Nutusia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Teraz niech tylko ludzie udowodnią, że należy mu się za to nagroda, czyli DOM... Quote
lilk_a Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 dzięki że jesteście , u mnie ostatnio pod górkę więc przepraszam , że mnie tu nie ma zbyt często Quote
Nutusia Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Czasem trzeba się wspiąć na "wierzchołek", by potem móc radośnie i beztrosko zbiec z górki na pazurki ;) Trzymam kciuki, by wszystko się jak najszybciej ułożyło - i Tobie i Zapciowi! Quote
lilk_a Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 (edited) [quote name='Nutusia']Czasem trzeba się wspiąć na "wierzchołek", by potem móc radośnie i beztrosko zbiec z górki na pazurki ;) Trzymam kciuki, by wszystko się jak najszybciej ułożyło - i Tobie i Zapciowi! mama parę dni w szpitalu więc w jej imieniu wstawiam fotki i w imieniu pani Magdy , u Zapa wszystko ok , pewnie czeka na dom fot. Paweł Łuniewski Edited January 17, 2014 by lilk_a Quote
Nutusia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Jaki on śliczny... I ta ufność w oczach! Zdrowia dla lilk_i!!!!!! Quote
lilk_a Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Nutusia napisał(a):Jaki on śliczny... I ta ufność w oczach! Zdrowia dla lilk_i!!!!!! no właśnie , ja też zauważyłam tą zmianę w Zapie :) mamy od Magdy obniżkę w kosztach utrzymania Zapa teraz 530/mc :) Zdrowie pewnie już nie będzie takie jak dawniej ....dzięki :) Quote
Ellig Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Dzień dobry,zagladam do Zapa, Lila duzo zdrowia, trzymaj się! Quote
lilk_a Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 zapłaciłam za grudzień , aktualny stan finansowy w arkuszu w zakładce 2014( na dole arkusza) przez zawirowania w pobytami w szpitalu straciłam główne źródło dochodu , jakby ktoś chciał to zapraszam na moje aukcje allegro (link w podpisie) stan konta Zapa na dzień dzisiejszy to 45 zł , Quote
lilk_a Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 jesteście ? u Zapa nic się nie zmieniło , wiadomości od Magdy w najblizszym czasie [FONT=Georgia]rozliczenia finansowe Zapa w Arkuszu kalkulacyjnym rozliczeń Samiego -klik![/FONT] Quote
jola_li Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Przez najbliższe 3 miesiące chciałabym opłacić wyróżnienie ogłoszenia Zapa na tablicy. Quote
lilk_a Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 jola_li napisał(a):Przez najbliższe 3 miesiące chciałabym opłacić wyróżnienie ogłoszenia Zapa na tablicy.Jolu dziękuje bardzo :) wybierz które ... http://tablica.pl/oferta/zolte-psisko-szuka-swojego-miejsca-w-dobrym-swiecie-CID103-IDSBIj.html#9952a8e04a http://tablica.pl/oferta/zolty-psiak-szuka-domu-CID103-ID45Yep.html#9952a8e04a http://tablica.pl/oferta/zolte-psisko-szuka-swojego-miejsca-w-dobrym-swiecie-CID103-ID3mDbb.html#9952a8e04a chyba że jest jeszcze jakieś ... Quote
jola_li Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ja wykorzystuję taki tekst: Przystojny owczarek w kolorze biszkoptowym :) Nazywa się oryginalnie – Zap. A to dlatego, że ze wszystkich słów najbardziej lubi grzeczne przywołanie „ZAPraszam”. A poza tym lubi spokojny głos, lubi biegać, lubi parówki i – lubi bliskość człowieka. Na swoje szczęście nie wie, że jego obecna opiekunka jest tylko tymczasowa. I pewnie nie pamięta już czasu, gdy jako szczeniak siedział przerażony w schroniskowej budzie, skąd zabrali go ludzie, którym serce nie pozwoliło przejść obojętnie obok tej kupki nieszczęścia. Tamtego Zapa już nie ma. Teraz nowy, odmieniony, ciekawy świata czeka na tę Najważniejszą Osobę. Na swojego na zawsze Człowieka. Jest to pies w typie owczarka o ubarwieniu biszkoptowego labradora. Ma ok. 4 lat. Jest spokojny, inteligentny, chętnie się uczy. Wsłuchuje się w człowieka, stara się żyć w jego rytmie. Jest bardzo łagodny – może zostać przyjacielem dziecka (najlepiej powyżej 7 lat). Pies jest zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany, ma chip. Szukamy dla Zapa Właścicieli-Przyjaciół, dla których opieka nad psem, to prawdziwy związek. Wyrozumiałość i świadomość, że pies potrzebuje czasu na aklimatyzację w nowym otoczeniu zostanie z pewnością wynagrodzona, bo Zap odwdzięczy się absolutnym oddaniem. Zap najlepiej czułby się w domu z ogrodem, ale też w bloku, w spokojnej okolicy. Osobom zainteresowanym chętnie wyślemy linki do filmików prezentujących Zapa :). tel. 509 584 275, e-mail: galeria.lw@gmail.com Może spróbujmy na początek :)? Wyślę 75 (3 x 25) zł, a Ty zadecyduj :). Quote
lilk_a Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 (edited) jedno z tych trzech zmieniłam wstawiłam Jolu Twój tekst i najnowsze zdjęcia , muszą go zaakceptować , więc link podam później Edited February 25, 2014 by lilk_a Quote
lilk_a Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 link do nowej tablicy z nowym tekstem i zdjęciami http://tablica.pl/oferta/przystojny-owczarek-w-kolorze-biszkoptowym-CID103-ID45Yep.html#9952a8e04a Quote
jola_li Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Tak bym chciała, żeby Zap się wreszcie doczekał... Quote
lilk_a Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 wygląda to tak : [TABLE="width: 766"] [TR] [TD]deklarujący [/TD] [TD]kwota[/TD] [TD]styczeń[/TD] [TD]luty[/TD] [TD]marzec[/TD] [TD]kwiecień[/TD] [/TR] [TR] [TD]jola_li[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]UBOCZE[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Javena(od czerwca)[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Bjuta[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]monika55[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Ma6da (???)[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Nikus[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Agata,Sonia[/TD] [TD] 30,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Leyla[/TD] [TD] 50,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Ciencienia[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]kosu32[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Ghanima[/TD] [TD] 50,00 zł[/TD] [TD] 50,00 zł[/TD] [TD] 50,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Awit[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Aleksandra_B[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Docha[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina(od czerwca)[/TD] [TD] 100,00 zł[/TD] [TD] 100,00 zł[/TD] [TD] 100,00 zł[/TD] [TD] 100,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Mazowszanka [/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]madziasza [/TD] [TD] 30,00 zł[/TD] [TD] 30,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]atena21[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Dark[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]magdyska25 (od czerwca)[/TD] [TD] 30,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]gonia66[/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] 10,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Marta[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] 20,00 zł[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]suma [/TD] [TD] 520,00 zł[/TD] [TD] 300,00 zł[/TD] [TD] 250,00 zł[/TD] [TD] 130,00 zł[/TD] [TD] 5,00 zł [/TD] [/TR] [/TABLE] są zaległości jeszcze z tamtego roku , Agata.sonia ma zaległości ale jestem z nią w kontakcie i obiecała wpłacać sukcesywnie , Ma6dę to już chyba mozna wykreślić i takie bieżące , ale chyba z zapomnienia wszystko do wgladu w arkuszy , zakładka 2014 Jolu , wyróżniłam ogłoszenie od dzisiaj dziękuję jeszcze raz :) pobyt Zapa u Magdy zapłacony za styczeń , już niedługo trzeba zapłacić następny mc parę dni będę teraz w szpitalu , już w zasadzie jestem , wzięłam laptopa syna to mam normalny dostęp a nie przez tel którego nie ogarniam :) Quote
lilk_a Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 pierwszy mail był po północy , ciąg dalszy rano , powymieniałyśmy się paroma mailami .... Zap do domu z trzyletnim dzieciątkiem .... myślę że jednak nie , ale dałam tel do Magdy ...a może jednak ogłoszenie na tablicy ... wyróżnienie ma swoją moc :) dzięki Jolu :) Quote
Nutusia Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 A może jednak... Bardzo wiele zależy od dziecka, a przede wszystkim od rodziców! Quote
lilk_a Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Ellig napisał(a):Zap, życzę ci najlepszego domku pod słońcem :) rozmów mailowych ciąg dalszy :) okazuje się że to bliziutko od Zapa , do 10 km .... może to jakiś znak ?: ;) Rozmowa z Magdą przełożona na jutro ... i dalej pisałyśmy... tylko pani obawia się wizyty przed i po adopcyjnej , ze względu na sąsiadów , muszę jej wytłumaczyć że nie przeprowadza się wywiadu środowiskowego no ale nie będę naciskać , niech spokojnie przemyśli sprawę Quote
Ellig Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 lilk_a napisał(a):rozmów mailowych ciąg dalszy :) okazuje się że to bliziutko od Zapa , do 10 km .... może to jakiś znak ?: ;) Rozmowa z Magdą przełożona na jutro ... i dalej pisałyśmy... tylko pani obawia się wizyty przed i po adopcyjnej , ze względu na sąsiadów , muszę jej wytłumaczyć że nie przeprowadza się wywiadu środowiskowego no ale nie będę naciskać , niech spokojnie przemyśli sprawę Kciuki zaciśniete, taki dom niedaleko to moze byc to... Quote
Recommended Posts