Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamor napisał(a):
co do moich tekstów na dogo (...) Jesli naprawde rażą mojego wpisy za proste buraczane teksty, to ja sie podstosuje, będę pisał ę i ą i przepraszam. Klient Nasz Pan

Nieeeeee!!! :crazyeye: Jak sobie wyobrażę teraz, jak już się przyzwyczaiłam i wiem o Tobie "conieco", takie ę i ą w Twoim wykonaniu, to padnę ze śmiechu :roflt:

A banerków chyba można mieć więcej, tylko w sumie nie mogą przekroczyć wielkością 100x500 pikseli. Chyba, że coś się zmieniło... :hmmmm:

Posted

Nie ma takich ustaleń, wyciąg z regulaminu:

7. PODPISY

a) Maksymalne 500x100 pikseli (w skład podpisu wchodzą banery wraz z tekstem)

b) Zakazane są podpisy ruchome/animowane *

c) Podpis, jako część składowa postu podlega regulaminowi. Z jednym wyjątkiem: w podpisie mogą znajdować się treści, linki, które normalnie uznane zostałyby za reklamę. Nie wolno jednak reklamować serwisów, których adresy zostały zablokowane przez administratorów. Wygląd podpisu musi jednak w tym przypadku wciąż odpowiadać powyższym ustaleniom.

Posted

zdrojka , tak, ja wiem , tylko jak ostatnio chciałam trzy banerki wrzucić do podpisu to mi wyświetliło komunikat po angielsku że można max 2 mieć ;/

Posted

Jamor.... Ale numer !!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

szok to za mało powiedziane...zamurowało mnie totalnie.na dogo same wzruszajace historie ale mi sie pierwszy raz oczy zaszkliły...taki wystraszony, taki agresywny...gdyby mnie bylo stac potroiła bym deklaracje bo warto .

Posted

zakonna napisał(a):
Ponieważ wspomagam deklaracjami Tofina czyli wujcia Samsunga to pomogę i bratankowi :). Dam 10 zł na miesiąc, proszę na PW konto do przelewu :)

Już wysłałam. Dziękujemy :p