ata Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='lilk_a'][B]ata [/B], to kupisz ?;) [B]trzeba też zapłacić za miesiąc[/B] [B]Jamorowi [/B]:)[/QUOTE] Nie poganiaj ciotka ;) Witaminki oczywiście zamówię i prześlę na adres Samiego ;) Quote
lilk_a Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='ata']Nie poganiaj ciotka ;) Witaminki oczywiście zamówię i prześlę na adres Samiego ;)[/QUOTE] ja nie poganiam :):) przypominam tylko :) Quote
jola_li Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='lilk_a']przypominamy się ;)[/QUOTE] I tak nie zapominamy o Samsungu :-)! A myśli o nim od pewnego czasu o wiele spokojniejsze i pełne nadziei :-)! Quote
ata Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='monika55']Zagladam, podczytuje. Kaska doszła?[/QUOTE] Widzę, że doszła dziewiątego , dzięki ;) Jola_li, dopisane ;) Quote
lilk_a Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 dzień dobry w piękny bało-śnieżny poranek :) w domu mam chyba tak samo zimno jak na zewnątrz ...brrrr moja suka śpi ze mną ... :crazyeye: oby nigdy nie spotkało mnie takie przebudzenie :evil_lol: Quote
xxxx52 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Czy powoli Samsung idzie w zapomnienie?:shake: Czy cos wiadomo p postepach tego slicznego psiaka? Quote
lilk_a Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 hop , hop... Jamor .... co u Samiego ? Quote
ata Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dajmy Jamorowi odetchnąć ;) Jak będą nowe postępu to na pewno przybiegnie się nimi podzielić. Prawda Jamor ? :) Jamor masz od wczoraj pw . Lilk_a, czy w wolnej chwili zrobiłabyś dla Samiego malutki banerek . Ładnie proszę :Rose::calus: Quote
lilk_a Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 banerek? banerki robiła Malwi są gdzieś na wątku , zaraz poszukam ale czy jest malutki to nie wiem .... a jaki malutki ? nie ma malutkiego , ten co ja mam jest najmniejszy ;) zrobię :) Quote
ata Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 lilk_a napisał(a):banerek? banerki robiła Malwi są gdzieś na wątku , zaraz poszukam ale czy jest malutki to nie wiem .... a jaki malutki ? Coś takiego jak mam w podpisie. Już mam kilka punktów za nieprzepisowe banerki, ja się na tym nie znam i nie chciałabym dostać bana za taką głupotę ;) Quote
lilk_a Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 ata napisał(a):Coś takiego jak mam w podpisie. Już mam kilka punktów za nieprzepisowe banerki, ja się na tym nie znam i nie chciałabym dostać bana za taką głupotę ;) masz dwa , trzeciego mieć nie wolno , chyba że zamienisz :) Quote
jamor Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 witaminki kupiłem u miejscowego veta. wyszło taniej niz w krakvecie : za pudło 400 + 25% gratis ( w sumie 500 szt tabletek) zapłaciłem 80 zł. jesli bedziecie miały na przyszłosc zrobic mu jakis prezent to za 40 zeta bedzie zaczipowany. 100gram wódki przed zabiegiem dostanie gratis. inaczej sobie nie wyobrazam, nie chce aby miał do mnie uraz. po pijaku nie bedzie wiedział co sie stało i nie bedzie pamietał. co w socjalizacji. - nie mam problemu z transportem, bo auto mam jak czołg i przyczepa sprawna, ale nie mam gdzie na miescie zaparkowac takiego zestawu.wszedzie zaspy. koles ani nie puszcza bąków, nie wysypuja mu sie kartofelki i nie podsikuje. wczoraj nawet przyłapałem go jak sie zapomniał i szedł za mną 20 cm i patrzył gdzies tam daleko w bok, luzik. Quote
docha Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jamor, tutaj babeczki tęsknimy za optymistycznymi wieściami. ostatnie zdanie- sama radość-i teraz mamy naładowane akumulatorki na cały tydzień;) Quote
xxxx52 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 super wiadomosci , a jakie jest u niego Q inteligencji? Quote
anna10025 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jamor napisał(a):witaminki kupiłem u miejscowego veta. wyszło taniej niz w krakvecie : za pudło 400 + 25% gratis ( w sumie 500 szt tabletek) zapłaciłem 80 zł. jesli bedziecie miały na przyszłosc zrobic mu jakis prezent to za 40 zeta bedzie zaczipowany. 100gram wódki przed zabiegiem dostanie gratis. inaczej sobie nie wyobrazam, nie chce aby miał do mnie uraz. po pijaku nie bedzie wiedział co sie stało i nie bedzie pamietał. co w socjalizacji. - nie mam problemu z transportem, bo auto mam jak czołg i przyczepa sprawna, ale nie mam gdzie na miescie zaparkowac takiego zestawu.wszedzie zaspy. koles ani nie puszcza bąków, nie wysypuja mu sie kartofelki i nie podsikuje. wczoraj nawet przyłapałem go jak sie zapomniał i szedł za mną 20 cm i patrzył gdzies tam daleko w bok, luzik. Przestał się 'lękać" człowieka!:lol: Quote
lilk_a Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='docha']jamor, tutaj babeczki tęsknimy za optymistycznymi wieściami. ostatnie zdanie- sama radość-i teraz mamy naładowane akumulatorki na cały tydzień;) to prawda :):) dwóch przedstawicieli płci przeciwnej ukrywa się w jakimś , tylko sobie znanym podziemiu ;) wyłaźcie ;) dziękujemy za dobre wiadomości :) Quote
ata Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Lilk_a, Jamor, jakby co, to witaminki już uregulowane ;) Quote
jamor Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 z uwagi na podejscie moda do sfery hotelowej moje relacje na dogo są pod znakiem zapytania http://www.dogomania.pl/forums/937-Domy-tymczasowe Quote
ata Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='jamor']z uwagi na podejscie moda do sfery hotelowej moje relacje na dogo są pod znakiem zapytania http://www.dogomania.pl/forums/937-Domy-tymczasowe Byłam na tym wątku to jakaś załamka..... A te witaminki to Sami łyka jak cukierki, czy może wtykasz mu w jakąś kiełbaskę ;) Quote
lilk_a Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 na zdjęciu Sami wygląda na lekko "odjechanego" ..... a to są na pewno witaminy ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts