zuzlikowa Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='lilk_a']ja tu się nie liczę , ważny jest Sami i Magda , ta dwójka ;) a cała reszta to tylko droga do ich sukcesu :) a zasadzie sukcesu Samiego , bo widać że pies jest otwarty na nowe sytuacje i radzi sobie w nich świetnie , a że ma dobre oparcie w Magdzie to dzieje się wszystko w zawrotnym tempie można przypisać to jego inteligencji , ale kluczem do sukcesu jest Magda :)[/QUOTE] ... a nocką se podrzucę Samiego- chłopaczka dzielnego... w końcu kolega Braciszków, więc się mu należy :) Brawo! Tylko tak dalej! Quote
Maciek777 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 To ja może zauważę coś na co inni nie zwracają w tym wszystkim uwagi - ucho się mu ładnie zaokrągliło:) (oczywiście w miarę możliwości) Quote
lilk_a Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Maciek777']To ja może zauważę coś na co inni nie zwracają w tym wszystkim uwagi - ucho się mu ładnie zaokrągliło:) (oczywiście w miarę możliwości)ja zauważyłam :) już do Magdy przyjechał z pięknie odrośniętą sierścią :) :loveu: aha ... pies chudnie ... żeby mi tu nikt nie marudził, że żebra widać:mad: ;) tak ma być ;) Quote
zuzlikowa Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='lilk_a'] aha ... pies chudnie ... żeby mi tu nikt nie marudził, że żebra widać:mad: ;) tak ma być ;)[/QUOTE] Hahaha... nie marudzić? :(... ani troszkę :shake::cool3: ? Nie żartuj!:cool3: Tyle tu powodów do ochania i achania, że troszkę marudzenia bedzie całkiem miłym przerywnikiem:eviltong::loveu: Ale jak sobie życzysz... nie marudzę! Tym bardziej, że na grilu, nie bardzo się da schudnąć ;) Dzisiaj Lupo wybiera się także na grilowanie... maraton grilowy Magda dla Chłopaków zrobiła! Quote
magdyska25 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 to się psiny nagrillują :) pewnie coś jeszcze im skapnie- sama przyjemność ;) Quote
xxxx52 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 moze pomyslec i zrobic samsungowi zdjeciowa kronike w metamorfozach Quote
lilk_a Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 i wiadomości od Magdy :) Zap:) zaczyna sie z nami komunikowac- piszczeniem prosi o spacer, o to czego od nas potrzebuje. Kręcący się po domu goście i harmider, to świetny trening. Komunikuje się nie tylko ze mną, ale z wszystkimi. Szalone zachowania mojego syna znosi coraz lepiej. Wysyłam filmik z wyprawy do lasu cała ferajną. Oczywiście Zap robi postępy. Podróż autem świetnie, wyluzowany i zadowolony. A na filmiku wołanie i nagradzanie przez gości, dotykanie psa uprzedzonego komendą, minisesja odwrażliwiania łap. Jestem ze stwora zadowolona:) Aha, widać jak w czasie spaceru z osób obcych tworzy sobie tymczasowe stado. Czeka na obu Arturów, na Agę, bo stadu dzielić sie nie wolno.:) Na uwagę zasługuje zachowanie osób obcych psu, nie ma tu presji, a dotyk jest dopiero, gdy pies postanowi wkroczyć w przestrzeń osobistą wołającego. Oczywiście wszyscy znają obowiązujące gesty, komendy i wymaganą pozycje ciała. [video=youtube_share;GTg6a4Q_8Xs]http://youtu.be/GTg6a4Q_8Xs[/video] Quote
lilk_a Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='magdyska25']super Sami! - tzn. Zap ;)właśnie dostałam smsa od Magdy stało się coś strasznego ! Zap MERDA do Magdy i prosi o drapanie :lol: Quote
jola_li Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='lilk_a']właśnie dostałam smsa od Magdy stało się coś strasznego![/QUOTE] Lilk_a nie rób tego............................... Mało zawału nie dostałam.......................... Uffffff ;)......................... Mały dzielny Przyjaciel Zapiego rośnie na wspaniałego behawiorystę :). To, czego my wszyscy powoli się uczymy, On ma we krwi :). Dziękujemy bardo za pomoc w uczeniu Zapiego prawdziwego świata :)! Quote
magdyska25 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 mi się zrobiło gorąco jak przeczytałam początek... no no pieszczoch się z Zapa robi ;) Quote
lilk_a Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='magdyska25']mi się zrobiło gorąco jak przeczytałam początek... no no pieszczoch się z Zapa robi ;)[/QUOTE] dowiedziałam się dzisiaj od Magdy że Zap spał koło niej na łóżku , był też w mieście ale nie wysiadał z samochodu , siedzieli sobie razem i obserwowali zza szyby co się dzieje , był też w innych miejscach , żeby przekonać się że jazda samochodem nie oznacza tylko miasta na końcu podróży ;) kenel uważa za swoje bezpieczne miejsce ... już prawie nie idzie po okręgu kiedy Magda go wola ... ...ale prawdopodobnie o czymś jeszcze zapomniałam ;) Quote
Maciek777 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 A może by imię w tytule zmienić?;) W końcu to nowy pies:) Quote
lilk_a Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Maciek777']A może by imię w tytule zmienić?;) W końcu to nowy pies:)[/QUOTE]nowy jak nowy ;) a tytuł zmienialam niedawno , a że trzeba prosić moda o to bo wątek stary więc jeszcze trochę poczekam , bo trochę dziwnie prosić o to samo dwa razy w ciągu tygodnia Quote
Javena Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 A ja tak po cichu sobie myslę ,ze p.Magda zakocha sie Zapusiu i już go nie odda. Quote
lilk_a Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 od Magdy ;) Zap zaczyna sie skutecznie uczyć siadania na komendę. A uczy to sie on jak burza.:) Quote
jola_li Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='lilk_a']od Magdy ;) Zap zaczyna sie skutecznie uczyć siadania na komendę. A uczy to sie on jak burza.:)[/QUOTE] A jeszcze do niedawna marzyliśmy o choćby mikroskopijnym sygnale, że Zap ciut mniej się boi człowieka :). Najprawdziwsze czary :)!!!! Pani Magdo --- :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
xxxx52 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 wszystko pieknie ladnie ,ale co dalej ? mam nadzieje ,ze juz jego lapy nie przekrocza bud i kojcow? Quote
lilk_a Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 (edited) [quote name='xxxx52']wszystko pieknie ladnie ,ale co dalej ? mam nadzieje ,ze juz jego lapy nie przekrocza bud i kojcow?[/QUOTE] ....a kto to wie co psu w życiu pisane ;) Edited June 5, 2013 by lilk_a Quote
xxxx52 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='lilk_a']....a kto to wie co psu w życiu pisane ;)[/QUOTE] to co jestb "pisane" jest tylko w rekach adoptujacych i prawnych opiekunow psa Przeciez nie od psa zalezy co sie z nim stanie jak opusci Magdy paradis ,tylko od tych ktory o nim decyduja Quote
tu_ania_tu Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 niestety opiekunowie nie maja tez mocy by zagwarantować psu domowy tymczas czy tym bardziej nowy dom Quote
Mazowszanka13 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Miło oglądać takie zdjęcia :) Jak to dobrze, że trafiliście na Panią Magdę. Quote
Recommended Posts