Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak mozesz to podpowiedz ciotkom na wątku o likwidacji dt, o tym jak wejsc na lustro stron. ja nie wiedziałem, dzieki.
witaminki wrzucam mu do miski. luzem. psy ogólnie bardzo lubia i nie trzeba kombinowac. z reki daje mu jedynie jakie skrawki mieska, najlepiej jak są długie. nie dlatego ze akurat lubi dlugie ale dlatego ze zawsze pierwsze pobranie z reki to cos jak szczupak. aaammm.palce bolą, bo uwaza ze smakołyk to do łokcia.
na zdjeciu wyluzowany. tak wyglada jak sie wyszaleje z psami i potem opala sie w słonecznych promykach

Posted

jamor napisał(a):
jak mozesz to podpowiedz ciotkom na wątku o likwidacji dt, o tym jak wejsc na lustro stron. ja nie wiedziałem, dzieki.
witaminki wrzucam mu do miski. luzem. psy ogólnie bardzo lubia i nie trzeba kombinowac. z reki daje mu jedynie jakie skrawki mieska, najlepiej jak są długie. nie dlatego ze akurat lubi dlugie ale dlatego ze zawsze pierwsze pobranie z reki to cos jak szczupak. aaammm.palce bolą, bo uwaza ze smakołyk to do łokcia.
na zdjeciu wyluzowany. tak wyglada jak sie wyszaleje z psami i potem opala sie w słonecznych promykach

podopwiedziałam ;)
oj , znam ten ból przejechanych zębów , zaciskających się z niedowierzaniem ,że to jednak żywe mięso :)
docha napisał(a):
hm..., ja jak zwykle nie kumam o co chodzi ?

zlikwidowane strony można znaleźć za pomocą przeglądarki jako kopie , kopia to ostatni zarejestrowany wygląd strony

Posted

ja nie mogę otworzyć luster tych stron, gdyż pokazuje mi się info: nie masz dostępu.
...a dlaczego te strony są zamykane, są niezgodne z regulaminem?( którego do tej pory nie przeczytałam)

Posted

Javena napisał(a):
Czy deklaracja doszła??Czy znowu ktos nicku nie wpisał? Jadwiga Ż .Na wszelki wypadek podaje.

Nie zawsze jak ma trochę czasu wchodzę na inteligo. Ok. zaraz sprawdzę i uzupełnię ;)

Na koniec roku wszystko podsumuję. Na razie w hotelowaniu nie mamy żadnych długów:happy1:

Posted

ata napisał(a):
nie zawsze jak ma trochę czasu wchodzę na inteligo. Ok. Zaraz sprawdzę i uzupełnię ;)

Zwykle mam problem z naszymi paniami na poczcie.Nie znają takiego słowa ,jak Javena:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='docha']lilka, jesteś bystrzacha :)
tak wcześniej myślałam, że Polak to zawsze coś wymyśli;)
...a zdjęcia jak zw. cudownezaprosiłam na Forum które stworzył Jamor , tam być może wcześniej niż tu będą informacje o Samim ;)
masz rację Javena , w tytułach przelewu często zdarzają się pomyłki , lub zmiany , bo panie z poczty usłyszą inaczej , albo nie usłyszą wcale :)

Posted

patrzę na zdjęcia miastowe i jednak widać zagubienie Samiego-niepokój, wyczekiwanie, opuszczony ogon, on będzie potrzebował b. kochającego opiekuna.

Posted

jamor został zbanowany .... czyli przez jakiś czas bezpośrednich informacji o Samim od jamora tu na forum nie będzie ,
faktycznie ogon opuszczony , ale już sam fakt , że zobaczył coś więcej cieszy :)

Posted

wielka szkoda, ale musiał się z tym liczyć, szkoda dla dogomaniaków :(

Lila, wątek prowadzisz superowo, więc info będziesz nam Tu uzupełniać

Posted

z tego co sobie przypominam to Sami nie pierwszy raz na mieście, chyba były wcześniejsze zdjęcia, albo się mylę

chyba jednak mi się pomyliło z innym psem:oops: