Szarotka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Buda duzemu psu sie zawsze przyda, chociazby jak pada :) I z mojego doswiadczenia duze psy lubia przebywac na dworze. Quote
jola_li Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 W październiku też przekaże dla Zapa większą od skromnie zadeklarowanej kwotę (na razie nie wiem ile będę mogła). (Myślałam, że jak napisałam post, to będę dostawać informacje o pojawieniu się kolejnych na tym wątku, a tu - gucio...) Quote
lilk_a Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Jolu na górze po prawej stronie jest "śledź ten temat" , i chyba tam się klika trochę osób ma zaległości , mam od dwóch zapewnienie że wpłacą Quote
Bjuta Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Kochani - jeśli wizyta przebiegnie za to ja z chęcią przyłożę się do kosztów budy czy transportu! Przepraszam, że tak rzadko tu bywam! Trzymam kciuki! Quote
jola_li Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę - oby skończyła się szczęśliwie wędrówka Zapa. Quote
lilk_a Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Czy już jest decyzja?... wizyta miała być dzisiaj , potem jutro , a teraz przesunęła się o tydzień , jeśli macie kogoś kto mógłby pojechać z wrześni albo okolic to dajcie znać , bo być może przyszły weekend też nie wypali .. już sama nie wiem Quote
jola_li Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Wielka szkoda, ze to sie tak odwleka :(... Na starej dogomanii umialam szukac osob z konkretnej miejscowosci, ale teraz, niestety, nie potrafie. Quote
lilk_a Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 też próbowałam i niestety nie umiem , poczekamy , damy szansę Anecie i Agacie na zakończenie tej historii :) Quote
jola_li Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Już odkryłam gdzie można to sprawdzić, ale niestety, z Wrześni nie ma nikogo (a przynajmniej wygląda na to, że nikt się nie ujawnił). Quote
lilk_a Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 no nic , czekamy, co innego nam pozostaje Quote
Kajusza Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 z Wrześni jest ms arwi - widzę, że dawno się nie logowała, ale może warto spróbować pw (http://www.dogomania.com/forum/user/31225-ms-arwi/ i link do fb: https://www.facebook.com/msarwi?fref=ts ) U niej na dt była kiedyś rednose-ka Dona z naszego schroniska. Quote
Nutusia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Oj, myślałam, że już coś wiadomo i liczyłam na najlepsze wieści. Ale jak trzeba czekać, to trzeba ;) Myślę, że nikt lepiej niż osoba, u której Zap spędził tyle czasu i włożyła tyle pracy w to, by był psem adopcyjnym nie przeprowadzi wizyty... Quote
lilk_a Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 to mamy wiadomości , Aneta ( ata) była dzisiaj u Bartka, wszystko na tą chwilę wypadło pozytywnie , psy zadbane , Bartek z żoną bardzo mili i sympatyczni , Bartek zakochany w Zapie ....jedyne co to niskie ogrodzenie a raczej bramka , ale rozmawiałam już Magdą o tym i Zap nie skacze , dziewczyny mają rozmawiać ze sobą jutro , bo ata przekaże Magdzie więcej jak ja jeśli wszystko pójdzie z planem to Zap będzie w domu 9 października Quote
jola_li Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 to mamy wiadomości , Aneta ( ata) była dzisiaj u Bartka, wszystko na tą chwilę wypadło pozytywnie , psy zadbane , Bartek z żoną bardzo mili i sympatyczni , Bartek zakochany w Zapie ....jedyne co to niskie ogrodzenie a raczej bramka , ale rozmawiałam już Magdą o tym i Zap nie skacze , dziewczyny mają rozmawiać ze sobą jutro , bo ata przekaże Magdzie więcej jak ja jeśli wszystko pójdzie z planem to Zap będzie w domu 9 października Jeszcze się nie cieszę za bardzo, ale trochę tak ;). Quote
lilk_a Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Buda zamówiona , jak tylko bank zrealizuje przelew wkleję go tu , Magda z Bartkiem będą się umawiać wstępnie na 8-9 października czyli za tydzień Quote
jola_li Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 No to ---- mam tremę ;)..... (Wysłałam 40 zł) Quote
lilk_a Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Jolu :) jak tylko pomyślę o godzinie "0" to mnie w żołądku ściska :) ale co zrobić , taki jest cel - znaleźć dom bezdomniakowi , na pewno Zap to przeżyje , i tym najbardziej się martwię, że może będzie smutny, że może będzie tęskinił za Magdą i jej rodziną , nie wiem , myślę po ludzku a przecież wiem, że nie wolno uczłowieczać psów :) ale niestety zdrowego rozsądku w takich sytuacjach mało :D Quote
Ellig Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Musimy myslec pozytywnie! Lilka , Ty też sie trzymaj! :) Quote
Szarotka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ale przeciez po to sie wyciaga psiaki, zeby im znalezc docelowy domek :) Quote
Recommended Posts