Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilk_a'][B]ata [/B], to kupisz ?;) [B]trzeba też zapłacić za miesiąc[/B] [B]Jamorowi [/B]:)[/QUOTE]
Nie poganiaj ciotka ;)
Witaminki oczywiście zamówię i prześlę na adres Samiego ;)

Posted

dzień dobry w piękny bało-śnieżny poranek :)
w domu mam chyba tak samo zimno jak na zewnątrz ...brrrr

moja suka śpi ze mną ... :crazyeye:
oby nigdy nie spotkało mnie takie przebudzenie :evil_lol:

Posted

Dajmy Jamorowi odetchnąć ;) Jak będą nowe postępu to na pewno przybiegnie się nimi podzielić. Prawda Jamor ? :)
Jamor masz od wczoraj pw .

Lilk_a, czy w wolnej chwili zrobiłabyś dla Samiego malutki banerek . Ładnie proszę :Rose::calus:

Posted

banerek? banerki robiła Malwi są gdzieś na wątku , zaraz poszukam ale czy jest malutki to nie wiem .... a jaki malutki ?

nie ma malutkiego , ten co ja mam jest najmniejszy ;)
zrobię :)

Posted

lilk_a napisał(a):
banerek? banerki robiła Malwi są gdzieś na wątku , zaraz poszukam ale czy jest malutki to nie wiem .... a jaki malutki ?

Coś takiego jak mam w podpisie. Już mam kilka punktów za nieprzepisowe banerki, ja się na tym nie znam i nie chciałabym dostać bana za taką głupotę ;)

Posted

ata napisał(a):
Coś takiego jak mam w podpisie. Już mam kilka punktów za nieprzepisowe banerki, ja się na tym nie znam i nie chciałabym dostać bana za taką głupotę ;)

masz dwa , trzeciego mieć nie wolno , chyba że zamienisz :)

Posted

witaminki kupiłem u miejscowego veta. wyszło taniej niz w krakvecie : za pudło 400 + 25% gratis ( w sumie 500 szt tabletek) zapłaciłem 80 zł. jesli bedziecie miały na przyszłosc zrobic mu jakis prezent to za 40 zeta bedzie zaczipowany. 100gram wódki przed zabiegiem dostanie gratis. inaczej sobie nie wyobrazam, nie chce aby miał do mnie uraz. po pijaku nie bedzie wiedział co sie stało i nie bedzie pamietał.
co w socjalizacji. - nie mam problemu z transportem, bo auto mam jak czołg i przyczepa sprawna, ale nie mam gdzie na miescie zaparkowac takiego zestawu.wszedzie zaspy. koles ani nie puszcza bąków, nie wysypuja mu sie kartofelki i nie podsikuje. wczoraj nawet przyłapałem go jak sie zapomniał i szedł za mną 20 cm i patrzył gdzies tam daleko w bok, luzik.

Posted

jamor, tutaj babeczki tęsknimy za optymistycznymi wieściami. ostatnie zdanie- sama radość-i teraz mamy naładowane akumulatorki na cały tydzień;)

Posted

jamor napisał(a):
witaminki kupiłem u miejscowego veta. wyszło taniej niz w krakvecie : za pudło 400 + 25% gratis ( w sumie 500 szt tabletek) zapłaciłem 80 zł. jesli bedziecie miały na przyszłosc zrobic mu jakis prezent to za 40 zeta bedzie zaczipowany. 100gram wódki przed zabiegiem dostanie gratis. inaczej sobie nie wyobrazam, nie chce aby miał do mnie uraz. po pijaku nie bedzie wiedział co sie stało i nie bedzie pamietał.
co w socjalizacji. - nie mam problemu z transportem, bo auto mam jak czołg i przyczepa sprawna, ale nie mam gdzie na miescie zaparkowac takiego zestawu.wszedzie zaspy. koles ani nie puszcza bąków, nie wysypuja mu sie kartofelki i nie podsikuje. wczoraj nawet przyłapałem go jak sie zapomniał i szedł za mną 20 cm i patrzył gdzies tam daleko w bok, luzik.

Przestał się 'lękać" człowieka!:lol:

Posted

[quote name='docha']jamor, tutaj babeczki tęsknimy za optymistycznymi wieściami. ostatnie zdanie- sama radość-i teraz mamy naładowane akumulatorki na cały tydzień;)
to prawda :):) dwóch przedstawicieli płci przeciwnej ukrywa się w jakimś , tylko sobie znanym podziemiu ;) wyłaźcie ;)
dziękujemy za dobre wiadomości :)