko podsumuję. Na razie w hotelowaniu nie mamy żadnych długów:happy1: Quote
Javena Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ata napisał(a):nie zawsze jak ma trochę czasu wchodzę na inteligo. Ok. Zaraz sprawdzę i uzupełnię ;) Zwykle mam problem z naszymi paniami na poczcie.Nie znają takiego słowa ,jak Javena:evil_lol::evil_lol: Quote
docha Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 lilka, jesteś bystrzacha :) tak wcześniej myślałam, że Polak to zawsze coś wymyśli;) ...a zdjęcia jak zw. cudowne Quote
lilk_a Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='docha']lilka, jesteś bystrzacha :) tak wcześniej myślałam, że Polak to zawsze coś wymyśli;) ...a zdjęcia jak zw. cudownezaprosiłam na Forum które stworzył Jamor , tam być może wcześniej niż tu będą informacje o Samim ;) masz rację Javena , w tytułach przelewu często zdarzają się pomyłki , lub zmiany , bo panie z poczty usłyszą inaczej , albo nie usłyszą wcale :) Quote
ata Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 lilk_a, ja u Jamora jako szaneta występuję ;) Quote
lilk_a Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 ata napisał(a):lilk_a, ja u Jamora jako szaneta występuję ;) doszły mnie takie słuchy :):) Quote
lilk_a Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [FONT=Georgia]Sami w mieście :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Ellig Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Cudne !!!!!!!!!!Wspaniale!!!!!!!!!!!Jak zawsze ogromne uznanie dla Jamora i Jego pracy!:) Quote
docha Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 patrzę na zdjęcia miastowe i jednak widać zagubienie Samiego-niepokój, wyczekiwanie, opuszczony ogon, on będzie potrzebował b. kochającego opiekuna. Quote
lilk_a Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 jamor został zbanowany .... czyli przez jakiś czas bezpośrednich informacji o Samim od jamora tu na forum nie będzie , faktycznie ogon opuszczony , ale już sam fakt , że zobaczył coś więcej cieszy :) Quote
docha Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 wielka szkoda, ale musiał się z tym liczyć, szkoda dla dogomaniaków :( Lila, wątek prowadzisz superowo, więc info będziesz nam Tu uzupełniać Quote
docha Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 z tego co sobie przypominam to Sami nie pierwszy raz na mieście, chyba były wcześniejsze zdjęcia, albo się mylę chyba jednak mi się pomyliło z innym psem:oops: Quote
Malwi Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 mam nadzieję że Jamor to przeczyta : Jamor - załóż proszę Samiemu wątek na forum bernardynim o tutaj: http://bernardyn.org/forum/forumdisplay.php?fid=38 ( albo swój wątek hotelowy jeśli chcesz - gdziekolwiek - jutro dorobię dział ;) ) Quote
lilk_a Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Malwi']mam nadzieję że Jamor to przeczyta : Jamor - załóż proszę Samiemu wątek na forum bernardynim o tutaj: http://bernardyn.org/forum/forumdisplay.php?fid=38 ( albo swój wątek hotelowy jeśli chcesz - gdziekolwiek - jutro dorobię dział ;) ) jamor ma forum na swojej stronie tutaj Quote
Recommended Posts