lilk_a Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 wiadomośći o Samim :) "jamor" napisał(a): a dalej bezdomu. zadnych ciekawostek. Po wypuszczeniu tak sie nauczył, że obowiazkiem jest uszczypac w dupe Aresa. Ares nie dupa i tez szybko sie nauczył, ze staje za mną, pokazuje Samiemu srodkowego palucha "i co teraz cwaniaczku, mozesz mi skoczyc" Sami dostaje szału bo brak mu odwagi aby wepchac sie miedzy mnie a aresa i z zewnatrz wyglada tak jakby chciał koniecznie odgryźć mi kolana. taka akcja trwa jakies 15 sekund, potem w chwili nieuwagi ares smiega xałem pędem na wybieg, sami za nim, albo go dopadnie i uszczypnie albo nie. pod chwili juz jest spokój i sielanka Quote
lilk_a Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 oj , chyba wszystkich wywiało na urlopy :) Ata , zrobię nowe allegro Samiemu , może wyróżnimy je teraz , bo szło od jakiegoś czasu niewyróżnione , odzew żaden , bo nie przebije się nawet takie na pierwszą stronę .... słyszeliście o Operze , koleżance Samiego u leny ? umarła Pani Opery , Opera w schronisku w Sosnowcu :( Quote
Javena Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Przesłałam Samiemu deklaracje.Pozdrowionka Sami. Nie gniewaj sie ,ze tak rzadko tu się zjawiam ,ale pamiętam o Tobie. Cudownym pieskiem sie zrobiłeś ,tylko nie podgryzaj kumpli. Quote
polubek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 cioteczki moja deklaracja za sierpień poszła, jest mi bardzo przykro ale niestety z powodów niezależnych ode mnie(problemy zdrowotne z moim kundlikiem i pracą) muszę na jakis czas zawiesić swoje deklaracje do tej pory udawało mi się łatać dziury ale niestety w tej chwili już nie jestem w stanie temu podołać Quote
lilk_a Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 podniosę Samiego , może go dobry człowiek wypatrzy .... Quote
Nikus Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czy można prosić o uaktualnienie rozliczeń? bo wychodzi na to ,że nikt nie płaci od lipca a to chyba nie do końca prawda... Quote
lilk_a Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Nikus napisał(a):Czy można prosić o uaktualnienie rozliczeń? bo wychodzi na to ,że nikt nie płaci od lipca a to chyba nie do końca prawda... wyślę smsa do aty , bo ja nie wiem kiedy była ostatnio na dogomanii a to ona prowadzi finanse Samiego wysłałam :) Quote
ata Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jestem, jestem.... deklaracje oczywiście uzupełnię.... Sami opłacany na bieżąco. W między czasie zdążyłam uratować i dać dom tymczasowy dla kolejnych 2ch koteczków. Jedena niestety po 3 tygogniach odeszła..... od 5 dni mam kolejną małą koteczkę a od wczoraj szczura(haskiego) znalezionego na działkach ..... i nadal dużo pracy, więc proszę wybaczcie mi,z nie zagladam na watek. Informacja o koleżance Samiego mnie rozwaliła...... Quote
lilk_a Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 ata napisał(a):Jestem, jestem.... deklaracje oczywiście uzupełnię.... Sami opłacany na bieżąco. W między czasie zdążyłam uratować i dać dom tymczasowy dla kolejnych 2ch koteczków. Jedena niestety po 3 tygogniach odeszła..... od 5 dni mam kolejną małą koteczkę a od wczoraj szczura(haskiego) znalezionego na działkach ..... i nadal dużo pracy, więc proszę wybaczcie mi,z nie zagladam na watek. Informacja o koleżance Samiego mnie rozwaliła...... fajnie że jesteś Opera jak przeczytałam na jej wątku (piszę bo nie wiem czy czytacie ) została uznana za agresywną i uśpiona.... Quote
Ellig Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 o matulu, przykro........................... Quote
kosu32 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja opłacę 2 x po 20 pln po 10 września (wcześniej nie dam rady). Mam akcję 3 psy i 30 kotów do ulokowania w dt lub do pilnych adopcji (ich Pani nagle zmarła)... Quote
ata Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kosu32, dzięki ;) rozliczenie zrobię po pierwszym. Quote
lilk_a Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 i w górę Sami ... ata , wyróżnić Samiemu allegro które mu robię ? bo takie niewyróżnione to nawet na pierwszą stronę się nie przebije ... Quote
ata Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 lilk_a napisał(a):i w górę Sami ... ata , wyróżnić Samiemu allegro które mu robię ? bo takie niewyróżnione to nawet na pierwszą stronę się nie przebije ... Finanse Samiego się troszkę skurczyły ale nie na tyle aby nie starczyło na wyróżnione allegro ;) Quote
lilk_a Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 ata napisał(a):Finanse Samiego się troszkę skurczyły ale nie na tyle aby nie starczyło na wyróżnione allegro ;) ok , to dokończę dzisiaj i wystawię jutro :) Quote
monika55 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Zajrze do Samiego, szkoda że siedzi. Ale chociaz dobrze mu tam. Quote
ata Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Sami to chyba Jamorowi jest pisany ;) Wpłaty uzupełnię:oops: Quote
coronaaj Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ata napisał(a):Sami to chyba Jamorowi jest pisany ;) Wpłaty uzupełnię:oops: To byloby dobrze moze Jamor sie namysli??? Poprosze o konto na pw to cosik kapnie Samiemu.. Quote
Recommended Posts