Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiadomośći o Samim :)

"jamor" napisał(a):

a dalej bezdomu. zadnych ciekawostek. Po wypuszczeniu tak sie nauczył, że obowiazkiem jest uszczypac w dupe Aresa. Ares nie dupa i tez szybko sie nauczył, ze staje za mną, pokazuje Samiemu srodkowego palucha "i co teraz cwaniaczku, mozesz mi skoczyc" Sami dostaje szału bo brak mu odwagi aby wepchac sie miedzy mnie a aresa i z zewnatrz wyglada tak jakby chciał koniecznie odgryźć mi kolana. taka akcja trwa jakies 15 sekund, potem w chwili nieuwagi ares smiega xałem pędem na wybieg, sami za nim, albo go dopadnie i uszczypnie albo nie. pod chwili juz jest spokój i sielanka

• 2 weeks later...
Posted

oj , chyba wszystkich wywiało na urlopy :)
Ata , zrobię nowe allegro Samiemu , może wyróżnimy je teraz , bo szło od jakiegoś czasu niewyróżnione , odzew żaden , bo nie przebije się nawet takie na pierwszą stronę ....

słyszeliście o Operze , koleżance Samiego u leny ? umarła Pani Opery , Opera w schronisku w Sosnowcu :(

Posted

Przesłałam Samiemu deklaracje.Pozdrowionka Sami. Nie gniewaj sie ,ze tak rzadko tu się zjawiam ,ale pamiętam o Tobie. Cudownym pieskiem sie zrobiłeś ,tylko nie podgryzaj kumpli.

Posted

cioteczki moja deklaracja za sierpień poszła,

jest mi bardzo przykro ale niestety z powodów niezależnych ode mnie(problemy zdrowotne z moim kundlikiem i pracą) muszę na jakis czas zawiesić swoje deklaracje
do tej pory udawało mi się łatać dziury ale niestety w tej chwili już nie jestem w stanie temu podołać

Posted

Nikus napisał(a):
Czy można prosić o uaktualnienie rozliczeń? bo wychodzi na to ,że nikt nie płaci od lipca a to chyba nie do końca prawda...

wyślę smsa do aty , bo ja nie wiem kiedy była ostatnio na dogomanii a to ona prowadzi finanse Samiego

wysłałam :)

Posted

Jestem, jestem.... deklaracje oczywiście uzupełnię.... Sami opłacany na bieżąco. W między czasie zdążyłam uratować i dać dom tymczasowy dla kolejnych 2ch koteczków. Jedena niestety po 3 tygogniach odeszła..... od 5 dni mam kolejną małą koteczkę a od wczoraj szczura(haskiego) znalezionego na działkach ..... i nadal dużo pracy, więc proszę wybaczcie mi,z nie zagladam na watek.

Informacja o koleżance Samiego mnie rozwaliła......

Posted

ata napisał(a):
Jestem, jestem.... deklaracje oczywiście uzupełnię.... Sami opłacany na bieżąco. W między czasie zdążyłam uratować i dać dom tymczasowy dla kolejnych 2ch koteczków. Jedena niestety po 3 tygogniach odeszła..... od 5 dni mam kolejną małą koteczkę a od wczoraj szczura(haskiego) znalezionego na działkach ..... i nadal dużo pracy, więc proszę wybaczcie mi,z nie zagladam na watek.

Informacja o koleżance Samiego mnie rozwaliła......

fajnie że jesteś
Opera jak przeczytałam na jej wątku (piszę bo nie wiem czy czytacie ) została uznana za agresywną i uśpiona....

Posted

Ja opłacę 2 x po 20 pln po 10 września (wcześniej nie dam rady).
Mam akcję 3 psy i 30 kotów do ulokowania w dt lub do pilnych adopcji (ich Pani nagle zmarła)...

Posted

lilk_a napisał(a):
i w górę Sami ... ata , wyróżnić Samiemu allegro które mu robię ? bo takie niewyróżnione to nawet na pierwszą stronę się nie przebije ...

Finanse Samiego się troszkę skurczyły ale nie na tyle aby nie starczyło na wyróżnione allegro ;)

Posted

ata napisał(a):
Finanse Samiego się troszkę skurczyły ale nie na tyle aby nie starczyło na wyróżnione allegro ;)

ok , to dokończę dzisiaj i wystawię jutro :)